- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
- 53
canım ben kırık bi parmakla anam gile tünemişim evi sormayın bende bilmiyorum ne alemdeYemek yapmaya gidiyorummmm
chentiq NAVLEE @eflalim @geberik gelin @kubdef P pinartn areser @klbk33 @elifcino @CKbeautyandsheer @yesilkubbe @dagci @Ausencia @buble
Sizler ne alemdesiniz neler yaptiniz bakalim
Korkmayin birsey olmaz onlar onceden planlamistir. Yalniz uzucu olan daha bu kadar kucukken buyuk bir sorumlulugun altinda ezileceklerUyh kizlar basimizda dert vardi bugun gerci hala var da onunla ugrastik girmedim hic. Esimin 19 yasindaki kuzeni 18 yasindaki kiz arakadasiyla kacmis dun geceden beri haber alamiyoruz. Karakoldu arkadaslarini arama sorup sorusturma derken gün bitti hala bi haber yok. Insallah baslarina bisey gelmez.
Canım inşallah bir an önce bulursunuz. Bizim de yavrularimiz var. Allah akil fikir versin. Ne kadar da uzulmustur anne babalariUyh kizlar basimizda dert vardi bugun gerci hala var da onunla ugrastik girmedim hic. Esimin 19 yasindaki kuzeni 18 yasindaki kiz arakadasiyla kacmis dun geceden beri haber alamiyoruz. Karakoldu arkadaslarini arama sorup sorusturma derken gün bitti hala bi haber yok. Insallah baslarina bisey gelmez.
GunaydinGunaydin bu arada herkese
Bende dünün ödevini şimdi yaptım...Ben günlük ödevi unutuyorum ya. Bana iletide gelmiyor. Bugün yaparım inş.
Ahhh bu gençlik Allah korusun onları yaaa hayy allahımmm rahatlık mı batıyor bu kızlara....Uyh kizlar basimizda dert vardi bugun gerci hala var da onunla ugrastik girmedim hic. Esimin 19 yasindaki kuzeni 18 yasindaki kiz arakadasiyla kacmis dun geceden beri haber alamiyoruz. Karakoldu arkadaslarini arama sorup sorusturma derken gün bitti hala bi haber yok. Insallah baslarina bisey gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?