- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
bırlıktelık yasayıpta bakıre olman neredeyse ımkansız tabı kızlık zarın esnek degılse , yada ters ılıskı yasamıyorsanız ama oyle yada boyle bu olay karsılıklı yasanıyor ıse kımse kımseyı kullanıyor vs dıyemem ıstemıssınız bırlıkte olmussunuz bellıkı zaten ılıskınızde sorunlar varmıs adamda bu nedenle sızı terk etmıs ....kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Ne iğrenç bir konudur bu ya. Her haltı yiyip hala bakireyim diye dolanan insanlar doldu etrafta. Hem korku var hem yaşamadan geri kalmıyorsunuz sonrada beni kullandı diyorsunuz. E sizde beyninizi kullanaydınız bi zahmet.
Heee kız konuş hislerime tercüman oldun..Ak yol var ken b*k yolunda ne işin var bu bir, ikincisi 2 3 yildir sfinkterlerin nasil sağlam duruyor,üçüncüsü adamin altinlarina niye göz diktin bu kadar mi düştün, dördüncü ve sonuncusu kizim sen saf misin?
2 3 yil birlikte olupta nasil bakire olunuyor onu anlamadim. Sakin o arkadasinizin sozune uymayin. Bu kez de namussuz der cikar isin icinden. Baskasiyla birlikte oldugun icin donecegi varsada donmez sana.kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Birde evlenecekleri başka adamları haketti mantığıyla ( tamamen vicdan rahatlatma) kandırıyorlar hiç yaşamadım diye. İnsanda karakter olacak o yoksa sonuçlar ortada..bir de neye kızıyorum biliyor musun bu tip çoğu kadın, sevgilisiyle bakireliği umursamadan birliktelik yaşayan kadınlara zina yapıyor,ahlaksız gözüyle bakıyor ya bundan nefret ediyorum.
sen her şeyi yaşa bir tek zarını korudun diye ben temizim diye düşün.üstelik bakire olmakla temiz olmanın hiç bir ilgisi yok.
kadın on defa birlikte oluyorum yazmış sonrada büyük harflerle bakireyim diye belirtmiş.he he öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?