Kullandığınız Kedi Mamaları

yo estafurullah(doğru yazdım inşallah:61:)kardeşinizle ilk defa karşılaştık sanırım,şuna zılgıt demiyelim,neticede burda kimse kimsenin çocuğu değil ki bu tabiri haketsin dimi?biz buna ters başlangıçlı,bol yanlış anlamalı bir buluşma diyelim.bundan sonra daha hoş dialoglu sohbetlerde buluşuruz kendisinle inşallah...iyi geceler diliyorum ikinize de...

O da veteriner teknisyeni, benim yolumda ilerliyor bir bakmışım 3 sene sonra fakülteye kapağı atmış ama 4 diploma ile nereye çerçeve yapar bilemiyorum...Kardeşime whiskas deme de ne dersen de, bak o zaman çok iyi geçinirsin...Öpüyoruz:16::16:

benim pamuğumda royal canin yiyorr bayılıyor yerken dilleniyor konuşucak diye korkuyoruz :)

bende mama değişimi yapmak istiyorum. kedim sağolsun her mamayı sorunsuz yiyor. fakat ben içinde özellikle domuz yağı bulunmayan ürünler araştırıyorum. ve tabi uygun olmasıda gerek.

propac diye bir mama var hem fiyatı uygun geldi bana hemde içeriği. kullanan varmı arkadaşlar,öneriyormusunuz? bunun dışından önerebileceğiniz ürünlerede açığım.

Son düzenleme:
Benim kedim daha 1 aylık olduğu için ve yanında annesi olmadığı için CatMilk (Yavru kedi sütü) veriyorum.. Fiyatı 39 TL civarında ama online petshop sitelerinde 25 TLye bile bulunabiliyor.200gr toz halinde satılıyor.

Özellikle yavru kedilerin gelişimi için çok önemli bir besindir.Ayrıca yaşlı kedilere de bağışıklık kuvvetlendirici olarak ara öğünlerde verilebilir.

Yanında Whiskas Junior yaş/paket mama kullanıyorum.Onuda kedişim çok seviyor.Ufak paketlerde marketlerde 3TL civarında satılıyor.

bende mama değişimi yapmak istiyorum. kedim sağolsun her mamayı sorunsuz yiyor. fakat ben içinde özellikle domuz yağı bulunmayan ürünler araştırıyorum. ve tabi uygun olmasıda gerek.

propac diye bir mama var hem fiyatı uygun geldi bana hemde içeriği. kullanan varmı arkadaşlar,öneriyormusunuz? bunun dışından önerebileceğiniz ürünlerede açığım.

Propac premium kalite bir mama, yani mükemmel kalitede değil ama kalite standardı market mamalarından çok daha yukarıdadır...

kuru mama 'larin icinde ne oldugunu tam kestiremedigimden ve dogal ortamlarinda kuru mama ile beslenmediklerinden kuru mama vermemeyi tercih ediyorum.

haslanmis yada izgara tavuk favorisi,her turlu yagsiz haslanmis etin icerisine ,yagsiz tavada havuc,kabak,biberle cevirerek veriyorum vitamin ihtiyacini gidermesi icin. haftada 1 gun balik buglama veriyorum onun disinda, seytan kulagina kursun disleri,dis etlerinde hic bir sorunda yok, haftada bir fircaliyorum zaten, yani kuru mama verin, dis tasini engeller hikayesini bi anlamda curuttugumu dusunuyorum. bu sektorden para kazanan bir cok hazir mama ureticisininde hayvanlarimiza neler yedirdigini bizzat veterinerimizden dinledik, inanamadim desem yeridir. guvenilir mama olarak royal canin ve fancy feast 'in piyasadikilerin en iyisi oldugunu soylemisti ayrica. o sebeple evde ona yemek yapamadigim donemlerde fancy feast'in kutu mamalrini tercih ediyorum.bir cok ev hayvanininda tipki insanlar gibi kansere kurban gitmesi sebepsiz degilmis yani:26:

a

orijen hipoalerjenik mama yediriyorum okyanus balığı hem yetişkin kediler hem yavru kediler yiyebiliyor ona göre hazırlanmış tavsiye ederim içinde kedilere alerji yapan tahıllar yok protein ağırlıklı

ben royal canin veriyorum mama çok önemliilerde böbrek hastalığına yakalanmamaları için kaliteli mama şart,diş taşlarını engelleme konusuna gelince kıtır kıtır yedikleri için dişleri fırçalanma etkisi oluyor diyorlar

Back
X