kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

canimi sıkan hem bana bunu yapip hemde nisanda takilan altinlari filan geri istiyo
O altınlar onun hakkı tabi ki isteyecek siz de vereceksiniz. Ayrıca bir şey yapmamış. Normal ayrılmış işte. Ayrılamaz mı adam? Kullanılmış değilsiniz, rızanız vardı birlikte karşılıklı bir şeyler yaşadınız hepsi bu.
Ayrıca ne saçma arkadaşınız varmış!!!

seni sevmiyomuş etmiyormuş.arkadaşında saçmalamış
böyle adama yol ver gitsin
altınlarıda evet vermen lazım daha nikah olmamış cünkü.
şanslısınki nişanlıyken anlamışsın yol verirsin konu açmaya bile değmez adam.

Öncelikle her türlü bir şeyler yaşayıp zarı sağlam bırakmakla bakire olunmuyor. Bekaret el değmemişlik anlamına gelir. Bakire filan değilsin, sadece zarın yerinde.

İkincisi, bakire olmamak dünyanın sonu değil. Bu bir tecavüz değilse kimse kimseyi suçlayamaz. Ayrıca bu kullanmak, kullanılmak da iğrenç deyimler. Cinsel ilişki yaşamak evlilik garantisi değil. Nikah masasından bile dönülebilirdi. Yaşadığınızın arkasında duramayıp "beni kullandı attı" diye ağlanacaksanız birliktelik yaşamayacaksınız arkadaşım. Öyle hem karnım doysun, hem pastam dursun olmuyor.

Anlaşamayıp yol yakınken dönmek de dünyanın en doğal şeyi. Adamın nişanda taktığı altınını, malını istemesi de normal. Verirsiniz altınını, yolunuza bakarsınız.

Ayrıca o arkadaşınızın verdiği tavsiye tam bir mantıksızlık örneği. Ne alaka yani başkasından hamileyim? "Benden ayrılırsın ha, öyle mi, ona bakarsan ben de seninleyken başka adamla da birlikte oldum, bir de hamile kaldım, bu kadar da namussuzum" mesajı verilerek üste de çıkılmaz, öç de alınmaz. Kendi kendinizi rezil edersiniz en fazla. Bu mevzuyu uzatmayın, temiz temiz ayrılın.

yıl 2017 ve halen cinsellik yaşadığı için kendini kullanılmış zanneden kızların varlığını görüyoruz. çok üzücü çok...
cinsellik sadece erkeğe has bir şey değildir kadınlar da cinsellik yaşar ve kimse kimseyi kullanmaz bunu anlayın artık ya bir de kocaman hatalıyım filan yazmışsın hatalı filan değilsin sadece ailen doğru bilinçle yetiştirmemiş. yoksa şimdi ayrıldığına üzülürdün aman birlikte olduk filan diye dert yanmazdın..
bu zihniyet değişmeli yoksa daha çok dertlerle uğraşırız..

Allahım bu ilk mesajlar ,yatakçılar ,kadın isimli nickçiler ne yapiciğiz biz sizinle......

meşhur bir atasözü ile son vereyim ulvi yorumuma;demirden korkuyorsan trene binmeyeceksin güzel çocuğum.

İkiniz de istemişsiniz yaşamışsınız hayır o kullanıyorken sen napıyordun o ara acaba ? Ayrıca anal yapınca ben bakireyim deme değilsin ruhen...

''birlikte olduk ama bakireyim '' o kısmı anlayamadım.. ters ilişki normal ilişki farketmiyor, neticede bir şeyler yaşamışsınız ve kendinizi ''bakireyim'' sıfatı altında rahatlatmaya çalışmayın, bu düşünce çok ezik bir düşünce. bakire olmayınca ne oluyor bir daha hayatınıza size değer veren birini alamıyormusunuz bu mudur ? her neyse işin toplumsal yönüne şimdi girmeyeceğim, o beni kullandı diye bir şey yok beraber yaşamıssınız bu olayı, sizde onu kullanmış oluyorsunuz o halde burdaki arkadaşlarıma katılıyorum.. Arkadaşınızda eğer 3 yaşında değilse bir daha arkadaşlık etmemenizi öneririm, hayatımda bundan daha saçma birşey duymadım..

Yeni uye gece 02 : 30 konu acilisi konu bekaret vs vs he canim he

ahahaha bu nasıl konu

kullanıldım attı ne ya o zaman kullandırtmayaydın kendini derler.sanki hatun eşya da beni kullandı attı diyor.acaba kişilik karmaşası mı var insan kendini eşya sanıyor olabilir mi ya da kendini sadece zardan mı ibaret sanıyor

sevişme işlemi iki kişi arasında olduğuna göre sen de onu kullanmışsın o zaman

ayrıca nasıl birlikte olunup bakire olunuyor

hata dediğin bir olur iki olur. 2 3 yıldır isteyerek sevişmisşin şimdi bu nasıl kullanılmak? e sevişmeseydin madem. sen de ondan ayrılabilirdin bu durumda o mu kullanılmış olacaktı. ufkunuzu azcık genişletin ya.

Yavrucum neden kullanilmis olasin ki. Sevdiğin adamla birlikte olmuşsun. İkiniz de istemissiniz. Zorlama yok. Yasadigin gayet normal mis. Evlilikle bitmedi diye bu seni kullanilmis yapmaz. Ayrıca sevgilinle birlikte oldun diye buradaki hatunlar dahil kimsenin seni yargilamaya da hakki yok. Olmamis evlilik. Kader. Belki böylesi daha iyidir. O akli evvel arkadasinin söylediği hiçbirşeyi de yapma. Öyle can acitma falan olmaz. Yine olan sana olur.

2 3 yıldir birlikte oluyosun zorlama yok aşk ile sevişiyosun ayrılınca kullanıldım nasıl diyosun.
Olan olmuş kendini kullanılmış olarak görme lütfen.
Ayrıca o arkadaşın nasıl bi zekaya sahip acaba nasıl bir yalan bu """hamileyim""""
Baya kuyruklu yalan bu niye kuyruklu dersen söyledim bitti olmaz ailen duyar o zaman işin icinden cıkamazsın

Kullanılmış değilsin. O an sendei istedin ve birlikte oldunuz. Sende onu kullandın o zaman. Adama sen beni kullandın gibi basit şeylerle gitme sakin

Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…