Kullanılmış don hediye edilmesi????

Kullanılmış tülbent falan olsa bu kadar sorun olmazdı
Don nedir yahu
Don?Hem de kullanılmış
Çok garipsedim

Bence camasırları at hıc bısey soyleme ama sankı sız soylemek ıstıyorsunuz gıbı dusunuyorum

Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide

Cocuk is camasiri olsa hakli mi olacak. Burada , burasi dedigim Avrupa. Suresi icerisinde her sey geri alinip parasi iade edilir de ; alt ic camasiri kullanilmamis bile olsa iade edilemez. Buna ek olarak kupe de ayni sey soz konusu.

Ic camasirina hic bi zaman sicak bakamiyorum. + Kullanilmis gelse cope atarim ve getirenin de durumuna gore konusup / konusmama durumunu belirlerdim sanirim.

Ya maddi durumla alakası yok bunun. Kullanılmış iç çamaşırını ya da kıyafeti kim kime verir?
Onun yerine git 5 liralık mum al süs diye ver daha iyi ya da bi şal al.
Iyyy midem bulandııı... Pislikk

Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
hımm. o zaman garip . yani anlamazsın diye mi getirdi. yani yine de sen hiç bir şey söyleyip de yüzüne vurma. pişman olacağın bi şey yapma.

İyide gruptaki hiç bir arkadaşın durumu çok iyi değiliki hepsi hemen hemen aynı maddiyat gücüne sahip.bide çocuk çamaşırı olsa nrysede benim başkasının kullandığı çamaşırı giyebileceğimi nasıl düşündü bende onu merak ediyorum.Bide kendinizi benim yerime koyup bi düşünün size öyle bir hediye gelse ne hissedersiniz

Normalde iyi biriyse, durumu cok kotuyse unutun gitsin. Dogru bir hareket demiyorum mantikli dusunmemis ama ne gerek var iade etmeye falan

Size yorumumu kendimi szin yerinize koymadan yapamazdım.keza bütün yorumlarımda üyelerin hikayelerini yaşayarak yazıyorum.Etikmidir doğrumudur konusunu konuşmuyorum.tabiki kullanılmış bir eşya verilmemeli.diyelimki verdi yorumumdada belirttiğim gibi giyilmeden yıkanıp kaldırılmış bişeyde olabilir.ben düşüncesizliğine verirdim ısrarla giyildiği konusunda eminseniz. kullanmaz atardım. ben farklı birşeye takıldım sadece. ben kullanamam deyip geri versemmi sorusu......çok inciticii.bizler herkes gibi düşünemeyebiliriz.gittiğimiz büyüdüğümüz yerler bambaşka yerler olabilir. don vermekte ayrıca ayıp bişey değil. kadın halimizle askere gidene hacca gidene don alıp veriyoruz.

Niye don hediye getirirki bi kadin ustelik bide kullanilmis.
Cok tuhaf.
İlla bisey getircekse zaten t-shirte koymus.
Don ne alaka bide acma demis sonra ac:)))
Ne bilim bi kek yapsa getirseymis.
Ben hic normal bulmadim

iyi niyetli düşünmek istiyorum, kullanılmış olmayıp dolağ sandık dibinde bekleyen bir çamaşırdı belkide oda öyle getirmemek için temizleyip getirdi.Kötü niyetle düşününcede hiç getirmesede olurdu, sonuçta ne alaka niye getirdi.

Niye don hediye getirirki bi kadin ustelik bide kullanilmis.
Cok tuhaf.
İlla bisey getircekse zaten t-shirte koymus.
Don ne alaka bide acma demis sonra ac:)))
Ne bilim bi kek yapsa getirseymis.
Ben hic normal bulmadim

Katiliyorum ... Hediye her zaman giyilecek bir sey olmak zorunda degil. Bi kek , kurabiye ya da borek daha uygun olabilirdi.

Maddi durumu iyi değilmiş ve boş gelmek istememiş ben olsam çok bile sevinirdim duygulanırdım. Nerde kaldı anlayış? Kötü niyet aramayalım yine de çocuklarından ayırıp özenip getirmiş ya ne güzel kalbimizi kötüye yormayalım hele kalp hiç kırmayalım Allah yardımcısı olsun

ya boşverin belkide gerçekten alım gücü cok zayıf atın gitsin ama kimseye de söylemeyin.

maddi durumu yoksa eli boş gelse daha iyiydi. maddi durumu yok diye kullanılmış don getirmek de nedir??? bence samimiysen de artık olma. kibar şekilde söyle veya hiç söyleme irtibatı kes

Maddi durumu iyi olmayabilir ama kullanılmış don ne demek tişört içinde bi açıklama yapabilirsin durumum buna yetti çocuğumundu falan filan kusura bakma gibisinden.

Kırmayin bayani bisey yapmak istemiş yapmiş bosverin unutun gitsin.

Katiliyorum ... Hediye her zaman giyilecek bir sey olmak zorunda degil. Bi kek , kurabiye ya da borek daha uygun olabilirdi.
Bunun durumu olmakla alakasi yokki.
Bisey goturme.
Hele kullanilmis veya kullanilmamis ic camasiri garip degilmi kullanilmis olmasi ayri tuhaf zaten de.
Hani satisini felan yaparsin tamam da.

maddi durumu yoksa eli boş gelse daha iyiydi. maddi durumu yok diye kullanılmış don getirmek de nedir??? bence samimiysen de artık olma. kibar şekilde söyle veya hiç söyleme irtibatı kes
Ben birine giderken hic aklima ic camasiri hediye alip goturmek aklima gelmez .
İsterse durumu olsun.
Satisini yapiyosan hani belki olurda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…