canimi sıkan hem bana bunu yapip hemde nisanda takilan altinlari filan geri istiyoHala bakireyim dediğine göre diğer yoldan ilişkiye girdin sanırım. Herneyse yaptığını hata olarak görme. Kullanilmaksa hiç değil sende onu kullandın o zaman..olan olmuş unut gitsin.
Ayrıca lütfen hayatta aldığınız her kararın sorumluluğunu kaldırmayı öğrenin bi zahmet yada yapmayın bu kadar..
Sende onların taktiklerini geri gönder o zaman.zaten doğru olan da bu.ayrıldığında göre onun ailesinin taktiği takılar geri iade edilir.canimi sıkan hem bana bunu yapip hemde nisanda takilan altinlari filan geri istiyo
Hiç de kullanılmış olmuyorsun kendi kendini doldurma. O an yaşamak istediniz ve yaşadınız bu kadar kendinizi böyle düşünerek aşağı çekmeyin. Belli ki aklı kalbi artık size ait değil başka heycanlar peşinde bırakın gitsin bişey kaybetmediniz aksine nişanlılıkla yırttığınıza şükredin nerden dönersen kar.kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
zaten bi isi yoktu arkadas cevresi kotuydu ve benimle ilgilenmiyodu surekli tartisiyodum tek sebep beni sevmemesiymis . instagramdan girme dedigi bi medyum vardi yanlislikl tikladim ve benim ona buyu yaptirdigimi idda etti bende ona onun bulunmaz hint kumasi olmadigini baglamaya ihtiyacim olmadigini soyledim ve ayrildiSizi niye terketti sebep onemli.
Kulnilmadiniz u bunu sizde istediniz.birlikte olup bakire kalmayi basarmissiniz tebrikler.
Defolsun gitsin gitmek isteyene kapiyi gosterin.
+1Ergenlik diz boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?