Haklısın canım işte vicdan yapıyorum. İştahsızlık sorma bayıldım :) spor yapıyordum yeni başlamıştım baş dönmesinden yapamadım ama başlıycam artık inşallah. Doğum gününe kadar 3-5 versem iyi olur bari :)
Bilmiyorum canım ilaç ne kadar tepkisiz kılabilir emin değilim bende. Son olaylara ağlayamadım mesela ki ben sabah akşam ağlıyordum. Donuk donuk baktım haberlere. Eşim ağlattı gerçi başardı yine ama çok değil :) bir ay sonra doz da artacak o zaman daha etkili olur sanırım.
Kapılarım beyaz benimde amerikan kapı gibi ama tabi boya kalemi çizik dolu. Kapıyı boyamakla bitse duvarlar çok çok kötü.
Canım nasıl içiyorsun onu ben içemiyorum midem bulanıyor bizde de var soğuk sıkım özel aldı eşim
Sen buraya gelsen birde eksi 27 derece
Kalk kalk kalk bak hala oturuyor kalk kiz evin isi duruyor oldugu gibi bu kadar tembellik yeter hadi zipla. O beslinin hepsi biticek bugun yoksa ugrama.buralara
Eksi 27 nedir yawdışarıya çikan adam donar
İlacın yan etkilerini sevdim :) şeker hastası var canım babam amcalarım, amcamın biri bu yüzden görme kaybı yaşadı pankreas kanserinden vefat etti. Şekeri düşürüyor mu? Baş dönmem ondan mı oluyor o zaman.boyalı kapı ve duvarlara takılma. çocuklu evlerin hepsi öyle. çocukları sınırlayınca mutlu mu olacaksın bırak çizsinler. sadece öğretmeye çalış. (zaten yapıyorsun).
yani genel anlamda bir boya istiyorsa kapılar boyanabilir.
ilaç yan etkileri sebebiyle "ağlamana engel oluyor." "cinsel isteği sıfıra indiriyor" "iştahı kesiyor"
bana ayrıca bezginlik ya da rahatlık gibi bir şey yaptı. yani umursamazlık yapıyor. bence bu konuda bu ilaç sana iyi gelecek.
yalnız bu ilacı kullanırken, kan şekeri seviyene dikkat et. şeker hastası varsa ailende, mutlaka kontrol altında tut. dr'a söyle.
Oyy oranın da sıcağı fena ablamlar da Alanya da yakınsınız, yazın çekilmiyor sıcak. Sivas da yazın çok güzelNego eski 1 2 lerde donuyoruz biz. Adanalıyik sicagin alasini yaşıyoruz. Ufacık soğuk bile bizi maaahhffeeeediiiyooooo
.Günaydın herkese
İlacın yan etkilerini sevdim :) şeker hastası var canım babam amcalarım, amcamın biri bu yüzden görme kaybı yaşadı pankreas kanserinden vefat etti. Şekeri düşürüyor mu? Baş dönmem ondan mı oluyor o zaman.
Ev işi konusunda umursamaz oldum bende çok rahatım :)
Oyy oranın da sıcağı fena ablamlar da Alanya da yakınsınız, yazın çekilmiyor sıcak. Sivas da yazın çok güzel
Benim boyamam lazım ama baharı bekliyorum. Kapı bacayı açıp, koku çıkana kadar dışarı çıkarız.inşallah yararlı olur ilaç. en azından bir tık tahammülünü artırır. Esas sebebi ortadan kaldırmadıkça, çözüm aramanın boş olduğuna karar verdim ben. Ama inşallah düzelir. her şeyin hayırlısı.
ülke konusunda fazla ince düşünüyorsun. Evet kötü şeyler oluyor, ama hayat devam ediyor. Kimse bu konuyu tek kişiye indirgeyemez. Aynı şeyleri sen yaşasan bir yerlerde birileri mutlaka hayatına devam ediyor olacak. Yapacak tek şey masumlar için dua etmek.
ayrıca sana küçük bir şey söyleyeceğim; bizim apartmanda komşumuz evdeki Amerikan kapılarını panelkapı boyasıyla boyamış. yeni kapı gibi olmuş. bizim daire kapıları krem rengiydi ama giderek saçma sapan bir sarı oldular. eğer evinin kapıları amerikansa ve ihtiyacı varsa boyaya boyayabilirsin belki diye söylemek istedim.
Gecmis olsundis cok zor oluyorGunaydin kulkedileri. Disim cok agriyor
Ben istiyorumda gec mi kaldim acabaSelam kızlar var mı maraton yapmak isteyen
21 aralık 5 lisi
1- çamaşır yıka
2- oturma odası dip köşe sil
3- merdivenleri sil
4- mutfağı topla
5- oğlanın odasını sil
Benim boyamam lazım ama baharı bekliyorum. Kapı bacayı açıp, koku çıkana kadar dışarı çıkarız.
benim dediğim kapı boyası kokusuz :)
bi komşum kardeşine boyattı. diğer komşum kendisi boyadı ve 2 günde tüm evin kapılarını bitirdim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?