Canım alternatif ödevi sen belirle o zaman, hem silmek istemeyenlerde onu yapar :)Nego ben halı silmiyorum ama,düzenli olarak yıkamaya veriyorum halılarımı..alternatif olarak ne yapsam kabul olur acaba..
Canım alternatif ödevi sen belirle o zaman, hem silmek istemeyenlerde onu yapar :)
Güzel fikir :) bende salon ve çocuk odası halılarına da örtü dikmek istiyorum bir çıkıp alsam, çıkamadım bir türlü. Sonra antredekilere yapıcam. Halı örtüsü büyük kolaylıkben halı üzerinde kullandığım örtülerimden 2 tanesini yıkayıp halılarını süpüreyim ozaman..en azından yine halıyla ilgili olsun :)..
Güzel fikir :) bende salon ve çocuk odası halılarına da örtü dikmek istiyorum bir çıkıp alsam, çıkamadım bir türlü. Sonra antredekilere yapıcam. Halı örtüsü büyük kolaylık
Manevi liste ve co uklar icin olan da benim odevim olsun17 ocak maddelerim :
Günlük işler :
1. Oturma odası halısı silinecek ✔
2. Mutfak dolabının bir kısmı silinecek✔
3. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek✔
4. Wc temizlenecek✔
5. Banyo silinecek✔
Manevi listem :
1. Öfke kontrolü sağlanacak✔
2. Telefon az kullanılacak✔
3. Filim izlenecek
4. Kitap okunacak✔
5. Kendine zaman ayrılacak✔
Çocuklar için :
1. Bağırılmayacak bağırılmayacak !!!✔
2. Sakin olunacak✔
3. Güler yüzlü olunacak✔
4. Eleştiri yapılmayacak
5. Kalpten dinlenecek çocuklar.✔
Bayağı sık veriyormuşsunayak altında olup örtüsüz kullandıklarımı her ay canım :)..örtülü kullandıklarımı 2 ayda bir veriyorum..
Eflalim ben de çırpma ve süpürme yapacağım. Bu havada silsem de kurumaz. Çocukta sürekli dolanıyor zaten.Canım alternatif ödevi sen belirle o zaman, hem silmek istemeyenlerde onu yapar :)
kime çektiği belli oldu Parantez :)))Ben liseye giderken bile parantez koymak istiyordum cocugumun adini. Hatta parantez diye imza deniyordum. Cok havali olur diyesenin kiz daha kucuk.. bi de beni dusun 15 yasindaydim
bol kazanclariniz olsun..
burada bulamam onu kesinBoya yapmak bambaşka bir duyguymuş :)
Şemsiyebenimki de keşke erkek değil kız olsaydı diyor
Canım ben artık forivia halı şampuanı ile siliyorum. Katalog satışı bu ürün. Çok güzel temizliyor. Onun dışında banyo sabunu rendele suya erit onunla sil
o halı silinecek, hepimizin çocuğu var ve mutlaka halısı kirlidir gerçekten ben 10 dakikada siliyorum öyle uğraşmaya gerek yok
Ozaman halu mi supuruyoruz ya da halinin her yerini silmesem bir oeke secip sadece onu silsem olmaz mi?Nego
Bayağı sık veriyormuşsun
Aynı bizBiraz orgu ordum yazamadim. Simdiki odevim 500 daginiklik toplamak. Bana bi akil veren olur mu bu daginiklik hususunda ozellikle kizlarin elbiseleri hep yerde normalde katliyorum dolaplarina yerlestiriyorum ama bir giysi alirken hepsini yere dokuyorlar
hayir bende olmuyor ama sanki annemin halilarida öylee tam emin olamadim. Benim 3tane sagi hali var onlar muthis sac topluyor bende her hafta onlari fircaliyorim.canım ben örtüsüz kullandığım halıların her hafta kenar kısımlarını siliyorum sadece,neden bilmiyorum ama oralar toz topluyor bende.sizdede oluyormu öyle..yere değen tarafları..
bende koltuk sildim odev olarak :)Benim halilar yikamada kizlar. Alternatif olarak iki kanepem var onu sileyim bari olur mu?
düzenle artıkın yaHalimi supurtturdum. Keske supurtturmez olaydim. Pazar gunu supurmustum daha yeni. Dove dove. 5 karis toz cikti. Bosuna temizliyoruz
Grup isini baska isteyen yok heralde. Ben ayarlamayacagim. Ilk mesajlari duzenleyim mi kizlar bu sekilde?
vışşş niyeBeni ekleme o zaman listeye
Herkes ne istiyorsa elini tasin altina koyup o isle ilgilensin demiştim.Beni ekleme o zaman listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?