:)) olmaz houston aşk zoru sever spor aşktırabooo... saat 6,/30 da evdeyim yemek yedikten sonra kocacık beni gezmeye çıkaracak inşallah. 11 de geleceğim. ama pestilim çıkmış olur. bugün olmasa olmaz mı apollloo
ama koltuk altlarında gözükmez ki onlar. senin sanatçın keşfedememiş... ona duvarları öneririm. bazen sanat düşmanları (ismi lazım değil: @eflalim ) onları cifle sabote etse de vazgeçmesinler devam etsinler. hatta eskizlerini bantla duvara yapıştırabilirler. taşınınca arkamdan çok laf duyacağımher şey sanat için :)
abooo... saat 6,/30 da evdeyim yemek yedikten sonra kocacık beni gezmeye çıkaracak inşallah. 11 de geleceğim. ama pestilim çıkmış olur. bugün olmasa olmaz mı apollloo
ama koltuk altlarında gözükmez ki onlar. senin sanatçın keşfedememiş... ona duvarları öneririm. bazen sanat düşmanları (ismi lazım değil: @eflalim ) onları cifle sabote etse de vazgeçmesinler devam etsinler. hatta eskizlerini bantla duvara yapıştırabilirler. taşınınca arkamdan çok laf duyacağımher şey sanat için :)[/
Centik spor yapmak güvlü kadınların harcıdır ! Yeterince güclü müsün ?
Kendine haksıZlık etmeyinayyy en güçsüzü beniiimmm...
Kendine haksıZlık etmeyin
Bencr zayıf olmayı hergun yarım saat ıste hayal et. Ozen kendıne soylen hayıflan. Bır surre sonra heyy be yeter dıyıp başlayabılırsınızKaratay diyetçisi ben, verdiğim kiloları yavaş yavaş geri alıyorum.
Bir tatlı/çikolata yiyorum ki sormayın... Gizli gizli yiyorum bi de.
Tekrar aynı disipline girebilmem için ne gerekiyor acaba, ya da geçen sefer ne olmuştu da Karatay'a tam uydum.
Bencr zayıf olmayı hergun yarım saat ıste hayal et. Ozen kendıne soylen hayıflan. Bır surre sonra heyy be yeter dıyıp başlayabılırsınız
ben bu kitabı eşimde uyguladım. hemen iniverdim dans pistinden. dans devam etmeyince afallıyorlar ilk başta :)) KIZIM zaten çok uyumlu ve akıllı maşallah. onda yanlış taktik uygulasam da doğru sonuç veriyor
bugünki dozumu almadım ben ama....
ay kuzum ne güzel yazmışsın. sen bu ay aramıza katılacak mısın? katılmayacaksan odak noktası için eğer listede yer almayacaksan sana özel bir görev var aklımda. onu vereceğim sana...
leyla navaroyu da ben söylemiştim canımbeni duyuyor musun.. belki o da söylemiştir pek hatırlamıyorum. ne kahveciler geldi geçti topikten :))
şaka yapmıştım. sana bir çok kişi aynı soruyu soruyor sen de ısrarla ve sabırla cevap verşyorsun ya. o bakımdan.
sen çok kıymetlisin!
online görünüyorsun. gel bir kahve içelim :)
SEN. sana yetecek her şeye sahipsin.. bugün bunu söyle...
acaba altındaki beyaz yerlerin boyasını da yakıp sarartsan nasıl durur merak ettim...
sadece sabahları mı geç anlıyorsun?!!!
temizlik daire gibidir. yaşam da öyle. tekerrür eder sık sık. çok takılma. başa döneceğiz. temizleyeceğiz. gene temizleyeceğiz.
kusura bakmamazlık olur mu hi. buble bir ara bana 1 aylık mart listesi yapar mısın günlük ödev. bana özel mesajla at. ben ilk mesaja yükleyeceğim mart ayı günlük ödevler diye. bu sefer çok azimliyim. listede ki herkese en az 30 da 25 yaptırcam
bir gecede bitirdiğine inanamıyorum
maraton çok keyiflidir. ben buldumaynı anda kalkıyorsun süre veriyorsun mesala 2-3 arası. başla diyorsun ve o sürede yaptıklarını yazıyorsun. hani bir elimden tutan olsa kalkarız diyoruz ya cogu zaman. bu topikte elimizden tutuyoruz birbirimizin.
kaç kere süpürüldü hem de...
onun ki koridor değilmiş ki..
biz oraya HAYAT derdik
ay gül gül öldüm. iyiki hesaplamışsın. yoksa maazallah..... youtube daki videolar gibi olurdu. sonunda adam gidiyor da düşüyor ya bir yerlere
bilmem ki. kabul etsem mi ki.. biraz düşünmem lazaım.....
ilk gece zor olur derler
beni nisana kadar beklemeyin. memleketteyim. nisanda gorusuruz. burayi hergun okuyorum ama o ayri. bazen bisey yazmiyonuz. biz ne okucaz alla alla.
Ben ara ara gıdıp mutfakta aksam yemegınden kalanları topluyorum heyecandan ölcemAyol mecmua mı yazıyoruz burdaHeyecanlı mı bari :))
Hoşgeldin canım aramızaBen ara ara gıdıp mutfakta aksam yemegınden kalanları topluyorum heyecandan ölcem
Ben ara ara gıdıp mutfakta aksam yemegınden kalanları topluyorum heyecandan ölcem
Ben de zayıflama çabasındayımAkşam girmek adetin değil ama bir ce diyeyim.:))
Öğlen banyo yıkamış,bornozları asıvermiştim.
Akşam da evi süpürüp sildim.
Yeni aldığım derz temizleyici aşkına hadi orası ,burayı da deneyeyim derken mutfak ve antre derslerini fırçalamış,silmiş oldum.
Yarın misafirin olacağı haberiyle en yakın marketlere alış verişe yarı uykulu oğlumun kolunda gidip geldim.
S.O.S deyip yatıyorum.
Size hayırlı geceler.
E Elispo tuttum seni sporda azimlisin.
Ben de bu hafta düzene koydum.
Katılan olursa ölçü,kilo alıp yarılalım kendimizce .
Geçen yıl ki ölçü ve kilomu not ettiğim kağıdı dün gördüm ne haldeyim dedim.:)
Merhaba zambak saatlerdır gıdıp gelıyorum bana saatler gelıyorda hala tatlının borcamı ortada sımdı salebım bıtsın gene gıtcem zambak. Sızde durum nedırHoşgeldin canım aramıza
Arkadasım bırlıkte zayıflayalımm :)Akşam girmek adetin değil ama bir ce diyeyim.:))
Öğlen banyo yıkamış,bornozları asıvermiştim.
Akşam da evi süpürüp sildim.
Yeni aldığım derz temizleyici aşkına hadi orası ,burayı da deneyeyim derken mutfak ve antre derslerini fırçalamış,silmiş oldum.
Yarın misafirin olacağı haberiyle en yakın marketlere alış verişe yarı uykulu oğlumun kolunda gidip geldim.
S.O.S deyip yatıyorum.
Size hayırlı geceler.
E Elispo tuttum seni sporda azimlisin.
Ben de bu hafta düzene koydum.
Katılan olursa ölçü,kilo alıp yarılalım kendimizce .
Geçen yıl ki ölçü ve kilomu not ettiğim kağıdı dün gördüm ne haldeyim dedim.:)
:))Ben de bebek uyutma eşliğinde çamaşır katlayacağım heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?