Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

Athenalemnia: Lemnos Adasında yaşayan Atinalılar tarafından adaya hediye edilen Pheidias tarafından yapılan Klasik Dönem Ciddi Stil Athena heykeli.İ.Ö450-440 yıllarına tarihlenir.
avatar resmimde görülen heykeldir.Roma dönemi kopyasıdır.

Son düzenleme:
Üye olurken Türk kahvesi içiyordum, kullanıcı adı olarak "telve" yi denedim olmadı.
Ben de ilk harfi, ismimin baş harfiyle değiştirip "zelve" yaptım :)

Mutluluk84 Yıllar önce aldığım orjinal üyelik adımın şifresini ve mail adresimi hatırlayamadığım için,
aceleyle alınmış bir üyelik.Gayet spontane bir isim oldu,memnun değilim ama
sonrasında değiştiremedim.
Oysa ne çok isterdim benimde orjinal bir kullanıcı adım olsun.
Velhasıl içimde derin bir yaradır bu,deşelemeyim.
Sanıldığının aksine aşırı mutlu,polyanna gibi bir ruh halim yoktur.
84 'de doğum tarihim.
benimde şifrem mutluluk85:34::1:

benim ismimin anlamı da mercimeği çok sevmemden kaynaklanıyor. Her türlüsünü seviyorum. mega da mega yapılar diye bir program vardı ordan esinlenmiştim. Mega Mercimek oldu böylelikle :)

Leon filmindeki Mathilda'nın bir anısı olduğu ve saçlarımı bir zamanlar onun gibi kestirince Mathilda olarak kaldı :61: 11 de özel bir gün :16:

ey sareban : ey kervancı
mohsen namjoo nun eysareban şarkısından esinlenerek kullandım
benm canm hazırladığı bi video da bu şarkıyı kullanmıştı:12:

bur( cu ) (kızımın isminin ilk hecesi ) + fur(kan) (oğlumun isminin ilk hecesi) = burfur

Benimde Adım Beray Olduğu İçin kendi adımı yazmak istedim anlamıda : Ay'ın en ışıltılı, en parlak hali demek. Amaa Rapunzel'de kullanıyorum. Çünkü bana Rapunzel'de derlerrr :16::16::16::16::12::12::12:

Son düzenleme:
benimki en ilginci bana göre:1:
reptomim: kaplumbagamın yeminin ismi :)
ama onun son harfi 'n'idi ben m' yaptım:1::1:

ne yapayım ne yazdıysam kabul etmediilerr:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Queen=kralice (ismim ece ve anlamı kraliçe demek)+ce ismimin son hecesi ve 90 doğum tarihim

Quuence'yi site kabul etmedi mecbur 90ı koydum:1:

Ausencia: Goran Bregoviç muhteşem şarkısı...

İspanyolca'da :Boşluk/Hiçlik

Back
X