Maske Tarifleri Kullanıp da çok memnun kaldığınız hatta "BUDUR İŞTE" dediğiniz maske nedir?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
pembe maskeye merak salmıştım.sivilcelerim için aldım ve denedim tam olarak değil ama ciddi azalmalar oldu. aynı zamanda siyah noktaları giderdiğini de farkettim. sorunu olanlar deneyin derim. tabi cildi hassas olanlarda etkisi nasıl olur bilemem. bir de ortalıkta bunun sahtesini satıyolar aman ha dikkat edin derim.
işte budur dediğim bi maske .

kesinlikle yaş maya maskesi . bir tatlı kaşığı yaşmayaya bir tatlı kaşığı süt karıştırıp yüzüme sürüyorum ve 20 dk sonra ılık suyla yıkıyorum...sonuç mükemmel

ben maya maskesini yapıyorum. herkese tavsiye ederim. yarım paket hamur mayasını (anlamayanlar için :D toz maya yanii ) 5-6 damla limon suyu,3-4 damla zeytinyağı ve 1 tatlı kasıgına yakın ılık su :) bu karısımı yüzünüze sürün... kurumasını bekleyin , ovalayarak cıkarın, anında bakımlı,parlak termemiz bi cildiniz oldugunu görceksiniz porselen gibi. anında sonuc yanii :)

maske değil de 1 çay kaşığı elma sirkesi bir çay kaşığı maden suyu....
Kaç senedir uğraştığım sivilcelerimden, sivilce izlerimden siyah noktalarımdan eser kalmadı. Çok naadir 1 tane sivilcem cıktığı oluyor ama hiç yüzümü böyle cam gibi görmemiştim:nazar::nazar:

Benimde siyah nokta sorunum var denicem teşekkürler :)

kızlar eczaneden çinko kremi alıp 1 tatlı kaşığı çinko kremi bunu 1 tatlı kaşığı kayısı yağı ile karıştırıyoruz.üzerine 1 çay kaşığı jojoba yağı ekleyip karıştırıp yüzümüze sürüyoruz.yarım saat bekletip kağıt havluyla siliyoruz ve gülsuyu sürüyoruz.sivilcelere de iyi geliyor

arkadaşlar cilt için pek çok tarif var
bu aşamada seçenek çok olunca karar vermekte zor oluyor tabikiii
sizin tercihiniz kullanıpta faydasını gördüğünüz maske tariflerini burada paylaşalım mı?

pişik kremi 1 yemek kaşığı pişik kremini 1 kaba koy üstüne 1 yemek kaşığı avakado ve gül yağı ekle yüzüne sür 20-30 dk snra bol ılık suyla yıka 1 haftada bir yaparsan her şeye iyi gelir dünyada en hassas cilt bebeklerin cildidir hiç bir yan etkisi yok olsa bebekler kullanmazdı dünya yıldızlarının güzllik sırrı

Kahve cilt için iyi bir nemlendiricidir.Fincanın dibinde kalan kahve telvesine 4-6 damla asidik özelliği olması sebebiyle iyi bir temizleyici olan limondan sıkıp,arada bir 20 dakika kadar yüzümde bekletip peeling olarak kullanıyorum.

Yüzü çizebileceği için kuru kahveyi pek tercih etmiyorum.

Çocukluğumda duyduğum kızlar kahve içmez karırsın deyimini hatırlayarak bunu kışın üç dört hafta da bir ve karartma özelliğinin güneşle temasta daha fazla olacağını düşündüğüm için yazın kullanmıyorum.

patates maskesi çok etkili gerçekten...
çok güzel yapıyo cildi....

pembe maskeye merak salmıştım.sivilcelerim için aldım ve denedim tam olarak değil ama ciddi azalmalar oldu. aynı zamanda siyah noktaları giderdiğini de farkettim. sorunu olanlar deneyin derim. tabi cildi hassas olanlarda etkisi nasıl olur bilemem. bir de ortalıkta bunun sahtesini satıyolar aman ha dikkat edin derim.
işte budur dediğim bi maske .

evet canım bende kullandım..ben aldıgımda kampanyadaydı 2 tane almıstım.ama sımdı bır tanesı 89tl..sahte urunler cok ucuz oluyorzaten kendını bellı edıyor. sıvılcelerde lekelerde sıyah noktalarda cok etkılı..ben cok memnun kalmıstım .özellıkle sıvılceye ve sıvılce lekelerıne cok etkılı...

Bal bal bal :)) en güzeli bal maskesi..mis gibi doğal işte..ayrıca arada sırada maden suyuyla yıkayın ..

slm canım umarım görürsün mesajımı ben de bal sürmeyi düşünüyorum yüzüme ama aklıma takılan şey şu anki balların doğal olmayışı :1: sen bi yerlerden alıp doğal bal mı sürüyosun yoksa bildiğimiz marketlerde satılan balları mı sürüyosun? bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim yapmayı düşünüyorum çünkü en kısa zamanda.

bi tas suyun içine bi kaşık elma sirkesi koyuyorum ve sabunladıktan sonra yüzümü bu suyla yıkıyorum hem yumuşak hem parlak yapıyor...hatta duştan sonra vucudumada döküyorum sirkeli su süper oluyor:)

1 tatlı kaşığı yoğurtla 1 tane çileği ezip karışıtırıyorum,10 dakika bekletiyorum. yüzüm aydınlandı,yumuşacık oldu :)

Yoğurt-Karbonat maskesinden çok memnun kalmıştım ben.
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt koyuyordum üzerinede 1 çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırıyorum. Daha sonra yüzüme sürüp 20 dk bekliyordum.

hazır olarak kullandığım maskeler şunlar ;
İlk sıradaki Lush marka olan çikolatalı sivilceli zamanlarda kullandığım maskem kokusu muhteşem.

İkinci sıradaki ise aynı marka normal zamanlarda kullandığım masken etkisi mükemmel yüzüm nefes alıyor gerçekten.

Üçüncü olan maskenin bir çok çeşidini kullandım ama en etkilisi bu oldu siyah noktalarda muhteşem azaltma oldu arada bir alıyorum tek kullanımlık ama bana fazla geliyor eşimle ortak kullanıyoruz bir paketi :)

Eklentiler

• $fdff.webp
    $fdff.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $xaaz.webp
    $xaaz.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_9996.webp
    $IMG_9996.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 85
kendi yaptığım kil maskeminde tarifini vereyim bunu da kış aylarında özellikle yapıyorum cildim çok kuruduğu zamanlar nem dengesini koruyor. cildim kuru ve hassas olduğu için ben beyaz kil kullanıyorum su yerine de gülsuyu içine bir çay kaşığı bal koyuyorum bir iki damla zeytinyağı cildim inanılmaz parlıyor pamuk gibi krem sürmeme bile gerek kalmıyor :)

sadece bal sürünce bile parlıyo cilt, yumuşacık oluyor öneririm :) ve buzla masaj yapıldığında çok canlanıyor gerçekten :)

buzla masaj yapıyorum cildim çok canlanıyor..cilt temizliği için gülsuyuyla temizliyorum çok iyi geliyor..ve yoğurtsuyunu kızarıklık olduğunda cildime sürüyorum kızarıklıkara çok faydası var.

bugün yeni bişey öğrendim. tarçınlı bal maskesi faydalı diye duydum deneyiverdim. ilk bikaç dakika yüzümde sıcaklık hissettim,endişelendim hemen yıkadım, iyikide yıkamışım,, yüzüm pancara döndü, cildim kızarık zaten:53: şuan çok daha kızarık,,bundan sonra her duyduğmu denemem-hemen denemeyin sizde:18:

Back
X