Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
Senin içinse konu daha farklı olur bence kocaman kadına çamaşır gider mi hiçHayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
hımm. o zaman garip . yani anlamazsın diye mi getirdi. yani yine de sen hiç bir şey söyleyip de yüzüne vurma. pişman olacağın bi şey yapma.Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
İyide gruptaki hiç bir arkadaşın durumu çok iyi değiliki hepsi hemen hemen aynı maddiyat gücüne sahip.bide çocuk çamaşırı olsa nrysede benim başkasının kullandığı çamaşırı giyebileceğimi nasıl düşündü bende onu merak ediyorum.Bide kendinizi benim yerime koyup bi düşünün size öyle bir hediye gelse ne hissedersinizşimdi yazılan yorumları okuyordum ciddi anlamda içim üzüldü.yaşamaya gezmeye tozmaya günlerde ortam bulmaya hep belli krterlerin hakkı varmış gibi cümleler okudum.dolaylı yoldan ima. fakat şöyle bir durum vardır bazı geleneklerde pazardan mağazadan alınan iç çamaşırları özellikle alt parça giyilmeden yıkanır ütülenir.tezgahlarda durup toz mikrop kapmasın diye. aynı şeyi havlulara yapanda var.belkide böyle birşeydir. hadi diyelim böyle değil düşünmemiş gitmemesi gerektiğini idrak edememiş vermiş. sizinde içinize sinmemişse atın gitsin. sadece konunuzun son soru cümlesine takıldım.acaba gelenleri ben kullanamam deyip gerimi versem........bu sorunun aklınıza geliyor olması bile tüylerimi diken diken etti.
şimdi yazılan yorumları okuyordum ciddi anlamda içim üzüldü.yaşamaya gezmeye tozmaya günlerde ortam bulmaya hep belli krterlerin hakkı varmış gibi cümleler okudum.dolaylı yoldan ima. fakat şöyle bir durum vardır bazı geleneklerde pazardan mağazadan alınan iç çamaşırları özellikle alt parça giyilmeden yıkanır ütülenir.tezgahlarda durup toz mikrop kapmasın diye. aynı şeyi havlulara yapanda var.belkide böyle birşeydir. hadi diyelim böyle değil düşünmemiş gitmemesi gerektiğini idrak edememiş vermiş. sizinde içinize sinmemişse atın gitsin. sadece konunuzun son soru cümlesine takıldım.acaba gelenleri ben kullanamam deyip gerimi versem........bu sorunun aklınıza geliyor olması bile tüylerimi diken diken etti.
Size yorumumu kendimi szin yerinize koymadan yapamazdım.keza bütün yorumlarımda üyelerin hikayelerini yaşayarak yazıyorum.Etikmidir doğrumudur konusunu konuşmuyorum.tabiki kullanılmış bir eşya verilmemeli.diyelimki verdi yorumumdada belirttiğim gibi giyilmeden yıkanıp kaldırılmış bişeyde olabilir.ben düşüncesizliğine verirdim ısrarla giyildiği konusunda eminseniz. kullanmaz atardım. ben farklı birşeye takıldım sadece. ben kullanamam deyip geri versemmi sorusu......çok inciticii.bizler herkes gibi düşünemeyebiliriz.gittiğimiz büyüdüğümüz yerler bambaşka yerler olabilir. don vermekte ayrıca ayıp bişey değil. kadın halimizle askere gidene hacca gidene don alıp veriyoruz.İyide gruptaki hiç bir arkadaşın durumu çok iyi değiliki hepsi hemen hemen aynı maddiyat gücüne sahip.bide çocuk çamaşırı olsa nrysede benim başkasının kullandığı çamaşırı giyebileceğimi nasıl düşündü bende onu merak ediyorum.Bide kendinizi benim yerime koyup bi düşünün size öyle bir hediye gelse ne hissedersiniz
Niye don hediye getirirki bi kadin ustelik bide kullanilmis.
Cok tuhaf.
İlla bisey getircekse zaten t-shirte koymus.
Don ne alaka bide acma demis sonra ac:)))
Ne bilim bi kek yapsa getirseymis.
Ben hic normal bulmadim
ya boşverin belkide gerçekten alım gücü cok zayıf atın gitsin ama kimseye de söylemeyin.arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Kırmayin bayani bisey yapmak istemiş yapmiş bosverin unutun gitsin.arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Bunun durumu olmakla alakasi yokki.Katiliyorum ... Hediye her zaman giyilecek bir sey olmak zorunda degil. Bi kek , kurabiye ya da borek daha uygun olabilirdi.
Ben birine giderken hic aklima ic camasiri hediye alip goturmek aklima gelmez .maddi durumu yoksa eli boş gelse daha iyiydi. maddi durumu yok diye kullanılmış don getirmek de nedir??? bence samimiysen de artık olma. kibar şekilde söyle veya hiç söyleme irtibatı kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?