Kas romatizmasi canim
Aynısı bende de var canım, fibromiyalji değilmi? Bizimki genetik
Yorgunluk, üşümek hiç gelmiyor değil mi?
Maalesef ömür boyu sürecek bir hastalık sadece egzersizlerle biraz hafifletebiliriz o kadar
Birde bu hastalık benim sürekli D vitamininin düşürüyor

Son düzenleme:
Evet canim azcik yorgunluk ve soguk mahvediyor

Sanada geçmiş olsun canim Rabbim sifamizi versin

Maraton u bitirdim
Yatak odasini topladim
Çamaşır lari katladim
Mutfak halisini kaldirip silkeledim(balkondan sarkitmadim)
Mutfagi supurdum
Haliyi degistirdim
Dolabin yerini degistirdim
Bulasiklari yikadim

Selam kizlar sabahtan yazamadim kucuk krese basladi onun telasi vardi. Ikimiz de yorulduk yaninda uyuyakalmisim. K klbk33 Allah hayirli ve saglikli bir evlat olmayi nasip etsin yesilkubbe canim Allah sana da bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin chentiq Allah sana da genc hissetme icgudusu versin. Ayni yastayiz kendi gomerken bizleri de dusun. Anneanne ne ya teyze de anlasalim

Ben dunku odevi yapmistim odak noktasi bildirimini de yapmistim heralde yanlis yere yaptim bildirim topugine yazmistim. Memleketten simdi döndük petekleri actim topige girdim valla:) gec kaldiysam mazur goruverin artik 2.odakta böyle olmaz inşallah

ocagı da sildim
kızlar benim alerjim var temizlik ürünlerinin bir çoguna o yuzden yerleri vs suyla siliyorum ama olmuyor sanki öneriniz var mı aslında ersag üyesiyim ama herzaman alamıyorum

ocagı da sildim
kızlar benim alerjim var temizlik ürünlerinin bir çoguna o yuzden yerleri vs suyla siliyorum ama olmuyor sanki öneriniz var mı aslında ersag üyesiyim ama herzaman alamıyorum
Canım en güzel sirke ve karbonat
İnternet'e doğal temizlik tariflerine bakabilirsin

Canım en güzel sirke ve karbonat
İnternet'e doğal temizlik tariflerine bakabilirsin
tamam bir bakayım canım alerjim yüzünden zorlanıyorum dün halıma çay döküldü ama ellerim hemen kızardı eşimde sildirmedi kötü olacaksın diye ne yapacagım bilmiyorum bide kayınlarım hiç dikat etmemiş 7 8 yere damlatmışlar çayı para da yok halı 18 mt kare

Epeyde büyükmüş:)
Aslında lekelere bulaşık parlatıcısı çok iyi oluyor, bim de ucuz hem, bulaşık eldiveniyle silsen, soluyunca da mı alerji yapıyor
Bir de lekeyi ne kadar çabuk müdahale edersen o kadar iyi yoksa kalıcı olabiliyor

bulaşık makinem olmadıgı için almıyorum tablet silmeye başlarken elim şişip kızarıyor eşim sildirmedi kötü olacaksın diye yıkatırız sonra biraz para atalım kenara dedi ama olmazki halı beyazlı neden bilmiyorum bizim evde çok rahatlar kayınlarım oysa eltimin evinde bir okadar özenliler defalarca uyarmamıza regmen yapıyorlar

ocagı da sildim
ben sirke karbanot limon tuzu beyaz sabun falan kullanıyorum. Eskiden temizlik urunlerine deoderantlarayapay kokulara falan alisiktim ama gecend3 bi yere gittik odaparfumu siktilar oluyorumSandim

ben sirke karbanot limon tuzu beyaz sabun falan kullanıyorum. Eskiden temizlik urunlerine deoderantlarayapay kokulara falan alisiktim ama gecend3 bi yere gittik odaparfumu siktilar oluyorumSandim
limon tuzu ve karbonatı açık mı tyoksa kiloylamı alıyorsunuz beyaz sabun kalıp sabun mu birde sirke üzüm sirkesimi
halıda ki çayı nasıl çıkarabilirim

Sinir şeyler
Doğal olarak elma sirkesi, karbonat, limon, Arap sabunu, beyaz kalıp sabun
Canım bulaşık makinesi olmasada lekeler için alabilirsin, bimde 2tl mi öyle birşeydi bir de şu kalın plastik bulaşık eldivenleri var ya ondan evde bulunsun
Ağır deterjanlar benim de elimi kötü yapıyor
Sabah çamaşır suyu kullanmıştım şuan ellerim kuru kuru oldu mesela seninki alerjikmiş ama

Son düzenleme:
TAMAM canım alayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…