Merhaba zambak saatlerdır gıdıp gelıyorum bana saatler gelıyorda hala tatlının borcamı ortada sımdı salebım bıtsın gene gıtcem zambak. Sızde durum nedır
Ben de tv+çay keyfi yapıyorum gerçi keyif de denmez buna ama, çünkü hastayım işlerimi mecburen yapmaya çalışıyorum, kalkabilirim yerimden bulaşıkların yıkamak bulaşık makinesi boşaltmak bir de çamaşır katlamak istiyorum ama halim yok ateşim de var, işte ben de durumlar böyle

Gecmıs olsun arkadasım. Uzuldum.

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün rızkı bol geleceği aydınlık olsun. İsmini merak ettim. (Suyu ne yapayım).

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah miniği :)

sağolun kızlar çok şükür doğdu bebişin ismi berke tuna koyulacaktu en son ,bi eltim doğurdu bu akşam da küçük kaynıma kız istedik çok yoğun bi gündü bittim resmen

Merhabalar arkadaslar

Erken yatarım erken kalkarımm
Bir yumurtayı sütle çırparım:)

Nasılsınız Külkedileri? Ne güzel bir isim bulmuş centik.

Bugun de mı 5 madde belirleyeceğiz.
Oyleyse benım dunku bakıyem devrettı.
Wc ve banyo hijyeni
Mercimek köfte yap
Mantı yap
Çocugun odasının tozunu al
1 saat eliptikle spor yap.

İste bunlar olsun.
Hasta olanlara şifalar
Bebegı olanlara uzun ömürler
Bekarlara koca
Evlilere huzur diliyorum :)

kimden gizli yiyorsun peki?

özel görev nedir?

hastasin atesin de var. hala camasir bulasik diyorsun. dinlenmen lazim oysa. dinlen canim yaa

Ben de zayıflama çabasındayım

Arkadasım bırlıkte zayıflayalımm :)
herkes bir şekilde başlamış.
spor konusunda birbirimizi takipte olalım.
chentiq kulaklarımı çınlatacak.:)
ama ben kendim saldım seni takip edemedim haliyle.
geçmiş olsun cnaım.

sağolun kızlar çok şükür doğdu bebişin ismi berke tuna koyulacaktu en son ,bi eltim doğurdu bu akşam da küçük kaynıma kız istedik çok yoğun bi gündü bittim resmen
maaşALLAH her iş hallolmuş abir günde.
Allah hepsini hayırlı etsin.
Erken yatarım erken kalkarımm
Bir yumurtayı sütle çırparım:)

çocukken öğrenince uykumda bile sayıkladığım şarkı.:)

kendime düstur edinmişim o günden galiba hep erken yatarım.
herkesten... Özellikle karatay diyeti yaptığımı bilenlerden.
onlar kilo verirken sen neden şişmeyi tercih ediyorsun.

Gunaydin kizlar. Bugun ne guzel siz acmissiniz kepenkleri...

Dusundumde houston ben wcleri temızlemeyeyımsende spor yapma
Ben 12 de gelince yapmadim apollo. Sen ne yaptin?

ayyy en güçsüzü beniiimmm...
deme oyle ya.. hallederiz

beni nisana kadar beklemeyin. memleketteyim. nisanda gorusuruz. burayi hergun okuyorum ama o ayri. bazen bisey yazmiyonuz. biz ne okucaz alla alla.
yaz sen de alla alla.. sanki biz hep is guc yaziyoruz...

sporda tuttun demek.. himmm.. yakinda birakirsin :)

bebek isteyenlere de bebek dileyip amin der duani tamamlarim. Erken kalkmanin sirrini anlatirmisin. 50 gundur debeleniyorum hala istegime ulasamadim...

özel görev nedir?
yazamasan da her gun gunasiri okudugunu biliyorum. Gecen cumle duzelttiginde farkettim. Ne guzel 3 u de seninle uyumak istiyoru yorgunluk degil mutluluk demistin.

Kulkedilerinin bundan mutevellit, canlarini sıkan bir sey oldugunda bunu renkli yazmalaruni isteyecegim.

Yani sikayet, sekva halleri icin tetikte olsunlar. Gunluk bir suru sey konusuyoruz bazilari olumsuz oluyor ama fark8nda bile degiliz sikayetlerimizin. Ve bu renkli yazilarin senin tarafindan revize edilmesini isteyecegim gozune carptikca.

Ayni @IrResistibLe_ in yazmayi unuttugu kelime kavanozu gibi

Misal,

Bugun icin bir olumsuzluk dusuneyim...

Sabah tartiya coktim 65.8 kiloyun. 72 ile doguma gitmistim dusunun bir moralim bozuk !!! Bir bozuk ki sormayin a dostlar..

Ama spor konusunda destek vulacagim kisiler var...

Aklima bu geldi idare ediver :))

her gün bir bahane bulup yan yattı çamura battı derse bırakırım tabi.:))

Gecmis olsun. Oldurmeyecek kadar yap cnm..
İş mi yapayım?
Dün kemiklerime kadar sızlıyordu, ateşim vardı, grip, boğaz ağrısı, öksürük
Bugün ateşim yok düne göre daha iyiyim sanki, yapmak zorundayım zorla da olsa
yapmalıyım

Houston, apollo ne kız?
Ne şifreli şifreli konuşuyonuz
Ben yeni uydu centiğin adım apollo. :)
Houston bugun spor yapmazsan -10 puan veriyorum -50 puanda bir chesecake yiyeceksin

Ödül gibi görünen bu sistemle amacım kendin için iyi olanı seçmen konusunda bilinçaltına yaşantı tecrübesi kazandırmak. Chese kake yemek ödül değil cezadır kayıtlara gecsın :)
Bugun spor adına merdıven mı cıkarsınız , 15 dakıka dans mı edersiniz , 30 mekikle günlük işlerine ara öı verirsiniz yoksa daha eglenceli yaratıcı fikirleriniz mi olur bilemem ama - 10 geliyor haaa.

Ben bugun 3 e dogru evde olucam bırıcıl ogluma mercımek kofte hazırlayım tuvalet banyo hıjyen yapıcam ve spora cıkıcamm
Herkese bol enerjılı guzel bir gun dilerim

İş mi yapayım?
Dün kemiklerime kadar sızlıyordu, ateşim vardı, grip, boğaz ağrısı, öksürük
Bugün ateşim yok düne göre daha iyiyim sanki, yapmak zorundayım zorla da olsa
yapmalıyım

Zambak sökük vardır belki dikilcek; camasır vardır belki katlanacak ;

Yazık ama cok dahastaysan sana hersey eziyet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…