2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    147
Ben beşiği komple boşalttım artık üstünü örtmeye de korkuyorum dolanır diye öylece yatıyor yaz günü üşüyecek diye korkuyorum aha analık 🤣🤣🤣
En son üstünü örtme hatası yaptım sabah uyandım ki müslini boynuna yığmış oynuyor. Çektim aldım valla çok korktum. Kalın bir şey olsa boğabilir kendini. Havalar iyi şu an örtmüyorum üstünü. Zaten örtünce direkt atıyor üstünden. Serinleyince uyku tulumuna geçicem.

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum🥴 sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim🥺
Hamilelikte dökülmeyen saçları bir anda mi döküyorum nedir anlamadım. Avuç avuç saç dokuluyor 😵‍💫 çocuk saç dokuyor, ben saç döküyorum, eşim zaten hep dokuyor. Kızın elinden sürekli saç topluyorum 😵‍💫

Ay kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti🙄🙄

Back
X