Bebek Beslenmesi Kullanan arkadaşlar hangi pompayı tavsiye edersiniz, ikilemde kaldım..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

chika

Etli, Butlu, Çocuklu :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
670
0
116
İstanbul
Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası mı, yoksa Kraft %0 BPA Smart Göğüs Pompası mı alsam?

$KRAFT.webp $milkway.webp

İnternetten yorumları falan da okudum ama tavsiye eden de etmeyen de hemen hemen aynı.. Kullanan varsa yorum yaparsanız sevinirim, hangisini daha çok tavsiye edersiniz?
Sütümün miktarı iyi, göğüslerim birazcık yara olmuş durumda, ve alacağım pompayı haftada 2-3 kez kullanıcam, bu durumda hangisini almalıyım..
Şimdiden teşekkürler..

Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikliyi tavsiye ederim ben medela kullandım milkway'da medela ile eşdeğer bir ürün

ben spectra kullanıyorum...ne var ne yoksa silip süpürüyor ama biraz pahalı

Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Medela biraz pahalı gelmişti bana çünkü çok seyrek kullanacağım birşey.
O yüzden Milkway'i aldım, göğüslerim zaten biraz yara oldugu için biraazcık acıttı ama memnunum, yaralarım geçince bu kadar acımaz diye düşünüyorum. yaralar geçince tekrar yazarım buraya acıtıp acıtmadığını da bari, arama yapan olursa fikir olsun :)
Sağolun tekrar.. :71:

bende uzun zamandır bakıyorum araştırıyorum ama beğenen ve beğenmeyenler çok
Bazı kaliteli markalarınkini düşünüyorum mesela kraft gibi ama onlara da memnun olan hiç yok neredeyse...Bende tavsiyelerinizi bekliyorum 8 aylık hamileyim ama çalışma problemi olursa diye almayı düşündüm ama kararsız kaldım

Evet yaralarım geçti, tekrar denedim aldığım pompayı, hiç acıtmıyo, emzirdikten sonra uçlarda oluşan sızı kadar bi sızı oluyo sadece..
Yani ben Milkway'i tavsiye ediyorum..

Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası mı, yoksa Kraft %0 BPA Smart Göğüs Pompası mı alsam?

Eki Görüntüle 203558 Eki Görüntüle 203559

İnternetten yorumları falan da okudum ama tavsiye eden de etmeyen de hemen hemen aynı.. Kullanan varsa yorum yaparsanız sevinirim, hangisini daha çok tavsiye edersiniz?
Sütümün miktarı iyi, göğüslerim birazcık yara olmuş durumda, ve alacağım pompayı haftada 2-3 kez kullanıcam, bu durumda hangisini almalıyım..
Şimdiden teşekkürler..

valla arkadaşlar kraft aldım kullandım daha doğrusu kullanamadım . çok kötü emişi hem yavaş hemde çok acı veriyor. sesi iğrenç. hele yara varsa hiç kullanamazsın. ben ilk oğlumda avent el pompası kullanıyordum.o çok güzel harika bir şey. hemen ondan geri aldım avent el pompası harika hem çok hızlı , hem sessiz , acıda hiç yok. çok tavsiye ederim. kraft çok isteyen varsa benim evde duruyor, isteyene gönderebilirim.

medela swing kullanıyorum. gayet memnunum. şarjlı pil de aldım onunla da kullanabiliyorum kablosuz.

bence iyi pompa anneden anneye yani anatomik yapısına göre değişiyor.en güzeli bulunduğunuz şehirde ebebek mağazası varsa gidip ücretsiz olarak deneyin sonra karar verin...

medela mini elektric kullanırken ,iş yerinde sağmak için milkway pompa aldım fakat milkway hiç çekmedi.geri gönderdim bu kez gönderdikleri de arızalı çıktı.üçüncü kez gelen pompa çekiyor fakat yinede kullanışsız ,yıkaması da zor.medela mini ve mamajoo çiftli pompalardan memnun kaldım çekim güçleri çok iyi ve sorun çıkarmıyorlar.

Back
X