o kadar alinti yaptim. Elimde kala kala bu mu kalmisKızlar yeni odak noktası olarak istediğiniz bir yer varsa 00.00'a kadar yazın. Yoksa ben kafama göre seçeceğim bir yer. Zira benim evde her bir alanın derin temizliğe ihtiyacı var :)) Gece fırsat bulduğumda da maddeleri yazarım inşallah..
burdayim ervet utuyte varim su oglani bi hala yola koyyum daHee tamam.. alintilari niye unuttugumu hatirladim.
Biri kiskancliktan... @eflalim hatun ne becerikli ve zevklisin sen ya. Masallah. Masallah
Biri tembellikten...MaRaL_ online misin ben gece utusune gelebilirim. Su an yoldayim ya simdi konus yada ben uyuyana kadar konusma
Bir digeri bilmislikten...buble allah aeni davul etmesin kizz... etsin deme etmesin etmesin.. senin sesinin bize yakindan da uzaktan da hos gelmesi lazim
Sen bülbül ol bülbül. Nickle de uyumlu hem...
Baska da alinti hatirlamiyorum. BelkiNAVLEE ye takilacaktim. Ona da diget topikler de takilirim artik..
Ya bos ver sen patronu. Ben onu gordum. Bu sabah cekmece bosaltip yerlestiriyordu. Bir de sabahin 6 sinda kalkmis yazik. Servise gec kaliyordu son cekmecesini yerlestirirken. Kocasi da bir daha burayi boyle birakip gitme dedi. Bir guzel de papara yedi
Bosver gadasim. Bizim burada 12 yi gecti. Ben uyumaya gidem.. hatta kitap okuyup dalmaya gidiyooommmbiri $u çocuga baksin 100 maraton yapmazsam noluyum
BEN KALKIYorum en fazla utulediklerimi bozar napayim :)Bosver gadasim. Bizim burada 12 yi gecti. Ben uyumaya gidem.. hatta kitap okuyup dalmaya gidiyooommm
bugün hiç keyfin yoktu bana karışma bacım zaruri şeyler dışında hiçbişey yapmadımHee tamam.. alintilari niye unuttugumu hatirladim.
Biri kiskancliktan... @eflalim hatun ne becerikli ve zevklisin sen ya. Masallah. Masallah
Biri tembellikten...MaRaL_ online misin ben gece utusune gelebilirim. Su an yoldayim ya simdi konus yada ben uyuyana kadar konusma
Bir digeri bilmislikten...buble allah aeni davul etmesin kizz... etsin deme etmesin etmesin.. senin sesinin bize yakindan da uzaktan da hos gelmesi lazim
Sen bülbül ol bülbül. Nickle de uyumlu hem...
Baska da alinti hatirlamiyorum. BelkiNAVLEE ye takilacaktim. Ona da diget topikler de takilirim artik..
bende on maddeyi zor tamamladım sırf listede kalayım diyeYa bos ver sen patronu. Ben onu gordum. Bu sabah cekmece bosaltip yerlestiriyordu. Bir de sabahin 6 sinda kalkmis yazik. Servise gec kaliyordu son cekmecesini yerlestirirken. Kocasi da bir daha burayi boyle birakip gitme dedi. Bir guzel de papara yedisu anda da ampulunu silmemis mesela. Camdan perdeyo soyle yarim goz aralayip baktim.. muhtemelen o da kalsin diyecek...
Ya bos ver sen patronu. Ben onu gordum. Bu sabah cekmece bosaltip yerlestiriyordu. Bir de sabahin 6 sinda kalkmis yazik. Servise gec kaliyordu son cekmecesini yerlestirirken. Kocasi da bir daha burayi boyle birakip gitme dedi. Bir guzel de papara yedisu anda da ampulunu silmemis mesela. Camdan perdeyo soyle yarim goz aralayip baktim.. muhtemelen o da kalsin diyecek...
bugün hiç keyfin yoktu bana karışma bacım zaruri şeyler dışında hiçbişey yapmadım
bende on maddeyi zor tamamladım sırf listede kalayım diye
Ben de hic yapamadim imzamda gördüğünüz durumdan dolayi öğrendiğimden beri sadece rutin işleri yapıyorum. Ama listede de kalmak istiyorum listede kalmak icin en kolaylarini beni zorlamayacak olanlari yarin 12 ye kadar yapacağım inşaallah
Allah razi olsun canimOyyy hayırlı olsun canım çok sevindim :)) Hamile kadrosunda açık vardı zaten:)) Yapabildiğini yap kalan kalsın boşver. Hamile olduğun için torpillisin artık sen zaten:) Allah tamamına erdirsin inşallah canım
bozacının şahidi şıracıymış biz böyle gece uyumazsak biraz zor yaparızBende de kalacak olan çok. Zira bugüne kadar hiçbir iş yapmadım yapamadım
Ama bugün daha doğrusu bu gece tülü yıkayıp camı sildim, buzdolabını komple boşaltıp içini silip yerleştirdim (rafları yıkasam daha kolay, daha hızlı ve daha temiz olacaktı ama ses çıkacak diye yapamadım herkes uyuyor) çekmeceleri boşalttım her şeyi yıkadım ama henüz geri yerleştiremedim, kapıyı önce silmiştim zaten. Şimdi de 10 maddeyi tamamlayacak kadar yapıp yatacağım. He bir de oturma odası için maddeleri yazacağım ama işim bitince :)
Aynı durumdayım canım 10'u tamamlayacağım ben de sadece:))
maşallah canım ya hayırlı olsun darısı bana ve tüm olmayanlara inşallahBen de hic yapamadim imzamda gördüğünüz durumdan dolayi öğrendiğimden beri sadece rutin işleri yapıyorum. Ama listede de kalmak istiyorum listede kalmak icin en kolaylarini beni zorlamayacak olanlari yarin 12 ye kadar yapacağım inşaallah
Ohhh mis hava açsın başlarım inşallah ve şu alışkanlık onu kim hazırlıyorduODAK NOKTASI MADDELERİ (OTURMA ODASI)
1. Cam silinecek
2. Perdeler yıkanacak
3. Tv ünitesi veya sehpası düzenlenecek
4. Avize veya lamba silinecek
5. Koltuk örtüsü, kırlent kılıfı yıkanacak (varsa tabi)
6. Koltuklar silinecek
7. Halı silinecek veya yıkanacak veya yıkamaya gönderilecek
8. Duvarda saat, tablo vs varsa silinecek
9. Kapı silinecek
10. Priz ve elektrik düğmeleri silinecek
11. Radyatör veya soba silinecek (ikisi de yoksa keyfiniz gıcır)
12. Eşyalar yerlerinden çekilerek süpürülüp silinecek
13. Toz alınacak
14. Odadaki çiçeklerin bakımı yapılacak (varsa)
Ohhh mis hava açsın başlarım inşallah ve şu alışkanlık onu kim hazırlıyordu
Allah razı olsun Navlecim. Rabbim sana da nasip etsin insaallah. Gecen gunlerde konusmalarinizi okudum cocuk icin gec mi kaldim diyordun benim kizim bebek dogdugunda 8,5 yasinda olacak neredeysemaşallah canım ya hayırlı olsun darısı bana ve tüm olmayanlara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?