• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmaya çalışıyor galiba

Ne cirkin seyler ya. Yataginda olani mesaj mi atar insan? Sizde bunu normal karşılıyoruz. Karanlık devirde degiliz herkes neyin ne oldugunu ögrenebilir.
Bu kadar elalemin özeline dahil olmak doğru bir davranış değil ve bu tarz seviyesiz arkadaşlıkların sonu iyi olmaz genelde. İçli dışlı olmanın suyunu çıkartmişsiniz, arkadasliginizinda suyu cikiyor simdi.
Yazana yazma diyemiyorsun işte bende ilk gördüğümde şoka girdim ben ne alaka yani insan ailesinden birisine sorar . Ki ben bırak arkadaşı kendi anneme anlatmadım sormadım

Ben de evlendigimde hic bise bilmiyordum esim de arkadaslarini yemege davet etmek istiyordu arkadasinin esi once gelip hazirliyordu bizde yeni tanistik ama hic sizin gibi dusunmuyorlardi
Herhalde size yardım etmesi için konuşuyor yardım istiyordunuz. Burada ki durumda emrivaki mevcut rahatsız olduğum şeyde bu zAten benden başka bir dille yardım istese seve seve ederim .

Yazana yazma diyemiyorsun işte bende ilk gördüğümde şoka girdim ben ne alaka yani insan ailesinden birisine sorar . Ki ben bırak arkadaşı kendi anneme anlatmadım sormadım

Anladigim kadariyla yillara dayanan bir arkadasliginiz filanda yok evine bile yeni gitmissiniz. Kalkip ilk gece yapip, yapamadigini mesaj atmak "samimi olmak" degil terbiyesizlik, seviyesizliktir. Mesajla terapi mi vereceksiniz, yardimci mi olacaksiniz nedir yani bu bilgilendirme.

Boyle bir insandan normal ve sağlikli bir iliski beklemek fazla olur. Ben en baştan mesafe koyardim. Hic corba işlerine, gel git muhabbetlerine dahi girmezdim.

Anladigim kadariyla yillara dayanan bir arkadasliginiz filanda yok evine bile yeni gitmissiniz. Kalkip ilk gece yapip, yapamadigini mesaj atmak "samimi olmak" degil terbiyesizlik, seviyesizliktir. Mesajla terapi mi vereceksiniz, yardimci mi olacaksiniz nedir yani bu bilgilendirme.

Boyle bir insandan normal ve sağlikli bir iliski beklemek fazla olur. Ben en baştan mesafe koyardim. Hic corba işlerine, gel git muhabbetlerine dahi girmezdim.
Evet daha yeni tanıştık o konuda doğru . Yapıp yapamama meselesine gelince bir sürü msj yazdım burada millet yapamayana yaZıyor ya rahat ol kendini kasma filan diye aynı öyle msjlar daha duruyor kendimle alakalı birşey anlatmadım hiç İnan'ın telkin verdim ve yine olsa veririm yardım istedi çünkü üzüldüm de o zaman . Devamının böyle geleceğini o zaman düşünmedim . Daha sonra eşime dedim ki bu kızın ailesi burada böyle samimi olmaya çalışması gerçekten biraz fazla göreceksin bunun altında birşey var ama anlayamadım dedim ki bu olaylar oldu işte .

Haklısınız , saçma bi tip

1) Düğün gecesi mesaj atmak neyin nesi

2) Yok evde tek kalamam üç harfiler musallat olur

3) hem yemeğe çağır hem yemek yaptır

4) iş arkadaşlarım gelecek demiş , ucu açık bir cümle. İş arkadaşı pekala erkek olabilir. İşyerinden kızlar gelcek dememiş ki gayet tabi sorabilirsiniz.

Ayrıca yemeğe yardım etmek samimiyet gerektirir samimiyet de zaman gerektirir.
Eve ilk kez ya da ikinci kez gelene yemek yaptırılmaz yardıma çağırılmaz
Sofra kurmaya salataya falan yardım eder zaten gelen kişi

Aynı şehirde ailesi de varmış
Bana da tuhaf geldi açıkcası

Ben sizi haklı buldum .ben bu tarz insanları anlamıyorum ya ve bazı kadınlar da gerçekten bu var ya alma yemeğe arkadasım hele de beceremiyorsan hiç alma daha tabaklar yıkanmamış ne diye misafir alıyorsun otur önce düzenini kur.ay çok kızdım

kızlar merhaba biz eşimin görevi nedeni ile doğudayız ve burada hiç arkadaşım yada tanıdığımız yok. Hemen konuya gireyim:dondurma: . Eşimin evlenmeden önce birlikte kaldığı arkadaşı da bizden sonra evlendi. Daha öncede görüşüyorduk kızlar . Düğün gecesi komşuyuz birde yakın arkadaş diye eve kadar getirdik . Yukarı çıkın dediler çıktık kızın ablası filanda vardı. Kız korkuyorum dedi bende korkma filan dedim biz eve geldik . Aradan 1 saat filan geçti kız bana msj atmış ki yapamıyorum filan diye. o günden sonra özel hayatlarını öğrenmiş olduk .Neyse kızla güzel msjlaşıyoruz görüşüyoruz. Bunlar balayından döneceklerdi bir sürü hediye getirmiş bize. Sonra cuma günü geldiler bende çorba yapıyordum biraz fazla yaptım ki onlara da vereyim yoldan geliyorlar diye. Cumartesi bize çaya gelin dedi yok yoldan geldiniz dedim . Neyse sonra kabul ettim ısrar etti çok. Cumartesi oldu bize yemeğe gelin dedi yok filan dedik neyse yine tmm dedik . Erken gelin yemeği birlikte yaparız dedi bende biraz bozuldum yemeğe çağırıyorsan yap yani ben başkasının mutfağında yemek yapmaktan hoşlanmıyorum . Bu arada eşime diyorum ki bu işte bir gariplik var çünkü ben balayından döndüm 2 düğün yaptım 2 gün sonra işe başlıyorum evde bir sürü işim var daha misafir davet etmem neden çağırıyor ki dedim . Neyse gittik giderken ona kek yaptım götürdüm çorba filan yapmış ama aç döndük eve kızlar olmamıştı tabakları daha önce yıkamamış etiketleri üzerindeydi eşimin yemeğinden kıl çıktı filan . Dün bana msj atmış bir konu için konuştuk sonra ben dedim ki eşin göreve gidince annene mi gideceksin oda gitmek istemiyorum ama biz yeni evliyiz 40 gün geçmedi gelin evde yanlız kalmaz yoksa 3 harfliler musallat olur dedi. Bende tövbe tövbe ne alaka öyle düşünme dedim. Korkuyormuş bende ya kardeşin gelsin yada sen git o zaman yabancı yer değil dedim. Bugün bana bir konu için msj atmış güldük konuştuk . Eşi göreve gidecek diye üzgünmüş filan . Sonra bana dedi ki pazar günü iş arkadaşlarım geliyor sende gelir misin . Bende tmm eşime söylerim gelirim dedim. Eşime söyledim oda dedi ki erkekler geliyor mu öyle ise gitme dedi. Bende tam yazacakken o bana yazmış ki cumartesiden gel . Çünkü tek başıma kalkamam yemeklerden yazmış. Bende dedim ki birşey sorucam kaç kişi geliyor eşime söyledim erkekler varsa gidemezsin dedi dedim . Ardına da ay kızma bana ama ben kalamam sende yazdım. Oda bana Tuğçe erkeğin benim evimde ne işi var ? Neyse sorun değil ben hallederim yazmış. Bende sordum sadece iş arkadaşların ekipçe geliyordur o şekilde gelebilirler ben bilemem ki bunu canım kusura bakma ben yanlış ifade ettim kendimi dedim kızlar ben hatalı mıyım ya allah aşkınıza kızlar bu kadar ayrıntılı yazmamın sebebi aramızdaki ilişkiyi biraz olsun anlamanızdı . Onun dışında ben msjları okurken trafikteydim cumartesi gece yatıya kal demesinin sebebi evde korkuyor olması zannettim sonradan anladım ki yemek meselesi. Çok canım sıkıldı cidden ya:bicak:

Yatıya kal demesinin sebebi yemek meselesi anladım diyorsunuz da kızcağız zaten demiş tek başıma altından kalkamam diye, yeni evlenmiş sizi de samimi görmüş yazmış, yardım istemiş, hemen art niyetli yaklaşmayın, daha yeni evli, ben evlenince nasıl olacam Allah bilir, makarna bile yapsam olmaz panikten, elim ayağıma dolanır en başlarda hele ki misafir gelecekse

Ben sizi haklı buldum .ben bu tarz insanları anlamıyorum ya ve bazı kadınlar da gerçekten bu var ya alma yemeğe arkadasım hele de beceremiyorsan hiç alma daha tabaklar yıkanmamış ne diye misafir alıyorsun otur önce düzenini kur.ay çok kızdım
Bizim ailede misafir inanılmaz önemli ben annemden hep böyle gördüğüm için rahatsız olmuştum o gün . Annem bi sofra hazırlar misafire herşey yerli yerinde düzenli filan . Bu arkadaşımın kültüründe de işte sofralar böyle güzel düzenli vs oluyormuş eşi nişanlıyken anlatırdı bize bi gittim sofra mükemmeldi filan diye. Bende giderken aynı şeyi bekledim ondan açıkcası . Eti kesmek için bıçak verememesini inanamadık eşimle . Eşi et için bıçak istedi valla biz birşey istemedik ondan oda eşine elinle ye dedi. Biz konuşurken demiştim ki ben sizi yemeğe davet etmek istiyorum inş evinize dönünde dedim . Ama böyle mükemmel filan yemek yapamam haberiniz olsun dedim güldüm . Oda bana ben yaparım yemek yA dedi böyle diyince aaa demek yapabiliyor dedim kendi kendime beklentiyi yükselten kendisiydi. Ben kaç kere yazdım yine yazıyorum ben onun bizi çağırmasına o zaman şaşırmıştım ben olsam evimde yapmam gereke. Bir sürü işim var temizlik dolaplar dağınık herşey bir yerde oraları toplardım zaten 2 gün sonra işe başlıyordu. Ona da söylemiştim biz gelmeyelim siz gelin senin için çoktur işlerine bak hazırlık yapma diye

Bizim ailede misafir inanılmaz önemli ben annemden hep böyle gördüğüm için rahatsız olmuştum o gün . Annem bi sofra hazırlar misafire herşey yerli yerinde düzenli filan . Bu arkadaşımın kültüründe de işte sofralar böyle güzel düzenli vs oluyormuş eşi nişanlıyken anlatırdı bize bi gittim sofra mükemmeldi filan diye. Bende giderken aynı şeyi bekledim ondan açıkcası . Eti kesmek için bıçak verememesini inanamadık eşimle . Eşi et için bıçak istedi valla biz birşey istemedik ondan oda eşine elinle ye dedi. Biz konuşurken demiştim ki ben sizi yemeğe davet etmek istiyorum inş evinize dönünde dedim . Ama böyle mükemmel filan yemek yapamam haberiniz olsun dedim güldüm . Oda bana ben yaparım yemek yA dedi böyle diyince aaa demek yapabiliyor dedim kendi kendime beklentiyi yükselten kendisiydi. Ben kaç kere yazdım yine yazıyorum ben onun bizi çağırmasına o zaman şaşırmıştım ben olsam evimde yapmam gereke. Bir sürü işim var temizlik dolaplar dağınık herşey bir yerde oraları toplardım zaten 2 gün sonra işe başlıyordu. Ona da söylemiştim biz gelmeyelim siz gelin senin için çoktur işlerine bak hazırlık yapma diye
arkadaşınız rahat bi insan bulsşmayın

Yatıya kal demesinin sebebi yemek meselesi anladım diyorsunuz da kızcağız zaten demiş tek başıma altından kalkamam diye, yeni evlenmiş sizi de samimi görmüş yazmış, yardım istemiş, hemen art niyetli yaklaşmayın, daha yeni evli, ben evlenince nasıl olacam Allah bilir, makarna bile yapsam olmaz panikten, elim ayağıma dolanır en başlarda hele ki misafir gelecekse
Ben ilk msjı okuduğum zaman beni yatıya çağırmasının sebebini evde tek kalamayacak olması zannetmiştim . Ardından yemekleri yapamam demesi beni şaşırttı . Bakın kendi ailesi de bu şehirde kız kardeşi var . Size tavsiyem ilk başta biraz alıştıktan sonra yemekli misafir davet edin bence gerçekten yoksa misafir için hoş olmuyor 3 aylık evliyim daha evime yemekli misafir gelmedi :halay:

Yeni evli arkadaşımın temizliğine bile gittim. Bir dakika olsun beni kullanıyor mu diye düşünmedim. Ha sizin eve gelip yiyip içip kalkıp gitse belki kullanıyor derdim ama sizi çağırıyor. Yeni tanıştığım kişiye bile yardım ederim usulünce. Demekki bir çok şey de cahil, yardım edip öğretseniz sizden biraz kopar belki... kıza sorduğunuz soruya girmiyorum bile...

Ben evlendiğimde sıfırdım :) ne yemek ne ev işi :) patates soymayı bile başkalarından öğrendim .çok zaman pirinci yıkamadan pilav yaptım , paketli ya ,temizdir düşüncesiyle :) soğanı ,salçayı kavurmadan yemek pisirdim. .yağ içinde yüzen iki üç sebzecik falan :) kimseden tepki görmedim ama bu işte bir yanlışlık olduğunu anlamam uzun sürmedi :D netten tarifle yapmaya başladım ,yiyen bayıldı .. yardımcı tutacak durumum da yoktu ,eşim ogrenciydi. .heves kırmamak lazım .. hiçbirimiz annemizden ev kadını olarak dogmadik. .

Kullanılma durumu yok ,yardım talebi var ..eşiyle arasında cinsel problemler de varsa (bir yerde sanki öyle birşey okudum) evde yalnız kalmak istemiyor olabilir .. arkadaşın ,yakın hissettiği birinden yardım istemiş sadece ..erkek misafir muhabbetine girmiyorum ,bir özür borçlusun sanki ..

Ben evlendiğimde sıfırdım :) ne yemek ne ev işi :) patates soymayı bile başkalarından öğrendim .çok zaman pirinci yıkamadan pilav yaptım , paketli ya ,temizdir düşüncesiyle :) soğanı ,salçayı kavurmadan yemek pisirdim. .yağ içinde yüzen iki üç sebzecik falan :) kimseden tepki görmedim ama bu işte bir yanlışlık olduğunu anlamam uzun sürmedi :KK70: netten tarifle yapmaya başladım ,yiyen bayıldı .. yardımcı tutacak durumum da yoktu ,eşim ogrenciydi. .heves kırmamak lazım .. hiçbirimiz annemizden ev kadını olarak dogmadik. .

Kullanılma durumu yok ,yardım talebi var ..eşiyle arasında cinsel problemler de varsa (bir yerde sanki öyle birşey okudum) evde yalnız kalmak istemiyor olabilir .. arkadaşın ,yakın hissettiği birinden yardım istemiş sadece ..erkek misafir muhabbetine girmiyorum ,bir özür borçlusun sanki ..
Ya üslupta bir sorun var Canım bana yardım eder misin demiyor bana bundan dolayı rahatsız oldum İnan yoksa ben emeğimi esirgesem zateb ona çorba yapmam birde bir sürü şey koydum salatasını bile yaptım yesinler diye. Bana dese ki Tuğçe misafirim geliyor bana yardımcı olur musun böyle bir konuşma olmadı olsa canımı yesin :dondurma:

Ya üslupta bir sorun var Canım bana yardım eder misin demiyor bana bundan dolayı rahatsız oldum İnan yoksa ben emeğimi esirgesem zateb ona çorba yapmam birde bir sürü şey koydum salatasını bile yaptım yesinler diye. Bana dese ki Tuğçe misafirim geliyor bana yardımcı olur musun böyle bir konuşma olmadı olsa canımı yesin :dondurma:
Belki samimiyetinize güvenerek böyle söylemiştir ..neden ardında birşey arıyorsun ki ? Problem yoksa ve arkadaşın olmasından mutluysan çok da irdeleme. .

Aman canım kırdım mi diye kafana takmaya değmez.Benim etrafımda da çok var böyle uyanık geçinen tipler.Sorsan iyi niyetli,samimi bulmuş , yeni evli yardım bekliyor sonunda sen kıskanç ,fesat olursun boşver hiç bulasma, samimiyet için zaman gerekir.

Belki samimiyetinize güvenerek böyle söylemiştir ..neden ardında birşey arıyorsun ki ? Problem yoksa ve arkadaşın olmasından mutluysan çok da irdeleme. .
ya aslında çevremde hiç bu kadar rahat insan olmadı o yüzden ilk baştan beri bunun altında birşey var var dedim . bence artık arkadaş olamayız kusura bakma vs dedim ama cvp yazmadı zaten

Aman canım kırdım mi diye kafana takmaya değmez.Benim etrafımda da çok var böyle uyanık geçinen tipler.Sorsan iyi niyetli,samimi bulmuş , yeni evli yardım bekliyor sonunda sen kıskanç ,fesat olursun boşver hiç bulasma, samimiyet için zaman gerekir.
insanlar çok acayip olmuş artık hiç böyle çıkar gözetmeden arkadaş olmaya çalışan insan sayısı çok az o yüzden birşeyler hissettim . Burada bile hemen herkes kıskanç vs etiketi yapıştırıyor ya ben gerçekten çok üzülüyorum

ya aslında çevremde hiç bu kadar rahat insan olmadı o yüzden ilk baştan beri bunun altında birşey var var dedim . bence artık arkadaş olamayız kusura bakma vs dedim ama cvp yazmadı zaten
Sen ön yargılı davranmissin ..çevrende olmaması , olmaması gerektiği anlamına gelmez ..

Back
X