Kulağımdaki delikler kapanmıyor

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul
kızlar ben yaklaşık 10 sene önce kulağımı deldirdim. sağda ve solda birer deliğim vardı ben soldakini 3e çıkardım. şimdi okadar pişmanımki nasıl kapatıcam bilemiyorum. Lütfen yardım edin. Abdest almaktan iyice üşenir oludum. kulağımdaki delikler hiç kapanmadı gerçi gusülden dolayıda kapanmaya fırsatı olmadı. sizce hangi yöntemle kapatabilirm

aa çok şaşırdım
normalde küpe falan takmayınca kapanıyor ister istemz
bende hergün duş alırım ama kapandılar
tekrardan deldirdim
baska nasıl çözümü olabilirki

çözümü şudur diyebilceğimiz bişey oldğunu sanmıyorum benimde bebeklikte deldirilen 2 tane delik vardı sonradan sağ kulağımda 4 tane delik oldu bi süre takmadığımda bile tıkanıyo gibi oluyordu 1 ay felan takmazsan küpe kapanır diye düşünüyorum

bendede 3 delik var fakat birini kapattım yani uzun süredir takmadım kapandı..
2 tane kaldı onlardan memnunum.
takmasanız kapanmazmıki

nasıl ya, açılan delik kapanır mı ya metamorfoza uğruyorsunuz ya:) Ben beş yaşlarında filan deldirmişti annem iki üç defa küpe takmışımdır e delik burda duruyor. Bence siz kapanıyor zannediyorsunuz. Açılan delik kapanmaz

ne kadar doğru bilmiyorum diyanete sormuştu bi tanıdığım gusül için açılan deliklerin kapatılmaması gerektiğini söylemişlerdi bence kapatmayın ....

benim bildiğime göre de kulağını bi kere deldirdiysen kapanmaması gerekiyor ki gusül alırken su görebilsin.

acilan delik kapanmaaaaaaaaz, benimde kulagimda 5 delik var maaaaaaalesef.. ama bi öneri benim sampuanligimda herzaman rahat takilabilen küpelerden asili yani burgulu olanindan degil hani cengel gibi takilanlardan, cok rahat oluyor hemen takip banyodan sonrada cikarip yerine asiyorum coook rahat oluyor tavsiyem

Tek yolu uzun sure kupe takmamak. Tabii delik cok eskiden acilmis bir delikse kapanmayabilir. Benim bir kulagimda 3 tane vardi da, birini kapattim kupe takmaya takmaya. Delik yeni oldugu icin kapandi gitti. Ama sanmiyorum ki 20 senedir duran kulak deligim boyle kolay kapansin. :26:

Kapatamazsan, cok kolay takip cikarilan kupelerden kullanabilirsin gusul abdesti icin.

Bende kulağımı deldirmiştim bir hevesle . Kulağım acıyınca çıkarmıştım , bir daha da takamadım ; çünkü kapanmışlardı . Bu da senin durumun gibi enteresan

küpe hiç takmıyrm zaten hayatım sorun abdest almam

ya kızlar abdestle nasıl bi alakası var anlayamadım ben
buarada uzun süre takmadığında kapanıyor

canım benim abdest alırken yani gusül abdesti o deliğin içinede su girmesi lazım. küpeyi ıslatıp kulak deliğine sokup çıkarman lazımki gusülünü tam yerine getiresin. yoksa bende hiç küpe sokmasam kulağıma zamanla kapanır işte küpe takmıyrm ama her gusulde içine küpe sokup ıslatıyrm

kızlarımızın oralarını buralarını deldirirken iyi düşünmeleri gerekir

sağda 3 solda 2 göbeğimdede 1 delik var 2 sene hıcbırıne takmadım ama genede kapanmadı en sonunda careyı tekrar takarak buldum

aslında aklıma bir fikir geliyor benim ama biraz saçma sanırım. şimdi o delik kulaklarımı baştan eczaneye gidip üstünde deldirsem yani aşınsa sağı solu küpeyi hemen çıkarsam o yara haliyle iyileşirmi gülmeyin bak fikir sadece. kimse fikir vermiyor saçmada olsa yazmak istedim.

canım delikler kapanmaz boşuna çabalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…