ben halı üzerinde kullandığım örtülerimden 2 tanesini yıkayıp halılarını süpüreyim ozaman..en azından yine halıyla ilgili olsun :)..
Güzel fikir :) bende salon ve çocuk odası halılarına da örtü dikmek istiyorum bir çıkıp alsam, çıkamadım bir türlü. Sonra antredekilere yapıcam. Halı örtüsü büyük kolaylık

Güzel fikir :) bende salon ve çocuk odası halılarına da örtü dikmek istiyorum bir çıkıp alsam, çıkamadım bir türlü. Sonra antredekilere yapıcam. Halı örtüsü büyük kolaylık

ben rahat ediyorum gerçekten,yoksa elimde bez hergün halı silerim.ne eşim ne kızım hiç dikkat etmiyor o konuda..

Manevi liste ve co uklar icin olan da benim odevim olsun

Ben liseye giderken bile parantez koymak istiyordum cocugumun adini. Hatta parantez diye imza deniyordum. Cok havali olur diye senin kiz daha kucuk.. bi de beni dusun 15 yasindaydim

bol kazanclariniz olsun..
kime çektiği belli oldu Parantez :)))

burada bulamam onu kesin
halıda silemem ki şimdi kurumaz

Ozaman halu mi supuruyoruz ya da halinin her yerini silmesem bir oeke secip sadece onu silsem olmaz mi? Nego

canım ben örtüsüz kullandığım halıların her hafta kenar kısımlarını siliyorum sadece,neden bilmiyorum ama oralar toz topluyor bende.sizdede oluyormu öyle..yere değen tarafları..

Bayağı sık veriyormuşsun

silmediğim için mecbur sık veriyorum canım ama benim çok büyük değil halılarım.evde en büyük halım 3 m2..elimde olsa hepsini kaldırırım,sevmiyorum ben halıyı.bütün toz,kir o halılar yüzünden oluyor yeminle..aslında hiç hijyenik bir eşya değil kanımca.

Biraz orgu ordum yazamadim. Simdiki odevim 500 daginiklik toplamak. Bana bi akil veren olur mu bu daginiklik hususunda ozellikle kizlarin elbiseleri hep yerde normalde katliyorum dolaplarina yerlestiriyorum ama bir giysi alirken hepsini yere dokuyorlar

Aynı biz

canım ben örtüsüz kullandığım halıların her hafta kenar kısımlarını siliyorum sadece,neden bilmiyorum ama oralar toz topluyor bende.sizdede oluyormu öyle..yere değen tarafları..
hayir bende olmuyor ama sanki annemin halilarida öylee tam emin olamadim. Benim 3tane sagi hali var onlar muthis sac topluyor bende her hafta onlari fircaliyorim.
Benim halilar yikamada kizlar. Alternatif olarak iki kanepem var onu sileyim bari olur mu?
bende koltuk sildim odev olarak :)

Halimi supurtturdum. Keske supurtturmez olaydim. Pazar gunu supurmustum daha yeni. Dove dove. 5 karis toz cikti. Bosuna temizliyoruz

Grup isini baska isteyen yok heralde. Ben ayarlamayacagim. Ilk mesajlari duzenleyim mi kizlar bu sekilde?

Halimi supurtturdum. Keske supurtturmez olaydim. Pazar gunu supurmustum daha yeni. Dove dove. 5 karis toz cikti. Bosuna temizliyoruz

Grup isini baska isteyen yok heralde. Ben ayarlamayacagim. Ilk mesajlari duzenleyim mi kizlar bu sekilde?
düzenle artıkın ya

Beni ekleme o zaman listeye
Herkes ne istiyorsa elini tasin altina koyup o isle ilgilensin demiştim.

buble gunluk odev istedi. O veriyor simdi
Four lights fotolu olsun dedi foto koydu
Grup isteyen de sendin ve seni bir suru etiketledim gruplari ayarla diye. Kimin kac cocugu var kil calisiyor kim ev hanimi onlari da listeye ekledim.
3 gundur gruplari ayarlamani bekliyorum. Etiketlerimi gormemis olamazsin.

Herkes ne istiyorsa yardimci olmasini istedim. Bu topigi o acti , bu onun isi, her seyi o yapsin anlayisi beni yipratiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…