areser çok sagol bacım kıçımı koltuktan kaldırabildim sayende
*bütün odalar toplandı
*yataklar düzlendi
*mutfak toplandı
*süpürge kovası yıkandı
*salon süpürüldü
*salon silindi
*salon toz alındı (bayağı toz alinacak yer vardi,ugrastirdi)
*wc'ye kirec sökücü sürüldü,beklemede
*babam ile tlf konusuldu
*rapor yazıldı
*simdide ogluşu almaya okula gidilecek
Daha işim bitmedi gelince devam

Oooo baya iş yapmışsınnnn aferin sana

Benim maraton sonucum
Yataklar toplandı
Kızın nevresimleri değişti
Makineye atıldı yıkandı
Oğlanın odası toplandı
Sonra birden ne olsuysa kendimi elimde diş fırçası ders arası temizlerken buldum hiç hesapta yoktu
Holünün ders aralarını yaptım yerlerini sildim

helal olsun kızlar size

Korkmayin birsey olmaz onlar onceden planlamistir. Yalniz uzucu olan daha bu kadar kucukken buyuk bir sorumlulugun altinda ezilecekler
Neyi planlayabilirler ki ikisi de calismiyor kiz daha liseye gidiyor. Okulu bitmedi. Ne olursa olsun iki tarafta suan bu evliligi kabul etmeyecek. Kimse onlarin gorusmelerine konusmalarina karismiyor zaten 2 sene beklesinler kizin okulu bitsin. Oglan da bir ise girsin yeter.

Canım inşallah bir an önce bulursunuz. Bizim de yavrularimiz var. Allah akil fikir versin. Ne kadar da uzulmustur anne babalari
Hoc sorma canim kuzeninin anne babasi sorunlu zaten anne daha cocuklar kucukken birakti gitti onlari baba da yani esimin dayisi da cok sorumsuz. Biz ve kv m bakiyoruz cocuklara diyebilirim yani. Kixin annesi perisan zaten.

Insallah canim

gidecekleri yeri planlamışlardır diye söylemiştim. yoksa haklısınız herşeyi planlasalar nolacakki biri 18 biri 19.

Derz kalemiyle çiz gitsin

Geçmiş olsun yaa.. Allah kolaylik versin. İnsAllah sorunsuz bir şekilde anlatırsınız ..

Sabahin 5 lisi
  1. Namaz
  2. B.makinesini bosalt
  3. Tezgahin ustu
  4. Kizlarin odasini topla
  5. Yatak odasini topla

Online olup da topige girmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…