• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

kulak zarım benimde delikti 4 yaşımdayken kulağıma kürdan sokmuştum. 26 yaşımda ameliyat oldum ama yeniden bozuluyor ameliyat çare değil malesef 2 kere ameliyat oldum tutmadı şuan yine aynı 2 yıl oldu ilk ameliyatım

Esin patlattığı kulağını ameliyat ettirse sorun kalmayacak yani
Değişik.

Aldim ama bi ise yaramiyor ki sadece ameliyat oncesi orda istediler kulagim duymuyor tek kulak kaldim
Bir işe yaramıyor olur mu. Direk mahkemeye ver bakalım nasıl yarıyor.o paranın fazlasını alırsın. İyi de bir ders almış olurlar ana oğul

Ben babaya hak veremiyorum maalesef ,boyle yaparak kizina sahip cikmiyor.Hadi eş , kv vicdansiz para hesabi yapiyor ama bir babanin kulagini yaptirmadan eve gelme demeside, aksine cesaret vermez ,daha cok caresiz hissettirir.
Yapması gereken o kızı alıp onların elinden kurtarmak tabikide ama konu sahibi hiç boşanmak istemiyor gibi ... babada madem öyle en azından üstlerine düşeni yapsınlar kafasında..bn öyle sezdim.
Konu sahibi Şunu yaptılar böyle yaptılar diye bahsediyor ama boşanmaktan söz etmiyor bile.. daha çook çeker. Annesinin ağzına bakan kocadan ne beklenir.

Eger sırf bu yuzden bosanamıyorsanız, yani ameliyat olduktan sonra baba evınıe donebılecekseniz ve gercekten buna maddi gucunu yoksa, ben size ameliyat konusunda destek olacagım

Konu sahibi saka gibi. Lutfen iyi arastirin. Yoksa sizin gibi iyi niyetli insanlarin sevki kiriliyor maalesef.

Ayrica iyi niyetinizden oturu tebrik ediyorum sizi.

baba hepsinden daha katı..Hadi diğerleri el insanı.Babaya ne oluyor? Demek ki bu iş kan bağıyla olmuyor.İnsanlık içinde olmalı insanın.Neyse konuya döneceğim,kulak zarı patlatılmış ve koca suçu üstlenmemiş bir de kayınvalide arıyor ameliyat ettirme diye.Neresinden tutayım ben bu konuyu bilemedim:( devlet hastanesi karşılamıyormu bu ameliyatı? ağrı falan mı yapıyor acaba?

Allah senin o kocanıda
O babanıda bildiği gibi yapsın
kulağının zarını patlatan kocan
anasının her dediğine dolan kocan
ama suçlu kayınvalide mi
suçu yanlış yerde arıyorsun!
Rabbim sana da çekip gitme gücü versin

Konu sahibi saka gibi. Lutfen iyi arastirin. Yoksa sizin gibi iyi niyetli insanlarin sevki kiriliyor maalesef.

Ayrica iyi niyetinizden oturu tebrik ediyorum sizi.

Cok tesekkur ederim, ben zor durumda oldugunu ve bu amelıyat yuzunden esının zulmune katlanıp babaevıne donemedıgını dusunup uzulmusrum :(

Canım bak bu kaynanadan sen daha çok çekersin. Baban da sana destek veriyordu boşanman konusunda diye hatırlıyorum?

Back
X