boyalı kapı ve duvarlara takılma. çocuklu evlerin hepsi öyle. çocukları sınırlayınca mutlu mu olacaksın bırak çizsinler. sadece öğretmeye çalış. (zaten yapıyorsun).

yani genel anlamda bir boya istiyorsa kapılar boyanabilir.

ilaç yan etkileri sebebiyle "ağlamana engel oluyor." "cinsel isteği sıfıra indiriyor" "iştahı kesiyor"

bana ayrıca bezginlik ya da rahatlık gibi bir şey yaptı. yani umursamazlık yapıyor. bence bu konuda bu ilaç sana iyi gelecek.

yalnız bu ilacı kullanırken, kan şekeri seviyene dikkat et. şeker hastası varsa ailende, mutlaka kontrol altında tut. dr'a söyle.

günaydın herkese.
ben işte çok yoruluyorum. evde iş yapmaya halim kalmıyor. dün akşam sadece yemek yedik. topladım. çocukla beraber uyudum. sabah da kalkasım gelmedi. bol bol uyumak istiyorum.

İlacın yan etkilerini sevdim :) şeker hastası var canım babam amcalarım, amcamın biri bu yüzden görme kaybı yaşadı pankreas kanserinden vefat etti. Şekeri düşürüyor mu? Baş dönmem ondan mı oluyor o zaman.
Ev işi konusunda umursamaz oldum bende çok rahatım :)

Nego eski 1 2 lerde donuyoruz biz. Adanalıyik sicagin alasini yaşıyoruz. Ufacık soğuk bile bizi maaahhffeeeediiiyooooo
Oyy oranın da sıcağı fena ablamlar da Alanya da yakınsınız, yazın çekilmiyor sıcak. Sivas da yazın çok güzel

Ay tum alintilar gitmiş. Gecmisi okuduguma tazik. Cvp veremedikten sonra

Aklimda kalanlar,

Areserin verdigi şok kilo
Sivasta yasanan şok soguk
Vintage in şok gazlamalari (ben de isterim)

Baska da bir sey kalmadi..

Haa bir de ilacın yan etkisi. Ben de yan etki istiyorum

yani şeker düzeyini ne seviyede yapar bilmiyorum. kontrol ettirsen iyi olur.

geçti çok şükür. Allahım hiç kimseye de diş ağrısı çektirmesin. dün küçüğüm çok mızmızlandı dünkü ödevi yapamadım bugün verilen ödevle yapacağım inşallah. 100 rekatı da perşembe akşamına kadar mı bitiriyorduk?

Benim boyamam lazım ama baharı bekliyorum. Kapı bacayı açıp, koku çıkana kadar dışarı çıkarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…