Kullanılmış don hediye edilmesi????

Çocuk çamaşırı değil bayan çamaşırı.Aslında kötü niyetlide düşümmüyorum sadece tuhafıma gitti.brlkide başka atkadaşın dediği gibide olabilir sandığın dininden çıkarıp yıkamış getirmiştir

Aslina bakarsak dogru degil kullanilmis camasir getirmesi.
Ama kadinin utuleyip parfum sıkmiş olmasi elinden gelenin bu oldugunu gösterir.
Kesinlikle kotu niyetli oldugunu düşunmuyorum.
Bos gelmek istememis tabi kek borek bile getirse olurdu fakat aklina gelmemis olsa gerek.
Hic bu konuyu acmayin birdahaki bulusmada sakin iade etmeyin yoksa eminim cok mahcup olur.
Unutun gitsin.. kullanmayin ayrica camasirlari..

Bunun durumu olmakla alakasi yokki.
Bisey goturme.
Hele kullanilmis veya kullanilmamis ic camasiri garip degilmi kullanilmis olmasi ayri tuhaf zaten de.
Hani satisini felan yaparsin tamam da.

Yani onu da goturmek zorunda degil tabi. Konu sahibinin de hediye beklentisi yok anladigim kadariyla.

Talihsiz bir durum olmus. Bence uzeri kapatilmali. Kimseye de bundan bahsedilmemeli.

Gerci butun KK nin haberi oldu da neyse.

Maddi durumla kullanilmiş iç çamaşiri getirilmesinin ne alakasi var. Ben olsam ima yoluyla da olsa söylerdim. En azindan bi başkasina gittiğinde ayni seyi yapmaz.

Kullanılmış veya kullanılmamış farketmez bence. Bir pasta bişey de yapabilirdi ama herkesin hediye anlayışı farklı belki de kek yapacak malzemesi de yoktu bilemem. Tuhafınıza gitmesin size değer verdiği boş gelmediğinden belli :)

Kullanmayın ama birşey de demeyin zaten açma şimdi demesi de bu yüzden. Hiç getirmese de iyiydi tabi ama olsun kalp kırılmasın

Onu getirecegne hic getirmesin daha iyi mecburiyet degil ya ayip bsey yani hele de ic camasir.. Atın gitsin bence ve arkadslgida gozden gecirin durumu iyi olamayablr ama bsey getrmek zorunda degil ki bundan snraki arkadaslikta bn olsam hep suphede olurdum getrdiklernde yaptklarnda kendnz blrsnz yinede

Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide
Ben abartılacak bir durum görmüyorum cimri insandan hoşlanmam
Size veya çocuklarınıza koymuş işte belki ona da sağdan soldan geliyordur ve öyle giymeye alışmıştır
Bizde kusuru örtmede gece gibi ol derler sen ört onun kusurunu (öyle olduğunu düşünüyorsanız tabiki)
Bilerek isteyerek önemsenmeyerek kendini küçük düşürmeyi isteyerek o hediyeyi getirmemiştir eminim

E yuh ! İki saattir çocuğunuza getirmiş diye tolere edilebilir düşüncesiyle okuyordum size mi getirmiş bir de ! Çüş ! Bunun maddi durumla ilgisi yok artık A101' ler, Bim' ler' de bile 3-4 liraya mutfak eşyası var , hadi tamam onu da alamadın o zaman bir kek yap gel hani elim boş gitmeyeyim diyorsan. Ama kadın külodu nedir arkadaş. Ben çok bzoulurdum siz yine gayet iyi davranmışssınız.

Diğer arkadaşlar arasında hiç hediye alma verme olayı olmadı.Bu arkadaş getirilmesi gerektiğini düşünüyor sanırım.zaten evime ilk gelişiydi.Okulda da merhaba merhabadan fazla samimiyetimiz yoktu.
Yaptığı doğru değil ama iik geldiği için eli boş gelmek istememiş Durumuda yokmuş evde olanları getimiş ben olsam. Hiç birşey deyip utandırmam bidaha yaparsa. Söylersin Çünkü benimde başıma geldi geeçn hafta bi arkadaş geldi biz yemi eve taşındık elinde bir saksı yapay çiçek. Evinden kapmış geşmiş belli. Eski çiçek. Ama birşey demedim teşekkür ettim diğer gelenler bile anlamış. Evinden getirmiş dediler

Hayır çocuk çamaşırı değilki benim giymem için getirmiş ikisinide

nası ya :))) ben çocuklara getirilir öyle bir şey sandım.

bence çok yakışıksız ben ailemin bile bana çamaşır almasından hoşlanmam kaldı ki yeni yakınlaştığım bir insan evime gelirken kullanılmış don getirecek bana :))

ben olsam iade ederdim ayrıca bunun maddiatla alakası yok tekrar söylüyorum. insan bi tane 5 liralık şal alır, 1 liralık toka alır daha iyi. çamaşır nedir yani?

bence bu kadına insanların yaklaşmamasının altında haklı sebepler var, ben olsam uzak dururdum. eskiden önyargılara karşı dururdum ama hep o önyargıların doğru çıktığını gördüm ne yazık ki. bu da öyle bir durum belli ki

İlkokulda hediyeleşme yapıyoduk yılbaşıydı galiba. bana hediye vericek olan arkadaş durumu hiç iyi olmayan lastiklerle okula gelen bi kızcağızdı. hediye olarak kullandığı tek tacını(bez kaplı olanlardan kenarı yırtıktı) bantlamış ve bana vermişti. çocuk aklıyla herkese ne hediyeler gelmiş diye düşünmştm şanssızım demiştim ama çok beğendiğimi söyleyip kalbini kırmamıştımda..

Şimdi düşünüyorum hayatımda aldığım en değerli hediyemdi...

Onun hijyen anlayışına ters değil demekki. Kötü niyetten değil. Unutun bence bişey demeyin.
Kullanıldığına eminsiniz değil mi? Annem geçenlerde iç çamaşırı almış banada yıkayıp ütüleyip öyle getirmiş yıkamadan giymeyeyim düşüncesiyle

Kiyamam ya. Bence de cok degerli

Çocuğa getirmesini "bir yere kadar" anlarım da size hangi mantıkla getirebilir ya? Maddi durumu iyi değilse hiç bişey getirmesin bu ne böyle. Görgü büyük nimet arkadaş.

Kimse ondan hediye beklememişki. Maddi durumu iyi olmamak düşüncesiz olmayı gerektirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…