Kullanıldım kirli hissediyorum

Ne kadar cirkin bir dil, kullanilmak-kirletilmek
Cinsellik sadece erkeklerin ihtiyaçlarını gidermek için ahlaksız kızlarla yaptığı birşey , sizin taniminiza göre. Oysa sizi zorlamamis, siz de özlemiş, arzulamis ve birşeyler yaşamış, yaşarken de mutlu olmuşsunuz.
Eee?
Kullanılmak bunun neresinde?
Bundan sonra elin adamınin değil kendinin istekleri on planda olursa daha mutlu olursun . Onun değil senin kararın olsun,her ne olacaksa.
Böylece yaşadıklarının arkasında durabilirsin.

şimdiden özür dilerim. Biraz uzun olacak. Eski sevgilim üç ayın sonunda bana döndü. Reddettim ısrarcı olunca iki hafta konuşup buluştuk. Şöyle ki ben farklı ilçedeyim o farklı ilçede. Benim için geldiğini söyleyip ilk gün tüm gününü arkadaşlarına ayırdı. Çok kırıldım ama sesim çıkmadı. İlk tercihi arkadaşları oldu çünkü. İkinci gün buluştuk öptü sevdi bedensel bir şeyler gerçekleşti. Aylardır görmüyordum. Sanırım çok büyük bir hata yaptım ama eleştirmeyin beni farkındayım canım yanıyor. İki saat sonra bi kafeye gitmeyi istedi. Bedensel olarak özlemini giderince. Yolda arkadaşlarım da orda diyince gelmiyorum ben o zaman dedim. Kızdım çünkü tüm gün zaten arkadaşlarıylaydı. Özledim diye yalvarırken iki saatte bana doymuş gibi davranması sinirimi bozdu. Oturup uzun uzun sohbet etmek isterdim ama yüzeysel şeyler konuşup durduk. Dur o zaman diyip arkadaşını aradı. Yokmuş onlar orda gel biz gidelim dedi. Biraz daha ilerledik sen gelme istersen çok erkek var orda dedi. İyice suratım düştü tamam dedim. Sarılmadım veda etmedim biraz ilerleyince içime dert oldu geri döndüm. Bir baktım arkadaşlarıyla oturuyor. Girdim içeriye küçük düşmesin diye bişey söylüycektim gerek kalmadı diyip çıktım. Mesaj atmış noldu diye. Yalan söyledin dedim. Ama sanırım gerçekten orda yoklar sanıyormuş. Yine de benim için çok üzücü bir gündü geneli. Dile getirdim bana yalnızca iki saatini ayırdın diye. Tavrına bakılırsa çok bile ayırmışım dedi. Cevap vermedim. Tüm bunlara rağmen bugün ben aradım. Bitti beni onlar için üzdün dedi. Zaten sana güvenmiyordum diyip eski konuları açtı. Bana değer vermiyorsun gerçekten bitirmişsin dedi. Hiç cevap vermedim şoktayım. Yardım edin napayım ben

Neden sıkıyorsun canını. Canım boşyere kendini niye üzüyorsun evet seni kullanmış. ama bu kirlendiğin anlamına gelmez. ben sebin yerinde olsam telefon numaramı değişitirir sosyal hesaplarımı kapatır asla bana ulaşmasını istemem Bana ulaşması için her ulaşacağı yolu kaparım. Ve Ona da hiç birşey söylemem o düşünsün. Sen çok naif ince düşünüyorsun uymuyorsunuz o kötü biriymiş zaten.

Hayır cinsellik birlikte yaşanılan birlikte jaz alınan bir seyken siz neden kullanılmış oluyorsunuz çözemedim?
Cinselliği erkekten duygusal isteklerinizi alma karşılığında yaptığıniz bir alışveriş gibi gördüğünüzden olabilir mi ?
bence de o sevdiği için yaptı. Erkek cinsellik birşeyler yaşamış olmak için yapmış. Umursamamış hiç öpüşmüş ve kaçmış. kırılması normal

Yapacağınız tek şey bu adamdan arkanıza bakmadan koşarak uzaklaşmak yoksa çok daha büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz... Kimse sizden değerli değil... karşınızda ki insan(hoş insan demek bile haksızlık olur) size değer vermiyor sadece bedensel arzularını sizinle tatmin ediyor... bunun için duygularınızı kullanıyor... :KK12:

Hayır hayır. Yalnızca öpüştüm ama şehvet yoğundu. Çok utanıyorum ve iğreniyorum.

İsteğiniz dışında mı yaşandı?
Yani siz de istediyseniz, kullanılmak olmuyor bu.
Siz de ihtiyaç duymuşsunuz, özlemişsiniz falan oluyor.
Sonrasında erkek arkadaşınızın yaptığı da öküzlük oluyor. Ama siz bu öküze neden şans verdiniz onu dusunun ve bundan ders çıkarın.
Olan olmuş. Kendinizi de hırpalamayın

bence de o sevdiği için yaptı. Erkek cinsellik birşeyler yaşamış olmak için yapmış. Umursamamış hiç öpüşmüş ve kaçmış. kırılması normal
Sevdiği için değil de erkek onu sevsin diye yapmis gibi duruyor . Gerckten sevgiyle beklentisiz yapilsa aa neden bunu yapti karşılığında demez.
Sevgi degil alışveriş var ortada

Hayır hayır. Yalnızca öpüştüm ama şehvet yoğundu. Çok utanıyorum ve iğreniyorum.

O adami hayatindan at ve önüne bak. Senin kirlendigin felan yok. Ama gelecek sefer emin olmadan fiziksel birsey yasama,cünkü iliski bitince yaptiginin arkasinda duramiyorsun henüz.

Son düzenleme:
Öncelikle şu saçma zihniyetten bir çık. Eğer sana zorla, senin isteğin dışında bir şey yaptıysa evet kullanmıştır ama karşılıklı isteyerek ne yaptıysanız o kullanılmak olmuyor. Ayrıca hiçbir koşul altında "kirli" olmuyorsun sen. Neden kirlenecekmişsin? Sen kendini bu kadar değersiz görürken karşındakinin sana değer vermesini bekleme.

Senin kafanla sen de onu kirlettin :işsiz:

Karşılıklı isteyerek olmadı mı bu yakınlaşma? Eğer isteyerek olduysa kullanmış olmuyor. Ama şunu diyebilirsin demek ki istediği şey benimle yakınlaşmak, sevgili olmak, başka şeyler paylaşmak istemiyor. Sizi öncelik sırasında arkalara atan insanlarla sevgili olmayın. Ders oldu deyip geçin.

Sonra vajinismus neden var ? Ulkede kadin yaptiginda ona cullaniliyorda ondan ...adi nelere cikiyor ...unideyken arkadasim anlatiyor kizin biri geliyormus karsidan yanindaki erkek bunun oyle gorundugune bakma demis... ilişki sonrasinda tirt cikti demis anlatan .. sanki tek basina gibi erkek hakkinda kotu konusulmuyor... toplum baskisindan kendini kirli hissediyor ..cunku kadin cinsellik yaşayamaz ama erkek yaşar ..artik bu zihniyetten biktim ... kadinlari sindirmeleri kanima dokunuyor .. kadina put gibi yatiyor diyenmi ararsin yoksa kezban diyenmi ... cidden bu ulkede kadin olmak igrenc birsey keske erkek olsaydım ...yuzume bakarlardi baska yerlerime bakmazlardi en azindan ... cidden bu baski igrenc birsey .. konu sahibi eger arkasinda duramayacksan YAPMA... seviyor diye YAPMA ...ISTIYORSAN YAP , UMURSAMAYACKSAN YAP ...

Karşılıklı haz alınan bir olayda neden erkek kullanmış kadın kullanılmış oluyor? Bu kız zevk almadı mı?
Mesele zevk alma değil ki bedensel anlamda değil sadece
Adam belki de istediği duyguları alamadığı için önemsemiyor hareketleri bunu gösteriyor bence
Ve Geride bırakılan kadın

Mesele zevk alma değil ki bedensel anlamda değil sadece
Adam belki de istediği duyguları alamadığı için önemsemiyor hareketleri bunu gösteriyor bence
Ve Geride bırakılan kadın
İyi de dediğiniz şekilde düşününce kız erkeği kullanmış oluyor.
Kız, oğlanla duygusal bir bağ kurabilmek için bir şeyler yaşamış da denebilir.

Back
X