Çocuk Hastalıkları kulak kaşıntısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
merhaba hanımlar,
bebeğim 4 aylık dün akşam banyo yaptırıp yatırdum geceden beri sürekli ağlama mızırdanma vardı sabahts uyutayım dedim bi ağlama krizleri kş sormayın. neyse birden kulaklarını kasıyım dedim sakinleşti ve uyudu acaba kulaklarında bi sorun mu var ki yoksa dişten mi ? geçwnlerde de kulaklarını temizledim hoşuna gitti süreklinhareket eden bebeğim kulagıno temizlerken hiç hareket etmedi rahatladı sanrım

NOT: doktora yarın götürecepim ama merak ettim bu sorunu yaşayan var mı
munecim lütfenn taşıma bir güncük bari dursun konu burada

Kulaginda bir sıkıntı varsa dokununca daha da aglamaz mi? Bana oyle demislerdi. Aglarken kulagini tutuyor mu?

yok tutmuyor ama kulagını kasıyınca sakinleşti
Acaba disler hareketlenince kulakta kasinti yapiyor mu. Aklima o ihtimal geliyor sadece. Bi de ben doktora sormustum. Orta kulak iltihabi nasil anlasilir diye. Ates ve huzursuzluk da olmali demisti. Atesi de yoksa biseyi yoktur gibj geldi bana. Yarin doktora da sorarsin icin rahatlar.

Acaba disler hareketlenince kulakta kasinti yapiyor mu. Aklima o ihtimal geliyor sadece. Bi de ben doktora sormustum. Orta kulak iltihabi nasil anlasilir diye. Ates ve huzursuzluk da olmali demisti. Atesi de yoksa biseyi yoktur gibj geldi bana. Yarin doktora da sorarsin icin rahatlar.
ayyy inşallah canımm ya

Back
X