Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

savatage - progresif metal grubu. aslında pek kolay koyabileceğim bi isim değildi ama nedense aklıma ilk gelen buydu ve bunu koydum.

hamileliğin başlarında sürekli içmekten gına gelen folik asitin zamanla civciv anlamına gelen ve eşime sürekli hitap ettiğim puli (bizim memlekette) kelimesiyle harmanlanıp zaman içinde sıkıntıdan folik pulik fulik gibi çevrilmesi sonucu çıkan anlamı olmayan bi kelime:23:

mia selina yeğenimin ismi abimin kızının yani :))) miaselinamda adı üstünde miaselinammmmm yani :D:D

Çok basit :) nur0993 Heryerde bu adı kullanırım. Nur adım 09- Forma numaramdı yıllar önce 93te doğum tarihim :)

Ben daha çok yeni üyeyim ilginizi çeker mi bilmiyorum ama benimde açıklayasım geldi :D Kukell arnavutça da oyuncak bebek demek sözlüm arnavut olduğu için beni hep böyle çağırır bende kukell olsun bare dedim. :)

Nadia ;
Zülfü Lıvanelı'nın Seranad adlı kıtabında profösörün ugruna besteler yaptıgı kadın:16:
62 de DERSİM ' lı oldugumdan

Ben daha çok yeni üyeyim ilginizi çeker mi bilmiyorum ama benimde açıklayasım geldi :D Kukell arnavutça da oyuncak bebek demek sözlüm arnavut olduğu için beni hep böyle çağırır bende kukell olsun bare dedim. :)

canım bende arnavutum hoşuma gitti nickin :)

Back
X