Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

beren91 : asıl ismimi genelde kimse söyleyemiyor hep bana beren yada berfin diyorlar arkadaşlarım ha beren ha berfin derken beren oldum 91 de doğum yılım 1991 liyim :nazar:

lagrima = gözyaşı demek.
portekizcedir.
fransisco terrega nın lagrima adlı parçasına bayıldıgım için ve ilk duydugumda anlamı beni etklediği için yıllardır bu nicki kullanırım.

burcum akrep ve bu rumuzu yıllardır kullanırım, her sitede aynı rumuz... biraz da tatlı olduğumu söylerler, onun etkisiyle akrepcikimdir beeeen xD

Fatih minik oğlumun adı ve saçları ve gözleri pepee gibi simsiyah olduğu için biz ona pepe diyoruz... :)))

Kafkasya'nın efsanevi canavarlarındn biriymiş, biriymiş diyorum çünkü bi sürü varmış :) Rahmetli ananeme çocukken hep anlattırırdık masallarını,o masallar yüzünden uslu dururduk:) Çocukluğumun hatırası romromela..Keşke yine bütün korkularım çocukluğumdaki romromela'dan ibaret kalsaymış...

çok sevdiğm yazar philippa gregory nin kızıl kralice ve beyaz kralice adlı kitaplarından esinlendim ben bu kullanıcı adını alırken :) kızıl ve beyaz varsa esmer neden olmasın diye düşündüm :1::1: ( gerçi bu kızıl ve beyaz kralicelerin ten renkleriyle pek alakası yok isimlerinin. ama orasını karıştırmayalım canım :1::1: )

Son düzenleyen: Moderatör:
pink tomato: pembe domates ..
bursa yöresinde boldur,istanbul çevresinde bursa domatesi , bulgar veya yunan domatesi diye de geçer.. yazın her gün neredeyse 1 kg domates yerimm ..
pembe domates özel bir domatestir, yemeyen bilmez , istanbulda organik pazarlar veya köy pazarları dışında bulamazsınız, tohumu çok zor bulunur ama incecik kabuklu missssss gibi kokan enfes bir domatestir.. yazın mutlaka yemenizi tavsiye ederim gerçek domates tadını bulabilmeniz için..

ayrıca ptn - pink tomato network olarak takdire şayan bir grup da var ki , ülkemizdeki doğal ve evladiyelik ("heirloom") pembe domatesleri, kentlerde, evlerinin balkon ve bahçelerinde yine doğal tarım yöntemleriyle yaşatmaya çalışanların oluşturduğu bir "toplumsal ağ"dır.

Benim kullanıcı ismimin anlamı pak: temizlik,saflık
melenk: benim kızım bana melenkim der hep, ondan
melek değil de melenk :))

Back
X