sanırım benimki totalisti,plesanta önceki kesi yerine tutunmuş ve rahmin her yerine yapışık ve sarmıştı benim rahmimin kurtulması bir mucizeydi rabbimin yardımı ile kurtuldum,iyi bir prof yapmıştı benim ameliyatımıplesanta previa mıydı sen de canım?
ben canımı zor kurtardım.
çok sıkıntılı ve stresli bir süreçdi.
ameliyat da çok zordu ve sonrası...
Allah olanalra sağlık versin.
hayati riske girmeye gerek yok yani.
amin canım 3 tane zaten.
ama insan yetiştirme aşkım ve ev hanımı olabilme imkanım birleşse 4 isterdim.
Bence sen dört tanenin altından rahat rahat kalkabilirdin. Ben 3 istiyordum ama 2.den sonra gözüm kesmiyor.plesanta previa mıydı sen de canım?
ben canımı zor kurtardım.
çok sıkıntılı ve stresli bir süreçdi.
ameliyat da çok zordu ve sonrası...
Allah olanalra sağlık versin.
hayati riske girmeye gerek yok yani.
amin canım 3 tane zaten.
ama insan yetiştirme aşkım ve ev hanımı olabilme imkanım birleşse 4 isterdim.
neden 1'e talim canım3 diyorlar 2 diyorlar ,yetmiyor ikiz diyorlar..biz 1'e talim
neden 1'e talim canım
tek çocuk çok sıkıcı ya.3 diyorlar 2 diyorlar ,yetmiyor ikiz diyorlar..biz 1'e talim
benim kafadansın,sevindim.:)geçmiş olsun kızlar. çocuk konusuna gelince rabbim herkesin gönlüne göre versin. ben de çok seviyorum çocukları çalışmasaydım 4. yü de yapardım
benimki de totalistti.sanırım benimki totalisti,plesanta önceki kesi yerine tutunmuş ve rahmin her yerine yapışık ve sarmıştı benim rahmimin kurtulması bir mucizeydi rabbimin yardımı ile kurtuldum,iyi bir prof yapmıştı benim ameliyatımı
8, 7 ve 3 yaşındalar canım biz çok eğleniyoruz valla çocuklarla iyiki doğurmuşum. ilk ikisi birbirlerine arkadaş gibi oldular 3. ünün de iki ablası olunca sürekli oyunlar şamata tabii gürültü.tek çocuk çok sıkıcı ya.
şahsen ben çok sıkılmıştım.
benim kafadansın,sevindim.:)
kaç yaşında seninkiler canım?
prof.dr.m.ali ceylan k.maraş'tabenimki de totalistti.
beni de prof yaptı.
kimdi senin doktorun?
benim mesaneye kadar gitmişti.
kurtarılmasını da istemedim riske girmemek için.
maaşALLAH canım,hepsi kız mı ne güzel.8, 7 ve 3 yaşındalar canım biz çok eğleniyoruz valla çocuklarla iyiki doğurmuşum. ilk ikisi birbirlerine arkadaş gibi oldular 3. ünün de iki ablası olunca sürekli oyunlar şamata tabii gürültü.
ben istanbuldayım canım.prof.dr.m.ali ceylan k.maraş'ta
ameliyattan sonra duygusal şoka girmişti doktor,beni kontrole geldiğinde konuşurken gözleri dolmuştu bizleri çok korkuttun dedi kanamanı zor durduk nerdeyse rahmini alacaktık Allah'ın yardımıyla kurtardık dedi ,Doktorun o hali gözümün önünden gitmiyor neler yaşadılarsa artık
yumurtalıklar duruyor ya hormonlar çalışıyor.dagci erken menepoza girdin ama sen şimdi değl mi?alınması hayatında bir değişiklik yaşattı mı? her anlamda
tek çocuk çok sıkıcı ya.
şahsen ben çok sıkılmıştım.
benim kafadansın,sevindim.:)
kaç yaşında seninkiler canım?
ama her şey seninle olmaz ki.keşke sıkılsamda sıkıntıdan çocuk yapasım gelse ama sıkılmaya vaktim yokki canım..gerçekten 2.çocuğa ayıracak zamanım yok,kızımla bile yeterince istediğim gibi ilgilenemiyorum,hep günü kurtarıyorum okadar.bunun ezikliğinide çok yaşıyorum.
amiiiiiin canım ve fire derken tembellik anayasasını ben yazmış gibi hissediyorum da ondan dedimfire vermenin tek istisnasi var. O istisna icin dualarimdasin
kaybolmasin diye yazdim. Bir iki tane daha yapar 20 ye tamamlarim. 15 yapan da girer...
bu haliyle bile cok guzel olmus.
ben de dun kimbilir kacta yattimbenim yerime de sokul o yataga... ahh ahh..
oooy çok pişmanım ikiyi hemen yapmadım diye3 diyorlar 2 diyorlar ,yetmiyor ikiz diyorlar..biz 1'e talim
canım getir hemen kızınma yaptığım en büyük kötülük bencekeşke sıkılsamda sıkıntıdan çocuk yapasım gelse ama sıkılmaya vaktim yokki canım..gerçekten 2.çocuğa ayıracak zamanım yok,kızımla bile yeterince istediğim gibi ilgilenemiyorum,hep günü kurtarıyorum okadar.bunun ezikliğinide çok yaşıyorum.
Benim eşim ikinciyi bile istemiyordu. İşi bırakmış olmasam bir takım sıkıntılar olmasa çok isterim 3 çocuk. Ruhsatımı aldım o kadar uğraştım, sonrasında o ruhsatla 1 gün çalışmak nasip olmadı.ama her şey seninle olmaz ki.
kardeş kurtarıcı işte.
benim büyük de tekdi hep benimle.
bunalırdım çoğu zaman.
hayırlısı tabiki de tek çocuklu dönemimi çok sıkıcı hatırlıyorum.
ben de mükemmeliyetçiydim,her şeyi tam olsun vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?