Çocuk çamaşırı değil bayan çamaşırı.Aslında kötü niyetlide düşümmüyorum sadece tuhafıma gitti.brlkide başka atkadaşın dediği gibide olabilir sandığın dininden çıkarıp yıkamış getirmiştirMaddi durumu iyi değilmiş ve boş gelmek istememiş ben olsam çok bile sevinirdim duygulanırdım. Nerde kaldı anlayış? Kötü niyet aramayalım yine de çocuklarından ayırıp özenip getirmiş ya ne güzel kalbimizi kötüye yormayalım hele kalp hiç kırmayalım Allah yardımcısı olsun
Bunun durumu olmakla alakasi yokki.
Bisey goturme.
Hele kullanilmis veya kullanilmamis ic camasiri garip degilmi kullanilmis olmasi ayri tuhaf zaten de.
Hani satisini felan yaparsin tamam da.
eskiden çocuklara hediye olsun diye atlet tişört alınırdı eğer bu gelen kişinin de maddi durumu iyi değilse öyle düşünüp getirmiş olabilir içinize sinmediğine göre boşverin lafını etmeyin niyet kötü değil bence
Kullanılmış veya kullanılmamış farketmez bence. Bir pasta bişey de yapabilirdi ama herkesin hediye anlayışı farklı belki de kek yapacak malzemesi de yoktu bilemem. Tuhafınıza gitmesin size değer verdiği boş gelmediğinden belli :)Çocuk çamaşırı değil bayan çamaşırı.Aslında kötü niyetlide düşümmüyorum sadece tuhafıma gitti.brlkide başka atkadaşın dediği gibide olabilir sandığın dininden çıkarıp yıkamış getirmiştir
Kullanmayın ama birşey de demeyin zaten açma şimdi demesi de bu yüzden. Hiç getirmese de iyiydi tabi ama olsun kalp kırılmasınarkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Onu getirecegne hic getirmesin daha iyi mecburiyet degil ya ayip bsey yani hele de ic camasir.. Atın gitsin bence ve arkadslgida gozden gecirin durumu iyi olamayablr ama bsey getrmek zorunda degil ki bundan snraki arkadaslikta bn olsam hep suphede olurdum getrdiklernde yaptklarnda kendnz blrsnz yinedearkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Ben abartılacak bir durum görmüyorum cimri insandan hoşlanmamHayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
Yaptığı doğru değil ama iik geldiği için eli boş gelmek istememiş Durumuda yokmuş evde olanları getimiş ben olsam. Hiç birşey deyip utandırmam bidaha yaparsa. Söylersin Çünkü benimde başıma geldi geeçn hafta bi arkadaş geldi biz yemi eve taşındık elinde bir saksı yapay çiçek. Evinden kapmış geşmiş belli. Eski çiçek. Ama birşey demedim teşekkür ettim diğer gelenler bile anlamış. Evinden getirmiş dedilerDiğer arkadaşlar arasında hiç hediye alma verme olayı olmadı.Bu arkadaş getirilmesi gerektiğini düşünüyor sanırım.zaten evime ilk gelişiydi.Okulda da merhaba merhabadan fazla samimiyetimiz yoktu.
Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
İlkokulda hediyeleşme yapıyoduk yılbaşıydı galiba. bana hediye vericek olan arkadaş durumu hiç iyi olmayan lastiklerle okula gelen bi kızcağızdı. hediye olarak kullandığı tek tacını(bez kaplı olanlardan kenarı yırtıktı) bantlamış ve bana vermişti. çocuk aklıyla herkese ne hediyeler gelmiş diye düşünmştm şanssızım demiştim ama çok beğendiğimi söyleyip kalbini kırmamıştımda..
Şimdi düşünüyorum hayatımda aldığım en değerli hediyemdi...
Kimse ondan hediye beklememişki. Maddi durumu iyi olmamak düşüncesiz olmayı gerektirmiyor.arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
kullanmamıstır yaÇocuk çamaşırı değil bayan çamaşırı.Aslında kötü niyetlide düşümmüyorum sadece tuhafıma gitti.brlkide başka atkadaşın dediği gibide olabilir sandığın dininden çıkarıp yıkamış getirmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?