Amin canım sağolay coksevindim simdi :) Allah mutlulugunuzu daim etsin artirsin.
Amin canım sağolCanim cok gecmis olsun inşaallah korktugun birşey çikmaz
En guzeli icinde tutmamak. Kalip dert olacagima soyleyeceksin. Insallah bundan sonra hersey gonlunce olur
Artıyor tabi ki. Benimki 36 larda oluyor amwYumurtlama döneminde vűcut ısısı artmıyormuydu
Kilo vermek isteyip de takim arayanlari 3. Takima bekliyorum.
@wisdom01 seni etiketledim de geri donus yapmadiydin. Nerelere gittin habersiz. Komsu topiklerde yakaladim hep seni
Fotolu isteriz. Oncesi ve sonrasi isterizz. Aradaki 300 500 farki gormek isteriz..Durmak yok temizlige devam...
bi kerem ben dombili değilimyoklama yapiyordum. Gozumun gormedigine gönlümü vermeyecektimkac kilo fazlan var zambak. Takimim batmak uzere dombili bayan ariyorum
akrabalardan benim de cooookk ama bir cok sahit oldugum olay oldu. Ondan oyle diyorum. Bizzat yasadim yani. Allah korkusu olan insanlarla karsilasmamizi temenni ederim.
Amcana kizmaktansa sor bakalim neden isleri sana vermis izinli kisi burdayken. Senin daha mi ozenli yapacagini dusunmus. Bunun karsiliginda sana bir muddet ucretli izin versin. Madem patron. Calisma hayatindan ayrilman senin sıkıntılarıni cogaltabilir belki. Fevri karar verme derim..
Dombili degilsen isimize yaramazsinbi kerem ben dombili değilim
ama tabiki fazlalığım var 8-10 kilo kadar
şuan 66 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum hatta 55 olsam süper olur
ama ben 8. takımdayım ordan atılırsam gelirim ama
chentiq odevleri yaparken paylasirim canim
Simdiye kadar
- Kizlarin banyosu yaptirildi
- 2 makine camasir katlandi
- Corba yapildi
- Tereyagli kahve icildi
Odal noktasi bildirimi ayin 31 inde bitiyor. Hatta ayin 1 i sabah 12 ye kadar.Kızlar selam benim hiç iş yapasım yok ne olacak bu halim bilmiyorum belimin ağrısı ve fazla kiloda buna etken tabi uyuşuklaştım iyice. Toparlanmam lazım ama odak noktalarının süresi bitti galiba dimicnntrm
Odal noktasi bildirimi ayin 31 inde bitiyor. Hatta ayin 1 i sabah 12 ye kadar.
Eger bildirim yapamazsan topikten.. daha dogrusu yarisma topikinden atiliyorsun.
Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de
Nasil cananimterimim balim bitanem. Iyi motive ettim mi grup arkidisini
Odak noktasi neydi ki kizlar ya ben her yeri temizlemiztim memlekete gitmeden. Belki bilmeden bitirdim odak noktasini
Az kalmış iki sene daha sık dişiniMaralım teşekkür ederim taa nerelerden gelip açıklama yapmışsın :)) Geçen yıl 37.5 olunca veriyorduk ateş düşürücüyü (havalelerden dolayı doktor o şekilde önerdiği için) bu yıl vücudu ateşi daha rahat kontol ediyor o yüzden 38.5 olmadan vermiyorum zaten o konuda sıkıntı yok Allaha şükür. Beni endişelendiren ateşin 35.0 olması. Hatta dün gece uykudayken 34.9'u bile gördüm. Yüksek ateş en fazla havale yapar ama düşük ateş hayati risk taşıyormuş..
Az kalmış iki sene daha sık dişini
Dr a sordunmu ateş düşmryi
İnternet de yazana bakma, baş ağrısı yazsan beynin de ur var der Allah korusun
Hep en kötüsünü yazarlar nedense
Bende yapam bari gelmişken boş gitmek olmaz :)Eki Görüntüle 1946176
Süpersin :) Beni de motive etsene 1 Aralık saat 12.00'a kadar
Odak noktası mutfak canım. 17 madde paylaşmıştım en az 10 tanesi yapılacaktı ekran resmini almıştım maddelerin
Odak noktası görevi devam ediyor mu?Odal noktasi bildirimi ayin 31 inde bitiyor. Hatta ayin 1 i sabah 12 ye kadar.
Eger bildirim yapamazsan topikten.. daha dogrusu yarisma topikinden atiliyorsun.
Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de
Nasil cananimterimim balim bitanem. Iyi motive ettim mi grup arkidisini
ya pazar bildirimini yapmayı unuttumkızlar haftalık ödev listesi bildirim topiğinde..bilginize,.
yoklama yapiyordum. Gozumun gormedigine gönlümü vermeyecektimkac kilo fazlan var zambak. Takimim batmak uzere dombili bayan ariyorum
akrabalardan benim de cooookk ama bir cok sahit oldugum olay oldu. Ondan oyle diyorum. Bizzat yasadim yani. Allah korkusu olan insanlarla karsilasmamizi temenni ederim.
Amcana kizmaktansa sor bakalim neden isleri sana vermis izinli kisi burdayken. Senin daha mi ozenli yapacagini dusunmus. Bunun karsiliginda sana bir muddet ucretli izin versin. Madem patron. Calisma hayatindan ayrilman senin sıkıntılarıni cogaltabilir belki. Fevri karar verme derim..
Kilo vermek isteyip de takim arayanlari 3. Takima bekliyorum.
@wisdom01 seni etiketledim de geri donus yapmadiydin. Nerelere gittin habersiz. Komsu topiklerde yakaladim hep seni
Biri dombili mi dediDombili degilsen isimize yaramazsinyuzde arttiracak kisilet ariyorum
oney canım ve şu karatay diyeti nasıl oluyor biri bana açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?