kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

Arkadaşa bak sen,verdiği akıl adama devreleri yaktırır..

Ak yol var ken b*k yolunda ne işin var bu bir, ikincisi 2 3 yildir sfinkterlerin nasil sağlam duruyor,üçüncüsü adamin altinlarina niye göz diktin bu kadar mi düştün, dördüncü ve sonuncusu kizim sen saf misin?

bırlıktelık yasayıpta bakıre olman neredeyse ımkansız tabı kızlık zarın esnek degılse , yada ters ılıskı yasamıyorsanız ama oyle yada boyle bu olay karsılıklı yasanıyor ıse kımse kımseyı kullanıyor vs dıyemem ıstemıssınız bırlıkte olmussunuz bellıkı zaten ılıskınızde sorunlar varmıs adamda bu nedenle sızı terk etmıs ....
hıcbırsey demeyın kendı hayatınızı yasamaya bakın o da ne halı varsa gorsun...

1. Bakire değilsiniz. Vajinanıza penis girmemiş olması senelerdir sevişiyor olduğunuz gerçeğini değiştirmez.
2. Kullanılmış olmuyorsun. Zorla mı birlikte oldumuz? Hayır.
3. Sorumsuz işssiz güçsüz yazmışsın. Bence böyle bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin.

Siz flört etmiyormuşsunuz ki dediğinize göre nişanlıymışsınız yani aileler tanışıyor bu durumu siz ailenize nasıl açıkladınız, o ailesine nasıl açıkladı çok saçma yani bir mesajla terketmek baban annen yok mu başında bu ne demek oluyor diye açıp sormuyorlar mı. Hem birlikte oldun beni yargılamayın diyorsun hem bakireyim diyorsun ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Adam sizi terketmiş artık ona ne başkasından hamile olmanızdan böyle yaparak canını acıtmaz daha çok kendinizden iğrendirirsiniz etrafınızda hiç mi aklı başında insan yok inanasın gelmedi yani..

Ne iğrenç bir konudur bu ya. Her haltı yiyip hala bakireyim diye dolanan insanlar doldu etrafta. Hem korku var hem yaşamadan geri kalmıyorsunuz sonrada beni kullandı diyorsunuz. E sizde beyninizi kullanaydınız bi zahmet.

bir de neye kızıyorum biliyor musun bu tip çoğu kadın, sevgilisiyle bakireliği umursamadan birliktelik yaşayan kadınlara zina yapıyor,ahlaksız gözüyle bakıyor ya bundan nefret ediyorum.

sen her şeyi yaşa bir tek zarını korudun diye ben temizim diye düşün.üstelik bakire olmakla temiz olmanın hiç bir ilgisi yok.

kadın on defa birlikte oluyorum yazmış sonrada büyük harflerle bakireyim diye belirtmiş.he he öyle.

3 yıl he ?
Bakirelik gitmiş senin..
Zar kalmış sadece.. seni alan kocaya şimdiden hayırlı olsun..
Bi de yazmışsın nişanlım beni kullanıyor mu ?
Yok tuza basıp turşunu kuracak..
3 yılda tanıyamadığın adamı biz nerden bilelim..
Aklını başına Almanda fayda var..

Ak yol var ken b*k yolunda ne işin var bu bir, ikincisi 2 3 yildir sfinkterlerin nasil sağlam duruyor,üçüncüsü adamin altinlarina niye göz diktin bu kadar mi düştün, dördüncü ve sonuncusu kizim sen saf misin?
Heee kız konuş hislerime tercüman oldun..

Adam senin sadece anal seks yaptığını biliyor. 2-3 yıl kıymetli şeyine yasak koymuşsun. Ee hamileyim dersen adam sormayacak mı çocuğu nerenle doğurcaksın diye? Yoksa amacın sana vermediğim bekaretimi başkasına verdim mi demek

Birde bakireyim diye belirtiyosun amaç nedir.ozaman istediğin kişiyle ters ilişkiye gir ama yarın öbür gün bakireyim diye evlen eee noldu böyle olunca namuslulukmu taslayacaksınız.bence diğer türlü ilişki çok daha ahlaklıca zihniyet olarak aklınızda bulunsun.ayrıca isteyerek yaşamışsınız kendi kendinizi gaza getirmeyin kullanıldım diye

Bu sevişip sevişip de ayrılınca kullanıldım modası da yeni çıktı, sevişince ayrılmamanın garantisi mi var madem kendinizi kötü hissedeceksiniz sevişmeyin bu ne ya.
Emin ol o yalanı söyleyince canı falan yanmaz iyi ki zamanında kurtulmuşum der, kendini tebrik eder.

2 3 yil birlikte olupta nasil bakire olunuyor onu anlamadim. Sakin o arkadasinizin sozune uymayin. Bu kez de namussuz der cikar isin icinden. Baskasiyla birlikte oldugun icin donecegi varsada donmez sana.

Arkadaşına katılıyorum nişanlına aynen böyle söyle. Hatta senin en yakın arkadaşından hamileyim dersen daha etkileyici olur.
Kesin döner. Dene %100 çalışıyor.

ay güldüm sabah sabah 3 sene birlikte ol bakire kal büyük başarı bu yani bakire olsan nolur olmasan nolur baya bi görüp geçirmissin bakireyim diye kendini rahatlatma ayrıca hamileyim dersen adamın ayrılma sebebi saçma bişey se bile bunu one sürer ve seni rezil eder olmayan bişey için etiketlenirsin bence beynini kullan Allah o beyni kullanalim diye vermiş sende kullan bak gör nasıl iyi gelicek

Birde evlenecekleri başka adamları haketti mantığıyla ( tamamen vicdan rahatlatma) kandırıyorlar hiç yaşamadım diye. İnsanda karakter olacak o yoksa sonuçlar ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…