Aman kizlar ya ben odev belirledigimde bana bir yaptirimi olsaydi zaten su an bu topikte olmazdim evimde icinden firtina gecmise benzemez bal dok yala olurdu

Nego chentiq çocuk uyumuşken keyif yapayım dedim. Biraz erken oldu ama...
Canım bende 2.30 da içtim çünkü çok uykum vardı gergindim ve baş ağrım tuttu üstüne buzdolabı temizledim

benim oğlan da aplasına çok düşkün de aplası çok hırpalıyor kıskançlıktan
benim kız da 2007 li oğlan 2011 li
Benimki de 2011 li nisan birinci sınıfa vermedim ben
Bu arada ben kalktığımdan beri kahvaltımı bile emzirirken yaptım :) Kutlama falan yalan oldu. Bebişin karnı doyup da uyursa inşallah kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum. Evde bomba patlamış gibi her yer

Canım maraton yaz senin için katılırım
ahh canım keşke o yaşlarımda olsam ne güzel olurdu..1980 / temmuz doğumluyum kuzum ben..bu sene 37 oluyorum inşallah..kartladım iyice yani
Ay ne kartı, çocuk doğur doğurma diye söylemek bana düşmezde ablam 38 de doğurdu ikinciyi çok rahat bir hamilelikti ilke göre

Aman kizlar ya ben odev belirledigimde bana bir yaptirimi olsaydi zaten su an bu topikte olmazdim evimde icinden firtina gecmise benzemez bal dok yala olurdu
Canım kalk bakalım maratona

Valla su an kanepenin uzerinde yatar vaziyetteysem sebebi sizsiniz kizlar. Bana ozel olsun bari bir odev
Hemen şimdi kalkıp buzdolabı siliyorsun hadi sana ödev, foto da isterim

ben de hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim eşimde çocukları çok seviyor ama 3.ye durumum riskli,bu durum da 3.yü istemekle aptallık yapıyorum galiba

Estağfirullah aptallık demeyelim de 2 evladını düşünerek onlar için kendini riske atmaya gerek yok diyelim

Ah kuzumm keşke yazabilsem maraton diye. Şuan yapabildiğim tek maraton 'emzirme maratonu' :)) Benim kızın kilo alımı epey düşmüş haftasonu tekrar durumuna bakıp gerekiyorsa mama başlatacak doktor. O yüzden mık dese emziriyorum ki mamaya gerek kalmasın inşallah.. Ayağımla anakucağını sallayarak bulaşıkları makineye dizip soğan doğradım, kavurmak nasip olmadı ağlayınca. Neyse bu da bir şey sonuçta bir dahaki sefere de kavururum artık:))) Eşim gelene kadar pişirmek nasip olur umarım:)

dagci ve Four lights idolumsunuz gercekten hayattaki en guzel en özveri isteyen sey bence cocuk yetistirmek. Sizi tebrik ediyorum 3 er tane buyutmussunuz masallah size
daha büyüyorlar.
Allah yardımcımız olsun.
bizim iki küçük de öyle pata küte.
oğlum çok sakindi de küçük kızım çıldırttı çocuğu.
Bu arada ben kalktığımdan beri kahvaltımı bile emzirirken yaptım :) Kutlama falan yalan oldu. Bebişin karnı doyup da uyursa inşallah kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum. Evde bomba patlamış gibi her yer
kolay değil canım.
günü kurtarırsan yeter sana.
yaza kadar böyle gidecek artık.
ben de hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim eşimde çocukları çok seviyor ama 3.ye durumum riskli,bu durum da 3.yü istemekle aptallık yapıyorum galiba
bence riske girme.
ben durumumu öğrenince aylarca ağladım çocuklarım annesiz kalacak diye.(
hayati riskim vardı ama bebekten kurtulma şansım bile yoktu plesanta yapışmıştı.
karnımda bombayla geçti 7.5 ay.(
hastaneden çıkarken yeniden doğdum sandım.

sabretmeyi ve gerçek tevekkülü,huzuru ve sağlığın önemini çok iyi öğrendim.
ahh canım keşke o yaşlarımda olsam ne güzel olurdu..1980 / temmuz doğumluyum kuzum ben..bu sene 37 oluyorum inşallah..kartladım iyice yani
benim küçük de o yaşlarda doğdu.

ilk hamileliğim çok felaketti ve yalnızdım.
doğumda çok korktum yıllarca sürdü.
ama ikinci kez anne olmak ağır bastı.
3 yaş ara ile isteidm 5 yaşda doğdu ikinci.

şimdi ne bebek,ne hamile görmek istemiyorum son yaşadığım hamilelikten sonra.

can her şeyden tatlı.

herkes kendi şatlarına,ruh haline göre değerlendiriyor tabi ki.

ben böyle mutlu olacağımı hissediyordum.
Allah da kısmet etti.

senin ki daha farklıdır,hayırlısı canım.
Valla su an kanepenin uzerinde yatar vaziyetteysem sebebi sizsiniz kizlar. Bana ozel olsun bari bir odev
evde olup yatılır mı hiç?
kalk hemen toparla dört bir yanı.

ben akşam için plan yapıyorum yorgun yorgun.
Tamam beslim
300 tane daginiklik toplamak(iste boyle daginikev)
Camasiri ser
Yatak odasini topla
Oturma odasini topla

Canım normal bu kadarı daha minicik, ne maratonlar yaparız seninle biraz büyüsün :)
İnşallah gerek kalmaz mamaya

Bir de daha yeni yalnız kaldık. Annemler cumartesi günü gitti ama dün eşim evdeydi en azından. Bugün tamamen başbaşa kalınca anladım dünyanın kaç bucak olduğunu:)))

Canım normal bu kadarı daha minicik, ne maratonlar yaparız seninle biraz büyüsün :)
İnşallah gerek kalmaz mamaya

Aynen canım çok küçük bir de sütüm azalınca doydu mu doymadı mı anlayamıyorum. Mamaya gerek kalmasın diye de emzirip duruyorum. İnşallah sütümü arttırmayı başarabilirim ama kısmet biraz da ben elimden geleni yapmış olayım en azından..

Ne zor ya hem ev isi hem bebek. Bakalim ben napicam.

Evet biraz onceki dortlu imis heyecandan besli yazmisim:))
Siradaki dortlu gelsin o zaman
300 daginiklik topla
Mutfagi topla
Arayi topla
Tuvalet banyo temizle

Bu topigin sihri bu. Bir haftadir yapamadigimi buraya yazinca gaza geliyorum. Hepsi tamam kizlar

Oy maşallah:)) Ben de bir toparlayabilsem.. Mutfak ve oturma odasını yarım yamalak topladım tam olmasa da, yemeği de koydum pişiyor. Pilavı da kız ilk fırsat verdiğinde yapıcam. En olmadı eşim gelince yapıcam veya yaptırıcam artık:)))

Ben haftam gecer normal doguramam dr beni keser sezeryan yapar diye cok korkuyorum. Sezaryen olmaktan korkuyorum.

yoo neden geç kalasın ama yakın yaşda arkadaş gibi vakit geçirirler.
sıkılmaz çocuklar.
içim rahatladı

Benim kız 20ü07 doğumlu, erkek 2015. Geç olsun ama yine de olsun. Ufaklık ablasına öyle düşkün ki, gidip gidip sarılıyor
maşallah onlara

yok ya ne geç mesi üçüncü kişileri koyma artık hayatına

Maşallah
ayyyy bende dedim kaç yasında Allah seni ne yapmaya

TOPİK SAKİNLERİ

chentiq

@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci

cnntrm
topik ilk kuruldigu zamanki gibi maddeler belirlensi.belirlenen sure icinde herkes o maddeleri tamamlasin. Ayrica diger maddelere katiliyor

@pinartn
Haftalik aliskanliklar geri gelsin

NAVLEE
gunluk idev olsun ama fotolu meydan okumaya yokum.bide bahar tem8Li

@Titan_
Fotograf paylasimi olmasın sade ve kolay olsun zaten zor yapıyorum

buble
gunluk odevpere devak edelim

Four lights
kurallara uyarim resimli olaun hafta sonu bol meydan okuma olsu.

@MuskaM
Fotografta yokum ama gerisinde uyarim arladaslar

@yesilkubbe

@eflalim
Kurallara uyarim duzenli girerim.

@klbk33
Dogim izni

zambak86

vintagecupcakes
Meydan okumalar olsun fotografa varim daha keyifli oluyor. Gunluk odev olsa da olur olmasa da olur ama haftalik aylik aliskanlik olsun.

hamra86 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…