düzenle artıkın ya
3 gundur etuket yapip duruyorum. Bana kalsi pazar aksami duzenleyecektjm. Ilk mesaji duzenlemek cok is degil. Bekliyordum..

cnntrm maddeler olsun dedi ve kendi maddelerini o gun hazirladi.

Gunluk odevler de veriliyor.

P pinartn de haftalik aliskanliklari belirleyecek. Bir tek grup isi kalmisti. Onu da kubdef ten istedim. O yazmayinca da bir gonullu cikip yapabilir mi dedim

Gonulluden de ses cikmadigina gore duzenleyeyim mi artik diye sordum iste bir kac saat once de.. NAVLEE

Evet zor oluyor bazen
ben grup işini düzenliceltim ama kubdefe söyleyince durdum hatta eflalimle aynı grupfa olmayı planlıyordum

Evet zor oluyor bazen
ben grup işini düzenliceltim ama kubdefe söyleyince durdum hatta eflalimle aynı grupfa olmayı planlıyordum
Tamam o zaman sen duzenle eger vaktin zamanin sabrin varsa canim.

Calisanlardan araya serpistir. 2 yada 3 grup var. Liste bir kac sayfa geride. yesilkubbe de gelmek istiyordu. Ev hanimiydi galiba valla unuttumcok yoruluyorum eve gelene kadar

Ben uyuyorum. Yarin sabah duzenlerim. Srn gruplari yazip bana yollarsin navlecigum. 3 grup yeterli. Yada kaca bolunuyorsa iste sayi...

kac gundur listede kimin ismi var yok onu ayarladim daha fazlq ne yapabilirim. Gruplari ayarla kubdef. Peki neye göre. Bi kere etiket yaptin evet gördüm ama baskasida yapabilir zaten hastayim alt tarafi isimleri grup halinde yazacaksin bisi degil

chentiq :çalışan+ 2 çocuk

kubdef :ev hanımı+ 1 çocuk
Gruplar geri gelsin.Düzenli meydan okuma yapılsın

dagci : çalışan + 3çocuklu

cnntrm : ..... + 2çocuklu
Tropik ilk kurulduğu zamanki gibi maddeler belirlensin.belirlenen süre içinde herkes o maddeleri tamamlasın.ayrıca diğer maddelere katılıyor

P pinartn :ev hanımı +2çocuklu
Haftalık alışkanlıklar geri gelsin

NAVLEE :ev hanımı + 1çocuk
Günlük ödevler olsun ama fotolu meydan okuma olmasın

IrResistibLe_ :ev hanımı + 1 çocuk
Fotoğraf paylaşımı olmasın sade ve kolay olsun zaten zor yapıyorum

buble :çalışan + 1 çocuk
Günlük ödevlere devam edelim

@3kizannesi :çalışan + 3 çocuklu
Kurallara uyarım. Resimli olsun hafta sonu bol bol meydan okuma olsun

@MuskaM :ev hanımı + 2 çocuk
Fotoğrafta yokum ama gerisine uyarım

Nego :ev hanımı + 2 çocuklu
Kurallara uyarım düzenli girerim

zambak86 :ev hanımı + 2 çucuklu
Düzenli maratonlar olsun bol bol gaza gelelim,foto hariç diğer kurallara uymaya çalışırım

vintagecupcakes : ev hanımı + 1çocuk
Meydan okumalar olsun. fotoğrafa varım daha keyifli oluyor.Günlük ödev olsa da olur olmasa da olur ama haftalık ,aylık alışkanlık olsun

yesilkubbe : ev hanımı +1 çocuklu

K klbk33 : doğum izni

H hamra_86 :varmısın

sukursebebim : varmısın

Günaydın bende beşli yazayım yaparsam bunları beşli yazmaya devam edeceğim

1 ev toplanacak
2 mutfak toplanacak
3 çamaşır serilecek
4 yemek yapılacak
5 ev süpürülüp silinecek

evet farkindayim. Senin sayende toparlaniyoruz eline saglik. Diger meseleye gelince ,hasta oldugunu ve yapamayacagini soylemen , baskasi yapabilir demen yeterliydi. Ben bir onceki grup isini ayarlamak icin cok ugrasmistim haksizlik olmasin diye. Pek basit degil.

Pfff uyuyamadim.
az kaldi. Azcik daha sık disini

@elifcino ve areser nerde acaba
Kızlar ben girmeyeni topiğe çok merak ediyorum bişey oldu diye korkuyorum
elif zaten karabatakm sinavlari vardir cocuklariyla bir sey olmustur. Cani sıkılmıştir :)) ama areseri ben de merak ediyorum. Sukursebebim gelmeyecegim dedi. Hamra yi bilmiyorum

günaydın kızlar,gününüz güzel olsun..
eflalimin listeden devam ediyoruz günlük ödev için,kapı siliyoruz bugün..adet belirtilmedi isteyen 1 tane isteyen 5 tane

NAVLEE güzelim grupları senmi düzenleyeceksin şimdi..nacizane bir fikrim olacak..grupları kurarken çalışan arkadaşlarla ev hanımlarından karışık gruplar kurabilirmisin..yani çalışanlar bir grupta ev hanımları bir grupta toplanmasın.anlatabildimmi ya,karışık yazdım sanki..

18 ocak maddelerim :

Günlük işler :
1. Çocuk odası halısı silinecek✔
2. Mutfak dolabının bir kısmı silinecek
3. Çamaşır asılacak✔
4. Nevresim değiştirilecek✔
5. Ev süpürülecek✔

Manevi listem

1. Öfke kontrolü sağlanacak✔
2. Filim izlenecek✔
3. Keçe ile hobi✔
4. Kitap bugün bitirilecek✔
5. Kendine zaman ayrılacak✔

Çocuklar için

1. Büyükle etkinlik kitabı yapılacak
2. Küçükle boyama yapılacak
3. Sakin olunacak✔
4. Bağırılmayacak✔
5. Çocuklar kalpten dinlenecek ✔

Dün annemgil gelince işler kaldı

19 ocak maddelerim :

Günlük işler :
1. Halı silinecek
2. Kapı silinecek
3. Mutfak dolabının bir kısmı silinecek
4. Çamaşır katlanacak yerleşecek
5. Toz alınacak

Manevi listem :

1. Kitap okunacak
2. Filim izlenecek
3. Keçe ile hobi yapılacak
4. Kendine zaman ayrılacak
5. Mutlu olunacak

Çocuklar için :

1. Sakin olunacak
2. Bağırılmayacak
3. Eleştiri yapılmayacak
4. Faaliyet yapılacak
5. Çocuklar kalpten dinlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…