stusem Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 152 Emoji Skoru 52 Puanlar 98 Yer Denizli 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi stusem #1 Hridoid fort jel kullanan varmı arkadaşlar bacaklarımdaki batık ve lekeler için tavsiye etti bi eczacı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hridoid fort jel kullanan varmı arkadaşlar bacaklarımdaki batık ve lekeler için tavsiye etti bi eczacı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 1.919 Emoji Skoru 405 Puanlar 198 Yaş 35 17 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi stusem #2 Batıklar için jel yya da krem önerisi varsa ben de isterim bu önerilerden. Çok batuk var bacaklarımda. Kuaför hep ağda yaparsan olmaz demişti ama yazın malesef epilatör kullanmak zorunda kalıyorum.
Batıklar için jel yya da krem önerisi varsa ben de isterim bu önerilerden. Çok batuk var bacaklarımda. Kuaför hep ağda yaparsan olmaz demişti ama yazın malesef epilatör kullanmak zorunda kalıyorum.