Kulak çınlaması

uzulmektenyoruldum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
41
-28
6
26
Merhaba ben yaklaşık bir buçuk ay önce kulaklıkla ( kulak içi kulaklık ) müzik dinledim son ses yarım saati geçmişti sonra kulaklığı çıkardım ve kulaklarımda çınlama uğultu ve tıkanıklık vardı geçer diye bekledim uyudum uyandım Sabah baktım ki geçmemiş aynı gün kbb'ye gittim işitme testini gönderdi ve işitme normal çıktı ilaç yazmıyorum geçmezse gel ilaç yazacağım dedim aradan 2 hafta geçti geçmedi böyle bazen unutuyorum fazla dinlemiyorum ama yine var geçmedi aaradan 2 hafta geçti ben tekrar doktora gittim ve geçmediğinin belirttim işitme testini gönderdi ve denge testine gönderdi işletme testi ve denge testi gayet güzel çıktı kulağım zarına baktı kulak için de gayet güzel çıktı bana Betaserc diye bir ilaç verdi 2 ay boyunca kullanmamı söyledim şu an bir ayı henüz doldurmadım 25 günündeyim ama yine geçmiyor çok az bir tık azaldı çok kafaya takıyorum bu sorunu yaşayan ve geçen var mı bunun çaresi yok diyorlar yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz

Demir deponuza baktırın kansızlık demir eksikliğine bağlı anemi de bu uğurlu beni mahvetti bende bu dediğiniz herşeyi yaptırdım. Eğer kanda bişey yoksa passiflora diye bir şurup var onu kullanın kulağınızda ki uğurlu mesela bi yere eğilirken tek taraflı dönüşle artıyorsa muhtemelen kan basıncı ile alakalı kanlarınızı ölçtürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…