anladım cnm tammNAVLEE güzelim grupları senmi düzenleyeceksin şimdi..nacizane bir fikrim olacak..grupları kurarken çalışan arkadaşlarla ev hanımlarından karışık gruplar kurabilirmisin..yani çalışanlar bir grupta ev hanımları bir grupta toplanmasın.anlatabildimmi ya,karışık yazdım sanki..
NAVLEE güzelim grupları senmi düzenleyeceksin şimdi..nacizane bir fikrim olacak..grupları kurarken çalışan arkadaşlarla ev hanımlarından karışık gruplar kurabilirmisin..yani çalışanlar bir grupta ev hanımları bir grupta toplanmasın.anlatabildimmi ya,karışık yazdım sanki..
Canım şikayet yok hadi bakalım o evin kraliçesi sensin, o ev senin mekanın. Temizlik ruha iyi gelir. İnan iki senedir uykusuzum, henüz ölmedimKızlar bana yardim edecek birine o kadar ihtiyacım vqr ki uykusuzluğun verdigi yorgunlukla tansiyon sorunu yaşıyorum evim kokuyor hersey yığıldı yorgunum
Ayakta duramiyorum canim oglan da tek dk durmuyorCanım şikayet yok hadi bakalım o evin kraliçesi sensin, o ev senin mekanın. Temizlik ruha iyi gelir. İnan iki senedir uykusuzum, henüz ölmedimönceki oglumdan olan uykusuzluğu eklemiyorum bile ben mutfağı yarıladım bile
Ben aksamları evde oluyorum.
keske katılabılseydım
Grup bilgileri nerede yazıyorbuarada gruplarla ilgili olarak emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz..ellerinize sağlık
Grup bilgileri nerede yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?