Badican nerden aliyorsun yagi aktardan falan mi.Bende yazdan beri diyet yapıyorum her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum yazın daha iyi di tabi kış şimdi çok çıkamıyorum temmuz sonu başladım 64.500 düm Bugun 55.700 gördüm 1 haftasır çörek otu yağını içiyorum acayip iştahımı kesti yaklaşık 2 aydır 58 den aşagı inemiyordum Bugun bu rakamı görünce şok oldum netten bir araştır istersen çörek otu yağını
Kalk kalk kalk bak hala oturuyor kalk kiz evin isi duruyor oldugu gibi bu kadar tembellik yeter hadi zipla. O beslinin hepsi biticek bugun yoksa ugrama.buralaraÜşüyoooruuummm
Klimalı odadan çıkasım yok. Elektrik yoktu sabahtan 11 e kadar. Kahvaltı faslı hala oturuyorum.
Kalkmam gereeekkkk. Bana bi el atın da kalkimmmm.
Ben durterim deni kalk cabuk tembelligin alemi yok.Herkese merhaba nadil gidiyir soğuklarla araniz?ben çok severim de cok carpti beni yaww
Birde temizlik için durtulmem lazim. Malum badim @4leafclover yok bir suredir. Yahu nerde benim badimmmm
Ben simdi basliyorum yetisirim sana badimmmVar mı 13-14 maratonuna gelen
Haklısın canım işte vicdan yapıyorum. İştahsızlık sorma bayıldım :) spor yapıyordum yeni başlamıştım baş dönmesinden yapamadım ama başlıycam artık inşallah. Doğum gününe kadar 3-5 versem iyi olur bari :)Selam canim. Dip kose de kaliversin canim ya... hepimiz ayniyiz aslinda canim dogamiz boyle bir sekilde hayata devam etmeliyiz. İnsanoğlu uzerindeki aci malesef yeni bisey degil her an her yerde birileri aci cekiyor birileri oluyor hatta iskence goruyor. Elimizden heliyosa yardim etmek ve dua etmekten baska bisey yapamiyoruz malesef. Istahsizlik en sevdigim yan etkidir :) insalalh zamanla sinirlerine de iyi gelecektirr
Bilmiyorum canım ilaç ne kadar tepkisiz kılabilir emin değilim bende. Son olaylara ağlayamadım mesela ki ben sabah akşam ağlıyordum. Donuk donuk baktım haberlere. Eşim ağlattı gerçi başardı yine ama çok değil :) bir ay sonra doz da artacak o zaman daha etkili olur sanırım.inşallah yararlı olur ilaç. en azından bir tık tahammülünü artırır. Esas sebebi ortadan kaldırmadıkça, çözüm aramanın boş olduğuna karar verdim ben. Ama inşallah düzelir. her şeyin hayırlısı.
ülke konusunda fazla ince düşünüyorsun. Evet kötü şeyler oluyor, ama hayat devam ediyor. Kimse bu konuyu tek kişiye indirgeyemez. Aynı şeyleri sen yaşasan bir yerlerde birileri mutlaka hayatına devam ediyor olacak. Yapacak tek şey masumlar için dua etmek.
ayrıca sana küçük bir şey söyleyeceğim; bizim apartmanda komşumuz evdeki Amerikan kapılarını panelkapı boyasıyla boyamış. yeni kapı gibi olmuş. bizim daire kapıları krem rengiydi ama giderek saçma sapan bir sarı oldular. eğer evinin kapıları amerikansa ve ihtiyacı varsa boyaya boyayabilirsin belki diye söylemek istedim.
Canım nasıl içiyorsun onu ben içemiyorum midem bulanıyor bizde de var soğuk sıkım özel aldı eşimBende yazdan beri diyet yapıyorum her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum yazın daha iyi di tabi kış şimdi çok çıkamıyorum temmuz sonu başladım 64.500 düm Bugun 55.700 gördüm 1 haftasır çörek otu yağını içiyorum acayip iştahımı kesti yaklaşık 2 aydır 58 den aşagı inemiyordum Bugun bu rakamı görünce şok oldum netten bir araştır istersen çörek otu yağını
Sen buraya gelsen birde eksi 27 dereceÜşüyoooruuummm
Klimalı odadan çıkasım yok. Elektrik yoktu sabahtan 11 e kadar. Kahvaltı faslı hala oturuyorum.
Kalkmam gereeekkkk. Bana bi el atın da kalkimmmm.
Doğru diyorsun tembellik tembellik nereye kadarBen durterim deni kalk cabuk tembelligin alemi yok.
Eksi 27 nedir yawHaklısın canım işte vicdan yapıyorum. İştahsızlık sorma bayıldım :) spor yapıyordum yeni başlamıştım baş dönmesinden yapamadım ama başlıycam artık inşallah. Doğum gününe kadar 3-5 versem iyi olur bari :)
Bilmiyorum canım ilaç ne kadar tepkisiz kılabilir emin değilim bende. Son olaylara ağlayamadım mesela ki ben sabah akşam ağlıyordum. Donuk donuk baktım haberlere. Eşim ağlattı gerçi başardı yine ama çok değil :) bir ay sonra doz da artacak o zaman daha etkili olur sanırım.
Kapılarım beyaz benimde amerikan kapı gibi ama tabi boya kalemi çizik dolu. Kapıyı boyamakla bitse duvarlar çok çok kötü.
Canım nasıl içiyorsun onu ben içemiyorum midem bulanıyor bizde de var soğuk sıkım özel aldı eşim
Sen buraya gelsen birde eksi 27 derece
Ey gidi odevler vrrilmiş ben niye bildirim almiyorum yaww yeni gordum ama ben dün almiştimTozu alan yok mu
Aktardan aldım canımBadican nerden aliyorsun yagi aktardan falan mi.
Maraton sonucum sadece evi toplamak oldu 3-4 arası asıl maratonBen simdi basliyorum yetisirim sana badimmm
Sabahları 1 tatlı kaşığı içiyorum aç karnına arkasından bir bardak su içiyorum hemen yağ gibi benimkinde kötü bir tat yokHaklısın canım işte vicdan yapıyorum. İştahsızlık sorma bayıldım :) spor yapıyordum yeni başlamıştım baş dönmesinden yapamadım ama başlıycam artık inşallah. Doğum gününe kadar 3-5 versem iyi olur bari :)
Bilmiyorum canım ilaç ne kadar tepkisiz kılabilir emin değilim bende. Son olaylara ağlayamadım mesela ki ben sabah akşam ağlıyordum. Donuk donuk baktım haberlere. Eşim ağlattı gerçi başardı yine ama çok değil :) bir ay sonra doz da artacak o zaman daha etkili olur sanırım.
Kapılarım beyaz benimde amerikan kapı gibi ama tabi boya kalemi çizik dolu. Kapıyı boyamakla bitse duvarlar çok çok kötü.
Canım nasıl içiyorsun onu ben içemiyorum midem bulanıyor bizde de var soğuk sıkım özel aldı eşim
Sabahlarına aç karınla 1 tatlı kaşığı arkasından 1 bardak su içiyorum canımÇorek otu yagi cok sifa diye de biliyorum canim nadil kullaniyirsun?
Bende deneyecegim inşallah. Sagolasin su an 70 kg im hamilelikte 20 kg aldigimSabahlarına aç karınla 1 tatlı kaşığı arkasından 1 bardak su içiyorum canım
O kadar var mı eflalim yavvHaklısın canım işte vicdan yapıyorum. İştahsızlık sorma bayıldım :) spor yapıyordum yeni başlamıştım baş dönmesinden yapamadım ama başlıycam artık inşallah. Doğum gününe kadar 3-5 versem iyi olur bari :)
Ben aksama alcam patron. Annemdeyim simdiTozu alan yok mu
Bend emakineye camasir atmistim onu astim.Maraton sonucum sadece evi toplamak oldu 3-4 arası asıl maraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?