1. Mutfak dolapları düzenlenecek ✔
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek✔
3. Buzdolabı iç dış silinecek✔
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek✔
6. Çekmeceler düzenlenecek✔
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek✔
9. Kapısı silinecek✔
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak✔
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek✔
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek✔
15. Fayanslar silinecek✔
16. Yeri süpürülüp silinecek✔
17. Masa ve sandalyeler silinecek✔
Az kaldı az kaldı
Kizlar kapilar tamam simdi benim yapmam gerekenler
Arayi temizle
Tuvaleti temizle
Camasirlari ser
Bulasiklari yerleatir
300 daginiklik topla
1 saat icinde
Maşallah canım sana imreniyorum şu temizlik topiklerinin kraliçesi sensinnavle yerine neden ben duzenlemedim ki gruplari kaptirdik gul gibi eflali
Canım içi seni burada görmek ne güzelKız nerden buluyorsun hergün 300 500 dağınıklık lafın gelişi mi söylüyorsun
Artık buradan çıkamazsın haberin olsunValla okudum okudum birşey anlamadım kızlar odak noktası yazmıştı @eflalim onu bütün gruplar teke tek mi yapacak belirlenen gün içinde yani Eflalchentiq ve diğer guruptan bir kişi sonraki günde ikinci sıradaki kişiler mi yarışacak Doğru mu anladım bunlar hep hayal ürünü mü biri bana anlatsın bitsin şu belirsizlik işimize bakalım
Kızlar hayırlı olsun yeni topiğiniz takipteyim
Yok canım ben almayayım alanıda mani olmayayımKatılmaz mısın canım aramıza seni şöyle hamarat bir ev hanımı yapalım evinin kadını eniştenin çocuklarının anası yapalım yeter entel dantel kitap kurdu olarak dolandığın
hadi en acil ne ise sadece onu yap. Bir bardak kaldirmak bile olsaKızlar bana yardim edecek birine o kadar ihtiyacım vqr ki uykusuzluğun verdigi yorgunlukla tansiyon sorunu yaşıyorum evim kokuyor hersey yığıldı yorgunum
bence 1 hafta deneme suresi yap. Bence basarabilirsinBen aksamları evde oluyorum.
keske katılabılseydım
gicik...1. Mutfak dolapları düzenlenecek ✔
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek✔
3. Buzdolabı iç dış silinecek✔
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek✔
6. Çekmeceler düzenlenecek✔
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek✔
9. Kapısı silinecek✔
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak✔
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek✔
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek✔
15. Fayanslar silinecek✔
16. Yeri süpürülüp silinecek✔
17. Masa ve sandalyeler silinecek✔
Az kaldı az kaldı
grup olarak yarisiyoruz. Sorumluluk olsun diye. 2.odevler bildirimde veriliyor. 3. Gunluk 5 li yaziyorsan bildirimde yaziyorsun .ay sinir oldum bugün siteye sürekli aşağı yukarı kayıyor. dünkü ödevi yapamadım ama bu sefer inşallah başlayacağım. şimdi kızlarchentiq in paylaştığı gruplardaki kişilerle yarışıyor muyuz orayı anlamadım neden grup var. ikincisi ödevler için yine bildirim topiğinden mi bakıyoruz. üçüncüsü yaptıklarımız nereye yazacağız???
ben ugrasmadim bu sefer. Gerci tabloya ugrastim susune pusune. Ne gereksiz isler muduruyum ;D
su 300 500 daginikligi cok merak ediyorum yaKizlar kapilar tamam simdi benim yapmam gerekenler
Arayi temizle
Tuvaleti temizle
Camasirlari ser
Bulasiklari yerleatir
300 daginiklik topla
1 saat icinde
yok canim. Grup uyelerini yazdim ben. Tek tek yarisma diye bisi yok. Hayal urunu :)Valla okudum okudum birşey anlamadım kızlar odak noktası yazmıştı @eflalim onu bütün gruplar teke tek mi yapacak belirlenen gün içinde yani Eflalchentiq ve diğer guruptan bir kişi sonraki günde ikinci sıradaki kişiler mi yarışacak Doğru mu anladım bunlar hep hayal ürünü mü biri bana anlatsın bitsin şu belirsizlik işimize bakalım
alkiiissss@MuskaMFour lights kızlar ödevler bildirim topiğinde yazılacak..odak noktası mutfak ,herkes listesini hazırlayacak en az 10 maddesi yapılmış olacak bu ay sonuna kadar.grup içi bireyler birbirlerini motive edecek,ay sonunda hangi grup başarılı olmuş bakılacak..
temizlikte kralice once nevreste sonra azerin. Sonra belki olursam ne mutlu bana :)Maşallah canım sana imreniyorum şu temizlik topiklerinin kraliçesi sensinnasılsın bana da ver şu sihirli deynekten
şimdi anlasildi kacak uykucu nerelerdeymis...Yok canım ben almayayım alanıda mani olmayayımzaten 1 ayın var evde son günlerim sonra dükkandayım haftanın 7 günü son 1 ayımı evde geçirmek istiyorum
Tembel cikti patron. Eklemedi 17 de 10 yapsak cok mu az olur.. olmazsa biri 3 madde eklesjn... gozunu kapatan kirmizi suratli ikon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?