Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Ben yokken eşime verıyor. O da hayır dıyemıyor alıyor. Dünde arabayı getır, yukarda kı koltugu götür dedı eşime. Ve ben kac kez kalabalık ev sevmiyorum dedım. Israr e dıyorlar.

Siz bir kere söyleyin kayınvalidenize, "bize vermeyin, ihtiyacı olan birilerine verin isterseniz" deyin. Devam ederse başkalarına verirsiniz. Sorarsa da söylersiniz verdiğinizi. Önceden uyardığınız için bir şey de diyemez.
Gerçekten sinir bozucu ama bu kadar dert edecek bir şey yok. Apartman görevlisi varsa ona verin. Kendisi kullanmasa da kullanacak birini bulup verir onlar.

Buraya sormadan da halledebilirsin aslında ama bir sebeple eşinin ailesini yerecek, tekrar ve tekrar aynı şeyleri yazacaksın.
Zevk alıyorsun çünkü bundan, eşine sabır temennilerini yineliyorum. Birkaç günde eşyalar için laf edip durursun adama

Eşimin gözü önunde atcam. Ve annesıne dıycem atıyorum artık dıye. Napayım. 5aydır böyle sıkıldım
Benimki
Sana buzdolabımı vereyim demiştiyenisi bin lira tezgah altı dondurucu. Eskisini be yapayım ben Onun yenisini bile istemem hakikaten mantık ne cmzemiyorum
Evlenirken eşime Bi takım pijama koymuş yemin ederim onu nereden bulmuş da almış görseniz sasarsınız.dedim ben aldım pijama bunlara gerek yok aldı Geri götürdü.
Aldıgını verdiğini kullanmam zaten Bi kez kızıma elbise almıştı (asırı kötü korkunc derecede) giydirdim. Kızdı bunu neden giydirdim diye valla bir mantık yok yani.

Apartman görevlısı yok maalesef. Ben kardeşime vereyım dedım. Resımlerını gösterdim ıstemedı.Baya eski seyler. Yanı genc bırı kullanmaz. Eşimin erkek kardesı bekar onun ceyızıne koysun dedım, gerı yolladım. Ama onun eşi de kullanmaz. Artık eşime tembıh etcem, annesını uyarcam gönderme yer yok dıye

Zevklerımız uymuyor. Ama kendı ceyızındekı falan koydu hep bana. Gerı gönderdim bende

Ya seninkiler kötü niyetli değil bence ama yapisiklar. Fazla hemde. Eşin de hayır demeyi öğrensin yani.
Niyetleri iyi de aşırı yapışıklar.Bi de mesela ev hakkında karar veriyor. Şu odaya koltuk şuraya minder, terasa şu... Bana sormak yok. Bu yapışıklık nasıl düzelir?

Valla verin bir yardim dernegine. Bayram eder insanlar yazik. Muhtac cok insanimiz var
Konu o değil ki
Hiç uğraşmadan verir kurtulursun
Ama konu sahibinin sorun çıkarması lazım
Çünkü gitme gelme sorununu halletti
Olmayan bebeğe kimin bakacağı kavgası yapıldı
Evdeki tuhaf halılar gönderildi
Yeni konu lazım eş ailesine sarmaya
Kaostan besleniyor çünkü
Yazık insanlara ölene kadar huzur yok dünyada

Birkaç günde eşyalar için laf edip durursun adama
Bikaç gün mü?
Sen inandın mı şimdi buna?

Neden geri gönderiyorsunuz.size yapılsa kabalık olarak adlandırırdınız dimi.
Yapmayın ya Bizim olmasa da eş anne babasıdır biraz kibar görgü
Koyacak yerım kalmadı. Baza altı doldu. Yenı evlıyım. Ve o kadar esya ıle kötü görüntü oluyor

Aaa haberim yok hemsire. Bilindik bir uye mi kendisi?
Artik yaslandim ben be,herkesi aklimda tutamiyorum

Kafasına takacak yeni bir konu bulana kadar demeliydim, haklısın

Alacak biri vardır mutlaka. Çok takıyorsunuz her şeyi. Eşiniz canından bezecek böyle giderse.
Annesinin diktiği şeylerle dalga geçmeniz de hoş olmamış.
Bir üye vardı, en son ağlıyordu burada. Kayınvalidesini yerli yersiz eleştirdiği için eşi sonunda boşanmaya karar vermişti.
Herkesin sabrının bir sınırı var. Kendinize hakim olun artık biraz.

Aaa haberim yok hemsire. Bilindik bir uye mi kendisi?
Artik yaslandim ben be,herkesi aklimda tutamiyorum
Valla evlendiğinden beri hepimiz evin içinse oturur gibiyiz
Her konuya hakimiz çok şükür
Kayınvalideye gitme yaz arama butonuna hep bu üye

Yeni evlenirken kaynanam buyuk bi poşetle içeri geldi. Poseti evin ortasina döktü. İçinde bir suru etiketsiz don, sutyen alaksiz biseyler vardi artik kimin donlariysaa. Bana dedi otur seç

Allahim bu konuyu okuyunca aklima neler geldi ya ne rezillikler yaşamişim. Hayir don isteyen de olmadi buarada kendisinden, tamamen kendi kendine cikartiyor. Bu konuda çok anım varmış meger ama dedikodu olsun diye konu acsam 6 sene onceki olaylari mi hatirladin actin ruh hastasi derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…