2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    147
Aslinda burda bir kac kez anlatmistim 😊 surda uzun uzun yazmistitim alintiya ekliyim:
Gizli kan testte çıktı ama görüntü de belirgin bi şey var mı? Benim bebeğimde huzursuz bir bebek sadece akşam değil komple aynı genellikle ağlıyor. Şimdi bi de meme reddi başladı doktor sadece diyet yap dedi ve bi alerji damlası verdi rahatlatır dedi. Ama damla uykuya sebep olduğu için vermedim hata mı ettim bilmiyorum

Kakasinda mukus var genel olarak, bi de cildi stopik kuruluklar var krem kullaniyorum onun için nemlendir bol bol yoksa kaşıntı yapar daha kötü eder kaşımaya çalışıp, test yapsam kanda çıkmaz o yüzden sınırda dedi. Cikolata vs süt ürünü yemezsen azalir ama riskli değil iste diyet yap vs demedi o yüzden.tadimlarda da sebzeden sonra yoğurt dedi bakalim genel olarak 3 gün kurali uygulamadim ama yogurtta uygulamam lazım
Benim bebekte atopik Sebamed losyon sürdüm kıpkırmızı oldu bi anda bioderma aldırdı doktor ama ben sadece cildi alerjik sanıyordum komple alerjik demek ki 😔

AAnne çayı Hangi marka kullanıyorsun solgar tablet var elimde bestlak da kullandım imomlatte de kullandım. Prolaktin yükselten ilaç da kullandım yani o ilacı kullandığım halde değerim 32 çıktı .emziren annelerde En az 80 ila 400 arası olmalıymış.
Ama anne çayının kullandığı markayı merak ettim canım
Aramel still tee canim

Ben çok tatlı yiyorum ve bütün gün ice tea içiyorum emzirdikçe insanın canı şekerli şeyler istiyor benim öyle yani. Doğum kilosunun çoğu gitti de 6-7 kilo versem iyi olacak pilatese başlamayı düşünüyorum doktora sordum istiyosan olimpiyatlara hazırlan sorun yok dedi 🤣
İyiymiş o zaman, ben de doğum sonrası kilo yoktu ama emzirmeyle birlikte gün gün aldım, her gün tatlı yaptırdım yedim. Tahin pekmezin dibine vurdum😂Pişman değilim ama bir plan yapmam lazım şimdi😅

Çok geçmiş olsun canım. Yavrularımız sağlıklı olsun geriye kalan herşey halolur Allah'ın izniyle. Benim oğlumda da var pfo. Ama masum dediğin gibi. Senelik kontrol istedi doktorumuz.
Her geçen gün daha da güçleniyor kuzularımız. Sen gönlünü ferah tut. Ellerine bir şeyler ver devamlı tutsun. Masaj yap parmaklarına. Sen daha iyi bilirsin tabii ki..
Sağol canım öyle yapıyorum, devamlı oyuncak veriyorum, masaj yapıyorum. Tüm bebekler iyi olsa keşke...

Bende hiç yapamıyorum. İki kat merdiven çıkınca bacaklarım ağrıyor artık. Kocaman bir göbeğim var. Utanıyorum aynaya bakmaya. Doktorum yürüyüş yapmamı, yüzmemi önerdi. Öncelik denizde yüzmek olsun dedi. Eşimden utanıyorum artık. Bende takipteyim diğer anneler neler yapıyor acaba
Ankara'da deniz olsa da yüzsem keşke😂şaka bir tarafa evet spor her zaman iyidir. Umarım biz de başlayabiliriz uygun zaman gelir de...

İyiymiş o zaman, ben de doğum sonrası kilo yoktu ama emzirmeyle birlikte gün gün aldım, her gün tatlı yaptırdım yedim. Tahin pekmezin dibine vurdum😂Pişman değilim ama bir plan yapmam lazım şimdi😅
Canımın çektiği şeyler yiyince süt artıyormuş gibi geliyor belki de psikolojik 🤪🤪😜

Ya m

Benim pirinç bulgur makarna un ne ararsan aklıma gelemdi diğerleri şuan hepsi dolapta... Öyle iki sene bile kapali duruyor paketinde ama dışarda bir sene evimi kelebekler bastı:') her şey kurtlanmis kurtlanmayana da gözüm kesmedi heppppsi çöp 😆 yeni tecrubesiz evliyim de ksbdhedksnhdh sonradan aklıma böylesi yatti snnshsbd şimdi de dolabim boxuldu sogutmuyor arkadaki havalandirmalar alttan üste doğru buzlanma yaptı tıkanıklık var sanırım onu da çözene kadar eve i gün yemeyecegim şeyleri almiyorum peynir vs nanay oldu hepsi 🥹 bebekle çektiğim cilelere bir yenisi eklendi işte
Ayy gecmis olsn bnm dolapta aynisi oldu dolabin icindeki arka paneli degistirdik duzeldi aslinda ana kart fln dediler ama yaptirmadik simdilik buzlanma olmuyo şükür bende 1 hafta kadar dolapsiz kaldim sicakta cok zor

Aman ateş huzursuzluk olmasından iyidir boşver. Biz de rota menenjit 2. Dozlari vuruldu salı günü ateş ve huzursuzluk yaptı gece git gel kontrol et derken uykusuna mıçtım o gün bu gündür hala düzgün uyumuyor çok dengesiz sürekli ağlıyor hep yanında durayım konuşayım sonra o da yetmiyor kaldırıp kucağıma alacağım ama oturmak yasak sjdbdjddn tüm gün deli divane gibi sokaktayim sabah akşam ....
Gece uykusuzlugu cok zor 🫠🤯 inşallah duzene girer bizde kucakta geziyoz sirayla herkes kucagina alip gezdiriyo oglumda keyifle etrafi izliyo😂😂

Ayy bende yuruyuz bandini cikardim salona bi yerden baslamam lazim dogum kilolarini verdim ama vucut saldi kendini zatrn bnm normalim 58 civariydi ama ilaclarla kilo almistm 70 le hamile kaldim bakalm seneye yaza inşallah halletmis oluruz 😁

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum🥴 sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim🥺
Off benim de oyle her banyoda avuc avuc saç, bebegimin elinden boynundan cikiyor kafada sac kalmayacak yakinda 😮‍💨

Bize de aynı ilacı verdi. Dozunu söylemedi. Bende fark edemedim. Büyük oğlan doktor muayenesinde bana yapışıyor. Ya babası da orada oda farketmemiş. Yada oğlum gel yanıma demiyor.. Ayy sinir oldum bu ay ki kontrolde.
Canım madem eşiniz de var. Neden büyük çocukla eşiniz dışarıda beklemedi 😅

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum🥴 sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim🥺
Valla tumak yumak banyoda dökülüyor, tariyorum bi o kadar daha dökülüyor yetmiyo sonrasında kollarima da dökülüyor:') kel kaldik.... Şimdi de kuşumun başladı her yerinden saç çıkıyor kesmek de istemiyorum onunki hemen geçer inşallah bizimki de geçicidir diye umuyorum çünkü dökülen şakak üstü kısımlarda bebek saçlarım var yeni yeni dökülme hızına yetisemiyor ama olsundu... Vitsminlerine baktır ise yarar mi bilmiyorum ama kullanmak lazım en azından kalıcı hale gelmez diye düşünüyorum

Back
X