Son ki üç dörtduydunuz zilin sesini, 100 kişiye sorduk en popüler cevabı arıyoruz
Bir topiğe uyarı için 2 kere gelmişsem 3. de ne olur
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
Ya arkadaşım çok alemsin çok güldüm2-3 sene sürtünerek statik elektrik mi yaptınız yani.......yuh :)
Adam resmen deli sasrdm yaaa bu nedir nasi sacmaliktr uzak dur bnce sen bundan sewmiyrm bile demis senizaten bi isi yoktu arkadas cevresi kotuydu ve benimle ilgilenmiyodu surekli tartisiyodum tek sebep beni sevmemesiymis . instagramdan girme dedigi bi medyum vardi yanlislikl tikladim ve benim ona buyu yaptirdigimi idda etti bende ona onun bulunmaz hint kumasi olmadigini baglamaya ihtiyacim olmadigini soyledim ve ayrildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?