:)) olmaz houston aşk zoru sever spor aşktır

Dusundumde houston ben wcleri temızlemeyeyımsende spor yapma

Karatay diyetçisi ben, verdiğim kiloları yavaş yavaş geri alıyorum.

Bir tatlı/çikolata yiyorum ki sormayın... Gizli gizli yiyorum bi de.

Tekrar aynı disipline girebilmem için ne gerekiyor acaba, ya da geçen sefer ne olmuştu da Karatay'a tam uydum.

Bencr zayıf olmayı hergun yarım saat ıste hayal et. Ozen kendıne soylen hayıflan. Bır surre sonra heyy be yeter dıyıp başlayabılırsınız

Bencr zayıf olmayı hergun yarım saat ıste hayal et. Ozen kendıne soylen hayıflan. Bır surre sonra heyy be yeter dıyıp başlayabılırsınız

işte yapıyorum, yazı hayal ediyorum, incecik göbeksiz halimi düşünüyorum, bikaç ay önce yaptım yine yaparım diyorum, ama moda giremiyorum. neyse deniycem sürekli.

beni nisana kadar beklemeyin. memleketteyim. nisanda gorusuruz. burayi hergun okuyorum ama o ayri. bazen bisey yazmiyonuz. biz ne okucaz alla alla.

Akşam girmek adetin değil ama bir ce diyeyim.:))

Öğlen banyo yıkamış,bornozları asıvermiştim.

Akşam da evi süpürüp sildim.

Yeni aldığım derz temizleyici aşkına hadi orası ,burayı da deneyeyim derken mutfak ve antre derslerini fırçalamış,silmiş oldum.

Yarın misafirin olacağı haberiyle en yakın marketlere alış verişe yarı uykulu oğlumun kolunda gidip geldim.

S.O.S deyip yatıyorum.

Size hayırlı geceler.

E Elispo tuttum seni sporda azimlisin.

Ben de bu hafta düzene koydum.

Katılan olursa ölçü,kilo alıp yarılalım kendimizce .

Geçen yıl ki ölçü ve kilomu not ettiğim kağıdı dün gördüm ne haldeyim dedim.:)

Ben de zayıflama çabasındayım

Arkadasım bırlıkte zayıflayalımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…