ne yapacagim bilmiyorum.Devlette ki dr lar hep böyle dinlemiyorlar özelde cok pahalı ne yapacağım bilmiyorum
Canim inan bu aralar 5 tl bile cok onmli oglumun ihtiyaçları dışında hicbirseye harcama yapmiyoruz eşim köşeye sıkışmış gibi iyice icine kapandı gozleri hep dolu dolu ben işe gireyim dedim yapamadım krizim tuttu birde basja rahatsizliklarim var oglan da perişan olunca çıktım işten ailelerden manevi de olsa sıfır destekIrResistibLe_ yıllar önce kardeşimin psikoloğa ihtiyacı vardı ve özeller çok pahalı dediğin gibi. Yaşadığın bölgede biraz araştırma yap. Annem bir vakıf bulmuştu o zaman. Yine ücretliydi ama özellere göre yarı fiyatındaydı. Sizin oralarda da vardır belki. Bir de direkt özel muayenehane değil de özel hastanelerde çalışanların fiyatları da nispeten daha uygun. Geçen oğlumu götürdük 90 liraydı özel hastanede.
Ama yinede arastiracagimIrResistibLe_ yıllar önce kardeşimin psikoloğa ihtiyacı vardı ve özeller çok pahalı dediğin gibi. Yaşadığın bölgede biraz araştırma yap. Annem bir vakıf bulmuştu o zaman. Yine ücretliydi ama özellere göre yarı fiyatındaydı. Sizin oralarda da vardır belki. Bir de direkt özel muayenehane değil de özel hastanelerde çalışanların fiyatları da nispeten daha uygun. Geçen oğlumu götürdük 90 liraydı özel hastanede.
evde yapacağı n iş yokmu çevrene bi sor tekstilde ip temizleme bile varCanim inan bu aralar 5 tl bile cok onmli oglumun ihtiyaçları dışında hicbirseye harcama yapmiyoruz eşim köşeye sıkışmış gibi iyice icine kapandı gozleri hep dolu dolu ben işe gireyim dedim yapamadım krizim tuttu birde basja rahatsizliklarim var oglan da perişan olunca çıktım işten ailelerden manevi de olsa sıfır destek
bence şu anki doktorun verdiği ilaçlar da işe yarar.Canim inan bu aralar 5 tl bile cok onmli oglumun ihtiyaçları dışında hicbirseye harcama yapmiyoruz eşim köşeye sıkışmış gibi iyice icine kapandı gozleri hep dolu dolu ben işe gireyim dedim yapamadım krizim tuttu birde basja rahatsizliklarim var oglan da perişan olunca çıktım işten ailelerden manevi de olsa sıfır destek
Al benden de o kadar bura olmasa hiç iş yapmayacağım .dağcı ben bi ara iş yapamadığım zaman iş yapan kişilerin evine oturmaya gidiyordum sonra orda tırnaklarımı yiyip eve gelip iş yapıyordumkızlar bir haftadır evde fazla iş yapmıyorum.
çocukları germemek için.
sadece toplama ,yıkama.
pazar eşimle oğlum dönüyor.
yarın küçük kızımla evdeyiz.
temizlikle geçirirsem çok sıkılacak.
ben de hem iş yapma şevkim artsın,hem kızım sıkılmasın diye onun kreşten arkadaşını davet ettim.
cumayı dört gözle bekledim ama zorunluluk olmazsa iş yapasım yok.
ruh halim tatilde.:)
kafamda plan yapıyorum.
bir yandan da yaparsın yaparsın diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
kendimi neden zora sokuyorum bilmiyorum ama durum böyle.
evet öyle bir psikoloji var.Al benden de o kadar bura olmasa hiç iş yapmayacağım .dağcı ben bi ara iş yapamadığım zaman iş yapan kişilerin evine oturmaya gidiyordum sonra orda tırnaklarımı yiyip eve gelip iş yapıyordum
Bide ben den pis olanlara gidip mutlu oluyordum temizim diye
bir çok iş denedim çevrem sagolsun köstek olup bitirdiler işlerievde yapacağı n iş yokmu çevrene bi sor tekstilde ip temizleme bile var
Canim inan bu aralar 5 tl bile cok onmli oglumun ihtiyaçları dışında hicbirseye harcama yapmiyoruz eşim köşeye sıkışmış gibi iyice icine kapandı gozleri hep dolu dolu ben işe gireyim dedim yapamadım krizim tuttu birde basja rahatsizliklarim var oglan da perişan olunca çıktım işten ailelerden manevi de olsa sıfır destek
İşe yarıyor uğraevet öyle bir psikoloji var.
eve gelip iş aşkıyla doluyorsun.
ben pislere gidince boğuluyorum sanki.
hemen kaçmak istiyorum.
işten çıkınca birine mi uğrasam.
sende evde ne varsa onu ikram et bi pilav bi çorbakaynım eşimi aramış akşam size gelecegiz diye hem yemekli hem yatılı 2 kaynım gelecek ve hazırlıgım yok alışvwerişe çıkcak vaktimde eşime neden kabul ettin desem yine tartışacagız artık bıktım daha 6 gün önce yine yatılıydılar bizde
ne saçma ya işe niye köstek oluyorlarkibir çok iş denedim çevrem sagolsun köstek olup bitirdiler işleri
Sanki yemin etmisler gibi bizi ayirmak beni düşürmek için her yolu mubah sayiyorlarİşe yarıyor uğra
sende evde ne varsa onu ikram et bi pilav bi çorba
ne saçma ya işe niye köstek oluyorlarki
Öyle yaptim canimİşe yarıyor uğra
sende evde ne varsa onu ikram et bi pilav bi çorba
ne saçma ya işe niye köstek oluyorlarki
Gecmis olsunBenim de pek iş yaptığım söylenemezDünkü ayna silme ödevine baya göz koymuştum gece çocuklar uyuyunca silerim diye düşünüyordum ama sabah 5'e kadar elimde ateşölçerle bir o odaya bir öbür odaya dolaştım durdum. En son ateşler kontrol altına alınıp kız da uyuyunca direkt yatağa girdim. Zira ayakta uyuyordum Ama günde en az 3-4 defa girip okuyorum. Hemen her gün mesaj da yazıyorum.Lakin işlere düzenli katılabilmek için biraz daha zamanım var sanırım. Bebeğin uykusuna bağlı bir iş tempom var. O uyursa yapıyorum uyumazsa yapamıyorum..
Allah yardimciniz olsun.Canim inan bu aralar 5 tl bile cok onmli oglumun ihtiyaçları dışında hicbirseye harcama yapmiyoruz eşim köşeye sıkışmış gibi iyice icine kapandı gozleri hep dolu dolu ben işe gireyim dedim yapamadım krizim tuttu birde basja rahatsizliklarim var oglan da perişan olunca çıktım işten ailelerden manevi de olsa sıfır destek
Sagol canimAllah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?