Benim kendi doktorum kabul etmiyordu. Evime uzak bir dr buldum kabul eden. Onunla anlaştık. Son aylarda ikisine birden gittim ben. Kısmet olmadı ama.

Nasipten ötesi yalan işte. Ama elinden geleni yapmışsın 'keşke' diyeceğin bir şey kalmamış en azından. Hakkınızda hayırlısı buymuş demekki

Niye kimse maratona katılmamış yahu
Ben yinede yazıyorum banane :)

Yatak odası toparlandı
Çocuk odası toparlandı
Oturma odası toparlandı
Makineye çamaşır atıldı
Çamaşırlar toplandı birazdan katlanacak
Bulaşık makinesi boşaltıl dı
Birkaç bulaşık makinaya dizildi
Birkaçı elde yıkandı
Tezgah toplandı
Yemek yapıldı şimdi oğlumla yicez
Bu kadar

Canım bende aynen tarif ettiğin gibiyim işte. Antidepresan biraz hafifletti dün ki sinirim hafif şiddetteydi yani. Doktorum iki ay sonra daha sakin olacaksın dedi. Sen gitmişmiydin psikiyatriste. Benim ikinci doktorum ilki de iyiydi ama bu da hoşuma gitti. Ben söylemeden içimden geçenleri söyledi. Benim en büyük beklentim merhametli sakin bir anne olmak.
Sen böyle yazdıkça, kendine gelmen için eflal böyle bir korku mu yaşaman gerekiyor diye demeden geçemiyorum Allah seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın canım

Çocuk konusuna gelince ben 4 çocuk derdim. Eşim beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Düzelir mi eski haline döner mi bilmiyorum.
İşin tuhafı emzirmeyi bırakınca üçüncü çocuk hissi kalbimi sardı. Tabi uykusuz kaldığım, eşimden bezdiģim her an saçmalama diyorum.
İlerde yapmadığım için pişman olucam biliyorum ama ben iyi bir anne değilim gerçekten değilim. Bağıran bir anne iyi olamaz. Berbat bir çocukluk geçirdim maalesef onun etkisi çok fazla üzerimde.
Annemden babamdan yana sevgilerinden yana asla tatmin olmadım.
Eşim özünde kötü bir insan değil biliyorum değil, ben sevdim onu içini görüp sevdim. Neden bu kadar değişti, mutlaka benimde payım var.
Onu affetmeyi çok istiyorum ama bunun için hiç çaba sarfetmiyor
Üç oğlum olsun isterdim.

Allah saklasın canım.
toparlayacaksın zamanla.

18 ocak ödevi : Halı silmek
19 ocak ödevi : Kapı silmek
20 ocak ödevi : Radyatör silmek
21 ocak ödevi : Çamaşır yıkamak
22 ocak ödevi : Ailecek mükellef bir kahvaltı yapmak + çalışanlar için ütü yapmak

Ödevleri haftalık vermeyi talep ediyorum. Herkes ona göre yapar planını. Ben veririm her hafta.

hayırlısı canım.
şimdi olmasa da ilerde kendini her anlamda iyi hissettiğinde,yani en hayırlı zamanda nasip olur belki.

etrafındaki negatifliklere takılma.
sana uymuyorsa bırak elindekiler yeter sana.

iki tane mucize var ve onları işlemek gibi yoğun bir sorumluluğun var.
vaktini onları eksiksiz ,hayırlı birer insan olmak için harca.
hedeflerin,planların olsun.

yalan dünya,her şey boş.

kalıcı işler yapmak aslolan.

insan de geç.

ev bugün özgür.
toplamayacağım dedim ama öğlen salonu kısmen,mutfağı kısmen topladım.
yataklar da özgür.

oh içim rahatladı ya.

Sevinirim. Sana haber veririm sancilar baslayinca.

çok sağol canım,cesaret edemedikleri için almak istemiyorlardı,zor bir ameliyattı çünkü

Gözlerim doldu okurken. Gelmiş geçmiş olsun.

Kızlar maraton muydu düello muydu hatırlayamadım kimler katılır benle :) 1 saatlik bir tempoya ihtiyacım var
duollada iyi fikirmis dusunmek lazim:)
bende stell tea ve rezene cok ise yaramisti artik patlicaklar diye korkuyordum sonra sut nasil azalir diye arastirdim sacma bi blogta adacayi azaltiyor diye okudum cok degil sadece 1 yudum ictim. Sutum nerdeyse kesiliyordu :/ sonra tekrar rezene stell tea falan elhamdulillah hala emziriyorum :) simdi ihlamura terfi ettim :)

sezeryan sonrasi normal dogum icin 4 5 sene gecmesi gerekiyormus diye duymustum ben. Bakalim nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…