- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Ben degilim canim kimmiş acabaIrResistibLe_ kız instagramda da var bi sayfa senin isminde o sen misin yoksam
Canim ben biraz rahatsizim ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum dün hic kalkamadımKimse yazmamaya basladi gene. Ben de dahil.. isin garibi @Geberik-gelin de motive olmak icin gelmisti kizi kaciracagiz..
CKbeautyandsheer kiz giderkene ayagini mi surudun nettin..
Geri don geri don
zambak86 100 bitti benim..
bilmem komik bi sayfa işte geberik gelin diyeBen degilim canim kimmiş acaba
Hemen bakayimbilmem komik bi sayfa işte geberik gelin diye
Kimse yazmamaya basladi gene. Ben de dahil.. isin garibi @Geberik-gelin de motive olmak icin gelmisti kizi kaciracagiz..
Geri don geri don
Benim yapamadigim sey mi var ayolll :)) sen 100 den haber ver.. parnaaan nasi oldu
biliyordum... sendin degil mi o
yok galibaBenim yapamadigim sey mi var ayolll :)) sen 100 den haber ver.. parnaaan nasi oldu
biliyordum... sendin degil mi o
.. adi patasica topik... kullerinde bogulasica topikdogarken nefesi kesilesice, kara kedi sansi cekesice topik iptal iptal iptal :)))
@3kizannesi köyün delisi olsan ne yazar.. ohooo oo saatlerce kendim caldim kendim oynadim. Zatii akilli olup herkesin derdini cekecegime deli olucan. Millet seni cekecek.. delilikte sinir tanimamm
Canim 1 haftadir regl dim yeni bitecek bugün insallahKimse yazmamaya basladi gene. Ben de dahil.. isin garibi @Geberik-gelin de motive olmak icin gelmisti kizi kaciracagiz..
Geri don geri don
E ben topige giriyorum hep sen yoksun ortadaOnline olup da topige girmemek
E ben topige giriyorum hep sen yoksun ortada
Nasıl geçiyor? Alışabildin mi? Çocuklar ne alemde?Oo odev mikrodalga mi yoksa...
Ben ise basladim
Simdilik iyicene icine dalmadigim icin rahatım. Fiziksel yorgunluk gerektirecek seyler yapiyorum. Asil yorucu kisimlar daha başlamadi... cocuklar simdilik iyi. Allah daha iyi etsin. Evin isi karisik birazNasıl geçiyor? Alışabildin mi? Çocuklar ne alemde?
Ev işi hallolur. Son dert edeceğin şey o olsun. Artık yardımcı tutma zamanı geldi.Simdilik iyicene icine dalmadigim icin rahatım. Fiziksel yorgunluk gerektirecek seyler yapiyorum. Asil yorucu kisimlar daha başlamadi... cocuklar simdilik iyi. Allah daha iyi etsin. Evin isi karisik biraz
Pazar gunu sahalara donus yapiyorum badim kusura bakmaHerkese merhaba nadil gidiyir soğuklarla araniz?ben çok severim de cok carpti beni yaww
Birde temizlik için durtulmem lazim. Malum badim @4leafclover yok bir suredir. Yahu nerde benim badimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?