Canım günaydın mesajı yeni gördüm. Şimdi nasılsın dikkat et kendine. Migren olmasın bu kadar uzun süren baş ağrısına nasıl dayandın ihmal etme tedavisi mutlaka vardır.

O zaman migren demişti doktor ve ilaç vermişti yalnız çok ilginçtir ki parolun kestiği ağrıyı migren ilacı kesmedi. Bence migren değilim çünkü o zamandan sonra öyle baş ağrısı yaşamadım bir daha. Zaten mr falan çekilmedi anlattıklarımdan yola çıkarak migren demişti. Her neyse bugün de sersemlik var üzerimde ama ağrı şeklinde değil çok şükür.

CKbeautyandsheer canım sen bir kapı boyası demiştin bana adı neydi?

Polisan x1 dimi

Polisan x1 biz kullandık doğum öncesi canım. Annem de babam da becerikli insanlar boya konusunda ama ona rağmen çok kötü oldu kapılar. Kendin boyayacaksan başka bir boya al bence. X1 için ciddi profesyonel olmak lazım.

Maşallah canım ne güzel çok sevindim senin adına :) Ben o konumda değilim maalesef Aslında o yoldaydım çok da güzel ilerliyordu her şey ama hamilelikle kırılmalar yaşamaya, doğum sonrası ise konple dağılmaya başladım Şimdi odak noktasını olmayacak mı o zaman??

İlave olarak koridorla ilgili tüm maddeleri zaten yapmadım da dün gece hiç hiçbir şey yapmadım önceden yaptıklarımı saydım sadece. Onlar da en basit maddelerdi :))

Kitabın eşinde işe yaramasına çok sevindim ayrıca ve ben de denemeyi eşim üzerinde yapmaya karar verdim Zira onu düzeltirsem çocuğa düzen kurmak çok daha kolay olacak

senin maratonların süperdi,çok keyifle okuduklarımdan.

vol 1,vol 2.:))

bebişin büyüsün hakkından gelirsin hepsinin.

senin maratonların süperdi,çok keyifle okuduklarımdan.

vol 1,vol 2.:))

bebişin büyüsün hakkından gelirsin hepsinin.

Şimdilerde sadece iç geçirebiliyorum. O raporlar çoook eskide kaldı Şuanda evi toplu tutmak bile lüks benim için gerçekten. Evim topluysa huzurlu oluyorum. Eşyaların altını üstünü de çok dert etmemeye çalışıyorum.

geçici bir süreç canım.
hepimiz yaşadık.
şartlara göre artık.
sağlık olsun.:)

güzel geçmiş maratonun.

çocuklar tabi ki dağıtacak yani oturup seninle sohbet mi edecekler.:)

akışına bırak,hayat yorulduğun amacın varsa güzel.
Yani doğru :)
Kapıların beyazmıydı başka renge mi geçiş yaptınız? Benimkiler beyaz işte çocuklar kalemle çizdi boyalar soyuldu vs. Dyo mu alsam kafam karıştı
Sen zaten biliyorsun bunun geçici bir süreç olduğunu anın tadını çıkar boş ver

Kremi andırır beyazdı canım evim çok ışık almadığı için pek belli olmuyordu dalgalı kaldığı ama şimdi güneşli gün sayısı arttıkça daha çok gözüme batmaya başladı. Boya güzel ama uygulaması çok zor bir boya. Dyo nasıldır bilmiyorum.

Evet ya sana gıcık olmuştum ilk zamanlar @yesa1 kulakları çınlasın oydu tercümanın anlamıyordum seni ona da şikayet etmiştim at çok değiştim çok aferin bana

ben değişmedim ya hu hep aynıydım da siz bakışınızı değiştirdiniz bence ondan...

Evet ben de malım ya

Bu sabah 9 da mesaj atan arkadaşından bahsettin
benim eskiden olduğumu sandığı karakterdeki kızdan bahsetmiş. itici, katı olduğumu düşündüğü için o kız diye bana söylemiş. konu kapansa da açıklama getireyim de öyle kapansın.

bende vardı ama okuyana kadar doğum yapmış şükür.

hedef 5 madde yaz. akşam hepsini yaptın mı diye biz de seni sıkıştıralım..

Dimi ya o eski chentiq uğramaz oldu meğer ikon kullanmadığı için öyle geliyormuş bize. İkon kullandıkça anladım bende şakalarını :)
ikon kullanmak çok zor oluyordu ya. şimdi işime yarayan bir kaçını ezberledim de kurtardım :)

katıydı ya.
o ilk sayfa gözümü korkutmuştu baya.
katı kalsaydım keşke. perdelerimi kaldırdım kediyi gördünüz ondan o listeler dolmuyorrrrrrrrrrrrrrr

aman bunlar yeterli zaten canım. bal döküp yalasan bile çocuklar tekrar bal döküyorlar zaten. ilave olarak zeytinyağı toz seker un... halıların altında kurumuş hamur parçaları... hayat böyle gzel ve kabul edilebilir

kim dedi odak noktası yok diye. var tabili. sadece benim aklımda yok. bir tane bul da gün bitmeden düzenleyeyim...

Arkadasım ogretmenım. Bu grup ınsallah ıseyarar. Yanı hersey bende bıtıyor tabı ama cıdden de destege ıhtıyacım var
hosgeldin canim duzenli girersen insallah
Kızlar koltuklarınızı nasıl ve neyle siliyorsunuz.
saf su
CKbeautyandsheer canım sen bir kapı boyası demiştin bana adı neydi?

Polisan x1 dimi
ahaa sira kapilara geldi kiz butun ebi yeniledin maşallah

Çentik bana gonderdiğin linki okudum okuyorum tesekkur ederım yalnız olmadıgımı hissettirdiğin içinn.

Bamya yemeği
Pilav
Eve makine tut
Süpürge Makinesini boşalt
Eliptik le 1.30 saat.
Banyo wc hijyen işte 6 hedefim çentik. Çapraz sorgulama olmasın lütfen

istediğin sorudan başlayabilirsin. spor yaparsan ekstra puan kazanırsın. o sporu bana da yaptırmak için beni zıret pırt dürtersen o puanları veririm. yoksa vermem benim olur

benim kadar kötü olamazsın ama. ben resmen evrim geçirdim..

Benim cenesi sopalı bi kocam var bence tek fark o. :)bende suphesız pembe fil prensestim

Mutfak tamam houston
Bamya tamam
Makıne tutuldu
Makıneyi bosaltmadıö houston nasılsa işim bitene kadar birlikteliğimiz
Sımdı kahve ıcıyorum spora cıkıcam donuste pilav ve wc hijyen houston :)

Hele koltukların altından çıkan sanat eserleri(!) beni bitiriyor .. odak noktasını hemen ayarlıyorum

Centik spor yapmak güvlü kadınların harcıdır ! Yeterince güclü müsün ?
abooo... saat 6,/30 da evdeyim yemek yedikten sonra kocacık beni gezmeye çıkaracak inşallah. 11 de geleceğim. ama pestilim çıkmış olur. bugün olmasa olmaz mı apollloo

Hele koltukların altından çıkan sanat eserleri(!) beni bitiriyor .. odak noktasını hemen ayarlıyorum
ama koltuk altlarında gözükmez ki onlar. senin sanatçın keşfedememiş... ona duvarları öneririm. bazen sanat düşmanları (ismi lazım değil: Nego ) onları cifle sabote etse de vazgeçmesinler devam etsinler. hatta eskizlerini bantla duvara yapıştırabilirler. taşınınca arkamdan çok laf duyacağım her şey sanat için :)

Alemsin kız chentiq
40 haramiler hazinesiymiş

Duvarlara çok dadanmadı benimki çok şükür. Mobilyaları boyuyor gerçi ama oralardan çıkarmak daha kolay duvara göre. Bizim duvarlarda boya değil de araba gezdirmekten kaynaklanan izler var ve çıkmıyorlar. Onları da öyle kabul ettim ne yapayım. Yoksa ayda bir badana yapmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…