günaydın kızlarrr,gününüz güzel olsun..

chentiq bildirim tamamdır kuzumm..
@eflalim eline koluna emeğine sağlık,hepsine bayıldım,harika olmuş
K klbk33 canım çok şükür geçti gitti,sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu inşallah..
yesilkubbe çok güzel bir haber verdin güzelim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Canim. Bildirimleri sihirli kirbac sayfasina yapiyoruz. Haftalik aliskanlik ve gunluk odev yapma dirumunu da yaz oraya.

Ya kizlar bu sihirli degnek sopa kirbac cubuk neyse.. cok sacma bir isim mi. Her yazısimda burun kiviriyorum nedense..

Evim evim guzel evim .. sonra temizlik.. ama isimlere gelince sacma sapan topik isimlerim var..

Bir meramim daha var. Hazir baslamisken bu topige yazanlarin bebeleri olunca sanki bi akrabam dogum yapmis gibi seviniyorum. Hatta bebek sanki kendi bebegimmis ben de sanki anneanneymisim gibi hissediyorum. Sizce hastalikli bir dusunce midir bu

hastalıklı bir düşünce değil canım,aramızdaki bağın kuvvetli olmasından kaynaklanıyor bence..bende çok mutlu oluyorum çünkü :).. oyüzden diyorumki iyiki varsınız canlarımm

@MuskaM senin coluk cocuk ne kadarlikti? Bir de boy kilo durumlarin nasil. Temizlik yarismasinda tutamadik bari kilo verme yarismasinda tutalim :)

sihirli çıbığ için için bi fikrim yok, ama şu anneanne olma işi biraz komik olmuş teyze olsan olmuyormu bayan kendini anneanne sanan şahıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…