kullanılıyor muyum ???

Merhaba arkadaşlar içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum. .
bi akrabam var Anne tarafından
sürekli bi ihtiyacı olduğunda arar başka zaman umrunda bile olmaz. .
benim ehliyetim arabam var her tarafa beni sürükler beni buraya götür burdan al bide alabilirmisin demiyor al diyo. .
Burayı ara şunu yap bilmem ne. .
ben yalnızım burda yabancı ülkeye ye gelin geldim. . yalnızım dedim bana arkadaş olur dedim ama. .

mesela arabaya oturuyor bugün Funda ile akşam yemeği yedik yemek yaptım çağırdımm. . geçen gün bütün kadınlar bizdeydi kahvaltı yaptık. .
beni çağırmak yok beni sadece ihtiyaç anında arıyor soruyor. . mesajları hep orayı ara bunu yap beni al. . kendimi artık hizmetçi gibi hissediyorum ne yapmam lazım. .
bide benimle dalga geçiyor sürekli orami burami eleştiriyor. . yok 30 olmuşsun bi doguramadin. .
çocuğum olmuyor. .herkes beceriyorda sen bi beceremedin diyo bana. .
Saçım başım la dalga geçiyor. .

bigün bi arkadas dediki pikniğe gidecez sende gel gittimki oda orda düşünün yabancı çağırıyor o çağırmıyor sadece işi düştümu gel git yap. . ricali da konuşmuyor. .
kırmak da istemiyorum kimseyi ne yapacağımı şaşırdım. .
sizden fikir istiyorum hayırlı akşamlar iyi bayramlar dilerim. ..
Hayır demesini öğrenmelisin!!

beni çağırmak yok beni sadece ihtiyaç anında arıyor soruyor. . mesajları hep orayı ara bunu yap beni al. . kendimi artık hizmetçi gibi hissediyorum ne yapmam lazım. .

Daha soruyor musunuz yahu, kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz zaten. Bir arkadaşınız size bunları söyleyerek dert yansa ne yapmasını önerirdiniz ona?

Kullanildiginin farkindasin icini dokmek icin yazdin sanirim bida mesaj attiginda az ye araba al de sende

Biraz laflarından vururdum doğrusu zamanımı artık kuaför de öldürüyorum ve bebek çalısmaları dolayisiyla başka kapıya derdim , bazen halden anlamazlara direk cevap en güzeli.
Bu arada kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem maksat kadının dilinin kemiğini kırmak mecazen sizi incitmek için değil ...

Ben o insanı bir kırarım :sinirli: valla canim öyle kirmak istemiyorumla olmuyor baziları hak ediyor bal gibi kullanılıyorsun seni gormezden geliyor tenkit ediyor ve umursamıyor aman uzak gitsin öylesi onun dostluguda olmaz hic bir seyi olmaz

Bosver yeni bir ulkedesin altinda araban kimseye ihtiyacın yok bence:KK55:

Sizi her cagirdiginda işinizi gücünüzü bırakıp ona mı kosuyorsunuz?? İşiniz olsun, kursunuz, temizliginiz, misafiriniz olsun...
Tabi ki kullanıyor..

Merhaba arkadaşlar içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum. .
bi akrabam var Anne tarafından
sürekli bi ihtiyacı olduğunda arar başka zaman umrunda bile olmaz. .
benim ehliyetim arabam var her tarafa beni sürükler beni buraya götür burdan al bide alabilirmisin demiyor al diyo. .
Burayı ara şunu yap bilmem ne. .
ben yalnızım burda yabancı ülkeye ye gelin geldim. . yalnızım dedim bana arkadaş olur dedim ama. .

mesela arabaya oturuyor bugün Funda ile akşam yemeği yedik yemek yaptım çağırdımm. . geçen gün bütün kadınlar bizdeydi kahvaltı yaptık. .
bide benimle dalga geçiyor sürekli orami burami eleştiriyor. . yok 30 olmuşsun bi doguramadin. .
çocuğum olmuyor. .herkes beceriyorda sen bi beceremedin diyo bana. .
Saçım başım la dalga geçiyor. .

bigün bi arkadas dediki pikniğe gidecez sende gel gittimki oda orda düşünün yabancı çağırıyor o çağırmıyor sadece işi düştümu gel git yap. . ricali da konuşmuyor. .
kırmak da istemiyorum kimseyi ne yapacağımı şaşırdım. .
sizden fikir istiyorum hayırlı akşamlar iyi bayramlar dilerim. ..
Hemen alakayı kes, görüşme telefonu da açma.

Valla tepenize çıkmış bu ne yüzsüzlük. Haddini bildirmezseniz canınız daha çok sıkılır. :110:

Arada böyle konular okuyorum da gerçek mi değil mi anlamıyorum. "Hayır" diyeceksiniz, "bana böyle söylemenden hoşlanmıyorum" diyeceksiniz. "Kendi işlerim var" diyeceksiniz. "Bu planı uygun bulmuyorum" diyeceksiniz. Yani kendinizden bahsederek, özneyi "ben" yaparak reddedeceksiniz. Ama "hep böyle diyosun, sen nasıl insansın" diye özneyi "sen" yaparsanız karşı taraf savunma pozisyonuna geçer, sinirler gerilir. Özneyi "ben" yaparsanız hiçbi şey diyemezler.

Yani bu konu fake olabilir ama hanımların aklında olsun diyelim.

fake fln değil vallaha kimsesizdim zamanında Yoldaş arkadaş olur diye düşündüm burda kimsem yok. .
oda bunu kullandikca kullandı. .
en son bütün kadınları kahvaltıya cagirdim ayyy gül gül öldük dedi beni kiskandirmaya çalışıyor kimsem yok yaaa çok eğlendik çok diyip durdu. . beni hiç cagirmaz sadece ihtiyaç anında. . bide emir verir gibi..
bigün yine biyere götürüyordum arabayi açtım sandım kilitliymis. ..
aç kız çabuk arabayi dedi. ..
bende yüzüne döndüm ACARMISIN dedim sustu. .. hep böyle uzaklaşmak istiyorum hissettirmeden sonuçta akraba kırmak da istemem. . Eşim diyorki deki murat artık izin vermiyor birilerini biyerlere götürmeye. .. beni öne at diyor. ..???

O seni kullanmaya utanmıyorda sen beni kullandığının farkındayım demeyemi utanıyorsun.terbiyesiz.muhattap olma kendine dert etmene değmez

Bu tipler verdikçe ister , gitgide arsızlaşırlar.Bence ölü taklidi yapın , tartışmaya girip huzurunuzu da kaçırmayın.Laftan anlayacak birisi olsa zaten bu şekilde davranmazdı.

Back
X