1 saatlik 5 lim
  • 2000 adim
  • Bulasik m. Bosalt
  • Bulasik m. Doldur
  • Siyahlari makineye at
  • 2 makine camasir katla

Ay birisi bi maraton yapsin dis fircasiyla derz temizlesin c.suyuyla banyo ovsun kulak pamuguyla dugme aralari falan silsin ya topige girdikce afakanlar basiyor biri beni gaza getirsin hanimlat lutfen ya silkrlenin kalkin bi ayaga kisin hareketli olurdu buralar nolfu size

Ama karabasan patron chentiq cigim 1 saatte zaten kallaviler de yazilacak biraz sonra
yaz anacim yaz.. bakalim senin kallaviler nelermis.. bir gorelim...

yooo, tamamen ihtiyaçtan.
Sana sarki besteledim. Adi 3K

denizde kum,
ankara da kar,
Ck de....

hizimi alamadim. Yeni topik acacam haftada 150 sayfa bildirimi diye.. hakkaten neden acmiyirum ya.. dur o ise de el atayim topigu cok seviyorum. Namaz bildirimi vardi ya haftalik 100 rekat.. baktim koca yilin kazasi bitti. Acaba kitap bildirimi de olsa mi dedim. Ve bir kitabi bitirebildim aylaaaaaaarrr sonra... 150 de o... insanlik icin kucuk benim icin buyuk bi hedef...

offf of nerede eski badim ya. Ben seni aldigimda boyle miydin. Seneler cok degistirdi seni. O eski adam.. ay pardon o eski badim yok artik... gozumu boyamissin sana nazar degmedi ben degdim

tembel badi

vallaha da doğru!

Deniz de kum ben de ....

ama gel bi de şimdi gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…