• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmaya çalışıyor galiba

Ayy bilemedim garip bir tip. Düğün gecesi yeni tanıştığın insana ben yapamıyorum yazılır mı ya.
Yazılmaz Canım ben kendi anneme bile ne olduğunu anlatmadım kimse bilmez valla normal olan biziz anormal olan o

Bence siz zaten ilişkiyi kesmek istiyorsunuz ve kıldan tüyden bahaneler buluyorsunuz. Şeffaf olmalısınız, bahane bulmadan direk ilişkiyi kesin bence.
Ben istesem keserim öyle kıvırmam Canım :KK45:

Yorumların tamamını okumadım, bence de kız sizi kullanmıyor. Ama sırtını size dayamış/dayamaya hazırlanıyor gibi geldi bana... Kız sizi sadece yakın görmüş arkadaşlık etmek istemiş diyemem, çünkü tanıştıkları gün gerdek gecesinde bile konu sahibinden yardım alıyorsa samimiyet ilerledikçe her işinde konu sahibini arar gibi görünüyor :işsiz:

Yorumların tamamını okumadım, bence de kız sizi kullanmıyor. Ama sırtını size dayamış/dayamaya hazırlanıyor gibi geldi bana... Kız sizi sadece yakın görmüş arkadaşlık etmek istemiş diyemem, çünkü tanıştıkları gün gerdek gecesinde bile konu sahibinden yardım alıyorsa samimiyet ilerledikçe her işinde konu sahibini arar gibi görünüyor :işsiz:
Benimde korkum bu işte yAni elimi verip kolumu kaptırma meselesi :eek:

Back
X