Sevsinler istenmeyen iki kardeşten şemsiyeyi4 saattir çocuk uyutmaya çalışıyorum bu stresin üstüne iyi geldi şemsiye
evet ya niye şemsiye diye sordum şemsiyesini çok seviyormuş
bol kazanclariniz olsun..Kızlar günaydın.chentiq çiğim izninle bir duyuru yapmak isterim.
Kızlar bir arkadaşımla öncelikle İSTANBUL ve civarları olmak üzere organizasyon ve özel gün süslemeleri yapmaktayız. Ben daha çok bu işin tanıtım kısmındayım.
Bu sebeple;
DÜĞÜN, NİŞAN, KINA, SÖZ, DOĞUM GÜNÜ, DOĞUMDA HASTANE ODASI, BABYSHOWER PARTİLERİ, BOYorGİRL (KIZmıERKEKmi) PARTİLERİ
ile ilgili organizasyonlarınızda ya da çevrenizde isteyenler olursa bana ulaşmanızı rica ederim.
TEŞEKKÜRLER
Ben liseye giderken bile parantez koymak istiyordum cocugumun adini. Hatta parantez diye imza deniyordum. Cok havali olur diyesenin kiz daha kucuk.. bi de beni dusun 15 yasindaydim
ParantezBen liseye giderken bile parantez koymak istiyordum cocugumun adini. Hatta parantez diye imza deniyordum. Cok havali olur diyesenin kiz daha kucuk.. bi de beni dusun 15 yasindaydim
bol kazanclariniz olsun..
Boya yapmak bambaşka bir duyguymuş :)hemen irdeleyelim. En sevdigim.
Tv deseydin cok rahat izlemiyordum derdim. Ama herhangi bir ekran diyerek beni can evinden vurdun. Tele cok bakiyorum. Her seye. Eskiden 30 dk da bir topugw girip cbp veriyordum. Simdi nadir yapiyorun.
Cocuklarla vakit geciriyorum. Ama telde daha cok. Candy crush oynuyorum. Mesela az once 2 saat verdi bedava. O oyuna gicik kapiyorum ama bana cok sey ogretiyor. Tutuyorum telefonda
Sinir konusunda ben de ayniydim. O kitapla degistim. Bir de sorunu tek tek ele aliyorumm daha verimli oluyir
eski eflalle ne kadar farklisin :)) bugun ahsap boyama malzemeleri aldim. Sonra senin siteye baktim daha ucuz. Adama geri vermeyi dusunuyorumm bir de nakit para verdimm aldiktan sonra seninle ayni boyalari aldigimi farkettim. Multi surface ricglh. O kadar heyecanliydi kim tarif edemem. Bir aeyi ortak yapmanin tadi bambaska..
Buzdolabina gidip geliyorum hemen.
@kubdef ten ses cikmadi grup işini baska biri ayarlayabilur mi?
Şemsiyeaslında geç kaldım diye tutturmamın nedeni kızımın kardeş istemiyorum Allah a dua ediyorum demesi
Dili pabuç kadar ha bu arada istemediği kardeşi ,iki tane olsun adlarıda rüzgar ve şemsiye olsun
canım ya neler görmüşsün o kadar Rabbim korumuş
Ve senide canım Rabbim yüzünüze bakmış
Seni niye kendime benzettiğimi anladım
halı silmekmi neyle sileceğimi de yazdan cnm geçen kirçözle denedim ama olmadı soba isi
ben dün yaptım patron gerçi süt döküldü ondan
canim eflalin listedekileri odev verelim bu hafta. Ama haliyi cikar. Oyle günlük odev olmaz
Ben liseye giderken bile parantez koymak istiyordum cocugumun adini. Hatta parantez diye imza deniyordum. Cok havali olur diyesenin kiz daha kucuk.. bi de beni dusun 15 yasindaydim
bol kazanclariniz olsun..
Boya yapmak bambaşka bir duyguymuş :)
Şemsiyebenimki de keşke erkek değil kız olsaydı diyor
Canım ben artık forivia halı şampuanı ile siliyorum. Katalog satışı bu ürün. Çok güzel temizliyor. Onun dışında banyo sabunu rendele suya erit onunla sil
o halı silinecek, hepimizin çocuğu var ve mutlaka halısı kirlidir gerçekten ben 10 dakikada siliyorum öyle uğraşmaya gerek yok
Forivia halı şampuanı ile
Kız senin 8 kolun mu var nasıl siliyorsun 10dkda??
inanma inanma...
Kız senin 8 kolun mu var nasıl siliyorsun 10dkda??
çık çık... amma inatci çıktın sende... baskaldiriyor otoriteyeForivia halı şampuanı ilehadi 15 olsun 20 de olabilir
Canım ne kadar zamanda bir veriyorsun?Nego ben halı silmiyorum ama,düzenli olarak yıkamaya veriyorum halılarımı..alternatif olarak ne yapsam kabul olur acaba..
Canım ne kadar zamanda bir veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?