3 gundur etuket yapip duruyorum. Bana kalsi pazar aksami duzenleyecektjm. Ilk mesaji duzenlemek cok is degil. Bekliyordum..düzenle artıkın ya
Evet zor oluyor bazenHerkes ne istiyorsa elini tasin altina koyup o isle ilgilensin demiştim.
buble gunluk odev istedi. O veriyor simdi
@3kizannesi fotolu olsun dedi foto koydu
Grup isteyen de sendin ve seni bir suru etiketledim gruplari ayarla diye. Kimin kac cocugu var kil calisiyor kim ev hanimi onlari da listeye ekledim.
3 gundur gruplari ayarlamani bekliyorum. Etiketlerimi gormemis olamazsin.
Herkes ne istiyorsa yardimci olmasini istedim. Bu topigi o acti , bu onun isi, her seyi o yapsin anlayisi beni yipratiyor
ben grup işini düzenliceltim ama kubdefe söyleyince durdum hatta eflalimle aynı grupfa olmayı planlıyordum3 gundur etuket yapip duruyorum. Bana kalsi pazar aksami duzenleyecektjm. Ilk mesaji duzenlemek cok is degil. Bekliyordum..
cnntrm maddeler olsun dedi ve kendi maddelerini o gun hazirladi.
Gunluk odevler de veriliyor.
P pinartn de haftalik aliskanliklari belirleyecek. Bir tek grup isi kalmisti. Onu dakubdef ten istedim. O yazmayinca da bir gonullu cikip yapabilir mi dedim
Gonulluden de ses cikmadigina gore duzenleyeyim mi artik diye sordum iste bir kac saat once de..NAVLEE
Tamam o zaman sen duzenle eger vaktin zamanin sabrin varsa canim.Evet zor oluyor bazen
ben grup işini düzenliceltim ama kubdefe söyleyince durdum hatta eflalimle aynı grupfa olmayı planlıyordum
yazdım cane seni
kac gundur listede kimin ismi var yok onu ayarladim daha fazlq ne yapabilirim. Gruplari ayarla kubdef. Peki neye göre. Bi kere etiket yaptin evet gördüm ama baskasida yapabilir zaten hastayim alt tarafi isimleri grup halinde yazacaksin bisi degil3 gundur etuket yapip duruyorum. Bana kalsi pazar aksami duzenleyecektjm. Ilk mesaji duzenlemek cok is degil. Bekliyordum..
cnntrm maddeler olsun dedi ve kendi maddelerini o gun hazirladi.
Gunluk odevler de veriliyor.
P pinartn de haftalik aliskanliklari belirleyecek. Bir tek grup isi kalmisti. Onu dakubdef ten istedim. O yazmayinca da bir gonullu cikip yapabilir mi dedim
Gonulluden de ses cikmadigina gore duzenleyeyim mi artik diye sordum iste bir kac saat once de..NAVLEE
evet farkindayim. Senin sayende toparlaniyoruz eline saglik. Diger meseleye gelince ,hasta oldugunu ve yapamayacagini soylemen , baskasi yapabilir demen yeterliydi. Ben bir onceki grup isini ayarlamak icin cok ugrasmistim haksizlik olmasin diye. Pek basit degil.kac gundur listede kimin ismi var yok onu ayarladim daha fazlq ne yapabilirim. Gruplari ayarla kubdef. Peki neye göre. Bi kere etiket yaptin evet gördüm ama baskasida yapabilir zaten hastayim alt tarafi isimleri grup halinde yazacaksin bisi degil
az kaldi. Azcik daha sık disiniPfff uyuyamadim.
elif zaten karabatakm sinavlari vardir cocuklariyla bir sey olmustur. Cani sıkılmıştir :)) ama areseri ben de merak ediyorum. Sukursebebim gelmeyecegim dedi. Hamra yi bilmiyorum
Beklemedeyim daha doguramadim. Yoruldum iyice de agirlastim artik. Haber veririm burdan. Surekli burayi okuyorum zaten.
Hadi bakalım hayırlı olsun :)Taamam bugun gruplari ayarlicam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?