TOPİK SAKİNLERİ

chentiq

@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci

cnntrm

@pinartn

NAVLEE

@Titan_

buble

Four lights

@MuskaM

@yesilkubbe

Herkes en son mesaji alintilasin lütfen bakin liste boyle kayboluyor. Yazanlarda oldu ama kayboldu herkes gorus veistek bikrirebilir mi isminin yanina. Bugun son liste gunu eflalilimn siteye girisini bekliyorum

Şimdiden grup üyelerinden özür dilerim kesin ben fire veririm
fire vermenin tek istisnasi var. O istisna icin dualarimdasin

kaybolmasin diye yazdim. Bir iki tane daha yapar 20 ye tamamlarim. 15 yapan da girer...

Günaydın bu mesajı alıntı yapmayı unutmuşum. Cevabın beni mutlu etti teşekkür ederim . Evet günün sonunda + - yapıyorum - ler hala rahatsız edici malesef onları azaltmaya umut ediyorum
bu haliyle bile cok guzel olmus.

Günaydınlar!!!
Size bir ce eee diyip kaçmak istedim. Gece 3.30'da yattım yatak soğumadan geri döneyim. Sonra uzuuun bir aradan sonra dönüşüm şerefine minik bir kutlama yaparız inşallah
ben de dun kimbilir kacta yattim benim yerime de sokul o yataga... ahh ahh..

TOPİK SAKİNLERİ

chentiq

@kubdef

dagci

cnntrm

@pinartn

NAVLEE

@Titan_

buble

Four lights

@MuskaM Meydan okumalar a ve diğer kurallara varım ama foto konusunu bende istemiyorum.

@yesilkubbe

Herkes en son mesaji alintilasin lütfen bakin liste boyle kayboluyor. Yazanlarda oldu ama kayboldu herkes gorus veistek bikrirebilir mi isminin yanina. Bugun son liste gunu eflalilimn siteye girisini bekliyorum

Teşekkür ederim.. erken kalkma alışkanlığı edibebildin sanırım bunu istiyordun tebrikler. Ben de okul zamanı erken kalkarım ama son zamanlarda çocukları gönderdikten sonra 2 saat daha uyuma adetim oluştu onu değiştirmeye çalışıyorum.

Aliskanlik mecbur edindim. Ama haftasonu icin hala didiniyirum. Zorlaniyorum. Bir ara wisdom01 vardi cok guzel kalkip kahve icmeye baslamistik ama uzun surmedi.. haftasonu cok zor ya...

chentiq [/USER] // calisan (07:00-19:00) + evli 2 cocuklu

kubdef // ev hanimi + evli 1 cocuk

dagci // calisan + evli 3 cocuklu

Nego // ev hanimi + evli 3 cocuklu

cnntrm // ........ + evli 2 cocuklu

P pinartn // ev hanimi + evli 2 cocuklu

NAVLEE ev hanimi + evli 1 çocuk

@Titan_ ev hanimi + evli

buble // calisan + evli + 1 cocuk

Four lights

@MuskaM evli+2 çocuklu

yesilkubbe

Unuttugum veya yanlis hatirladigim yazabilir mi..

Aliskanlik mecbur edindim. Ama haftasonu icin hala didiniyirum. Zorlaniyorum. Bir ara wisdom01 vardi cok guzel kalkip kahve icmeye baslamistik ama uzun surmedi.. haftasonu cok zor ya...

AA ben çalıştığını bilmiyordu m haftasonları zorlama kendini bence haftanın yorgunluğu anca çıkıyordur

benim de hafta sonum full temizlik diyebilirim.
ama geçtiğimiz hafta genel temizlikten sonra hafta içine yaydım bir kısmını.

badi konusunda gecikmeli edindim ama gerçekten dayanmadı.(

Nego bana uygun gibi ama badisi vardı talep etmedim.
neyse sorun kökten çözüldü.:)))

odak noktasına hemen başlayalım,hazır her yer temizken.
detaylara inerim.:))

Benim de goUm
benim de gozumde tutuyor. Simdiden hayal ediyorum. Gidince hangi dalobi yapacagimi kurguluyorum. Su gruplar bir belirlensin.

Evet buldum. Yanilmis da olabilirim kusura bakmayin. Ben zaten sahsima ozel bir ilgi beklemiyorum dedigin gibi herkesin isi basindan askin. Evet arti eksi de yapabilirim. 3 ten sonra evdeyim yani benim temizlik mesaisi o zaman basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…