Oturma odasi sildim supurdum yemek yaptim

Ben parca parca girdigimnicin kusura bakmayin hic bisey anlamadim. Gruplar listeler ne oluyor bilmiyorum. Yapmami istediginiz bisey varsa yapabilirim su siralar yogunlugum yok.

Ben parca parca girdigimnicin kusura bakmayin hic bisey anlamadim. Gruplar listeler ne oluyor bilmiyorum. Yapmami istediginiz bisey varsa yapabilirim su siralar yogunlugum yok.
Yapmani istedigim

1. Su topige
bak
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sihirli-degnek.982444/#post-49780533

2. Her gun ama her gun girip temizlik yap.

3. Geup arkadaslarima sesleniyirum. Kim benimle mutfak maratonuna katilir? Birazini hallediverelim hadi

chentiq baktim canim cok guzel olmus ellerinize saglik grubuma da bayıldım
Simdi anlamadigim noktalari soracagim sende kafama vura vura nalatacaksin timam mi?

3 resim var sanirim bende bir tanesi aciliyor. Gruplarin adi etaplar var 3 kiside de uzguns urat sadece bu resim acildi. Biz kullerinden dogmak topigimizde yaptiklarimizi yazacagiz listeden sorumlu olan da ona gore listeyi duzenleyeck iyle mi yoksa o listeyi kendimize kaydedip uzeinde yapip yapmadikalrimizi biz mi duzeltecegiz?

Odak noktamizi ve aliskanlikalrimizi kendimiz mi belirleyecegiz?

Gunluk odevleri hep bubble mi verecek?

Kazanan takimin kaybeden takimlara bir taptirimi olacak mi?

Aaa yeni topik. Isim annesi oyuncu anne mi hemen bakiyorum canlarim. Bu topik ne olacak kapanacak mi
isim annesi oyuncu anne degul. Bu topikten bie arkadas yazmisti. Sihir gibi bu topik diye. Four lights oradan geldi. Ve kulkedileri balkabagi bizim hikayeye uygun yani

Buble yoruldum artik diyene kadar o verecek.

3 kisi degil o. 3 etapin karsisinda uzgun surat var. Onlari gulen suratlara cevirecegiz.

Geup olarak yarisiyoruz bireysel degil. Listeyi duzenlemek benim isim.

Haftalik aliskanlik isi P pinartn de o gelince verecek.

Bu topik gozbebegim kapatmicam onu.

Sen benim grubumdasin. Hemen eline bezi alip giris mutfaha

Anlaşıldı patron:) simdi kaynanacigimdayim kahve yapti bana kafvemi icip hemen vikiyorum eve.

Bizim grupta kimse eline su dökemez canım. Ben de mutfağa başladım ama büyük olduğu için biraz zamanımı alacak

Gruplar guzel olmus eline saglik chentiq internetim bittigi icin gun icinde giremedim simdi wifiden grup icin girmistim.

Yarin sabah memlekete gidecegiz inşallah ama kv de gunluk odevleri yapicam inşallah.

Hayırlı yolculuklar canım :))

IrResistibLe_ bizim grupta ödev yapan çıkmamış bacım gördüm sen de buralarda fink atıyorsun kalk hele beraber bir kapı siliverelim de listemiz şenlensin

Ben aksamları evde oluyorum.
keske katılabılseydım
sende akşam katıl gececi çok aramuzda

seni seçtim pikaççuuu
İdolümsün canım ama evim sobalı ya soğuk yavaş yavaş yapacam cnm
maşallah

navle yerine neden ben duzenlemedim ki gruplari kaptirdik gul gibi eflali
tembelliğimi kamufle etmek üçün ne gerekirse yaparım

bu arada uğraşan arkadaşlar NAVLEE ve @eflalim chentiq ve körlüğüme denk gelip de göremediğim arkadaşlar ellerinize sağlık.
Mersin canım @kubdef unutma
:))))))

Kızlar hayırlı olsun yeni topiğiniz takipteyim
teşekkür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…