Maşallah canım19 ocak maddelerim :
Günlük işler :
1. Halı silinecek
2. Kapı silinecek✔
3. Mutfak dolabının bir kısmı silinecek✔
4. Çamaşır katlanacak yerleşecek
5. Toz alınacak✔
Manevi listem :
1. Kitap okunacak✔
2. Filim izlenecek
3. Keçe ile hobi yapılacak✔
4. Kendine zaman ayrılacak✔
5. Mutlu olunacak✔
Çocuklar için :
1. Sakin olunacak✔
2. Bağırılmayacak✔
3. Eleştiri yapılmayacak✔
4. Faaliyet yapılacak
5. Çocuklar kalpten dinlenecek ✔
Dün salonun şeklini de değiştirdim, bazı maddeler kaldı o yüzden.
Teşekkür canımKalktım gecenin bir buçuğunda 2.5 tane(birinin sadece onunu) kapı sildim. Grup arkadaşlarim mahcup olmasın...
canım sen grup da değilsin şimdilik o yüzden kasma ama katılmamazlıkda etmeBide ben 2 ay sonra tasınıcam perde vs o zaman yıkanıcak.
bazı maddeleri yapmasam olurmu.
biz dün oyuncuannemerve taktiği uyguladık kahvaltıyı park da yaptık benim kız coştu tabi ve sonuç gece ateş hapşırma burun akıntısı ağlamagünaydın canlarım,hayırlı cumalar hepinize.rabbim güzel gönlünüzden geçen güzel dualarınızı kabul etsin inşallah..
bugünün ödevi bildirim topiğine eklendi,bilginize..
grupdaşlarım nasıl bakalım,haydii kızlar
oy maşallah ilk karnesimiAmin canım. Çok şükür iyiyim. Oğlum karne alacak bugün oraya gidicem. Öğleden sonra da küçüğün aşısı var.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ersembe-100-rekat.978528/page-2#post-49790758kuzum bu bildirim nereye yapılıyor,bende katılayım olmazsa,düzenli okuyorum çünkü hergün.
Yok ikinci canım, geçen senede gittiTeşekkür canım
canım sen grup da değilsin şimdilik o yüzden kasma ama katılmamazlıkda etme
biz dün oyuncuannemerve taktiği uyguladık kahvaltıyı park da yaptık benim kız coştu tabi ve sonuç gece ateş hapşırma burun akıntısı ağlama
Günlük ödevi de gecede olsa yapacam cnm
oy maşallah ilk karnesimi
Sobanın altını sil, altına bir şey koyuyorsundur, orayı :)
10 parmaginda 10 magrifet var zaten senin. Hayranim sana. Kitabim bitti. Alamadim henüz
ne bildirimi kapımı?birazdan yatılı misafirim gelecek hadi görüşürüz,onlar gidene kadar bildirim falan yapamam,yoğunum
Canım namaz için iki artı kitap için bir artı. Ben henüz kitap bildirimi yapıyorum sende öyle yaparsınNego sadece kitap bildirimi değil galiba orası canım,bazen 3 artı koyanlar olmuş..kitap ve namaz tamam,3.artı ne için olacak .
Yok ikinci canım, geçen senede gitti
Sobanın altını sil, altına bir şey koyuyorsundur, orayı :)
canım cam önü silebilirsin istersen..aklıma suan o geldi..
sağolun kızlar yapayımda geleyimNAVLEE hem ben hem eflalim fikir vermişiz,artık hangisini istersen güzelim :)..
garibim çokmu zor biri geliyor kızne bildirimi kapımı?birazdan yatılı misafirim gelecek hadi görüşürüz,onlar gidene kadar bildirim falan yapamam,yoğunum
banada çok oluyor yaaBir suru alintim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?