Evet ya sana gıcık olmuştum ilk zamanlaryok eskiden olsa ağlamazdın. özel mesaj atardın. sonra beni sevmiyor musun derdin. sonra üff ne gıcık kadın derdin. sonra sonra... tüm hayat bana karsı diye başlardönüşümü seviyorum ya :)
komik kız.yok eskiden olsa ağlamazdın. özel mesaj atardın. sonra beni sevmiyor musun derdin. sonra üff ne gıcık kadın derdin. sonra sonra... tüm hayat bana karsı diye başlardönüşümü seviyorum ya :)
kolay gelsin yapanlara.Maraton diyorum, saati uyanlar katılsın kopyala yapıştır yaptım çünkü
bak ben de acaip itici bulmuştum.Evet ya sana gıcık olmuştum ilk zamanlaryesa kulakları çınlasın oydu tercümanın anlamıyordum seni ona da şikayet etmiştim at çok değiştim çok aferin bana
Evet ya sana gıcık olmuştum ilk zamanlaryesa kulakları çınlasın oydu tercümanın anlamıyordum seni ona da şikayet etmiştim at çok değiştim çok aferin bana
komik kız.
kolay gelsin yapanlara.
ben sabah yaptım.günlük limitim doldu.:)
ev süprülüp silinecek,banyo yıkanacak ama ne evdeyim,ne akşam yapasım var.
bak ben de acaip itici bulmuştum.
katı vs.,vs....
bu arada o kız nerede ya uzun zaman oldu uğramıyor buralara.
ben chentiq den bahsetmiştim.:)O kız derken benden bahsediyorsun heralde
Sen "sen kim oluyorsun chentiq bana tamam dedi tarzında bir mesaj yazdıktan sonra takılmamaya başladım
ben chentiq den bahsetmiştim.:)
iyi misin sen?Evet ben de malım ya
Bu sabah 9 da mesaj atan arkadaşından bahsettin
iyi misin sen?
Allah kolaylıklar nasip etsin inşallah sağ salim doğar. Allah bir seste kurtarsın. Bu Meryem Ana otu bende var nasıl yapacağım anlatırmısınKızlar meryam ana otu varsa yanınızda eltim doğumda bi zahmet katın suya ve dua edin
sağol canım bende çok bilmiyorum suya katıyorsun doğum yapacak olanın adına diye biliyorumAllah kolaylıklar nasip etsin inşallah sağ salim doğar. Allah bir seste kurtarsın. Bu Meryem Ana otu bende var nasıl yapacağım anlatırmısın
Allah kolaylıklar nasip etsin inşallah sağ salim doğar. Allah bir seste kurtarsın. Bu Meryem Ana otu bende var nasıl yapacağım anlatırmısın. Eline söylemişsin bana da dua etsin benimde çocuğum yok.
Şimdi ılık suyla koydum ki çabuk açılsın isim ne(ben dedimkisağol canım bende çok bilmiyorum suya katıyorsun doğum yapacak olanın adına diye biliyorum
sağol canım oldu bebiş çok şükür artık çıkar sudan Allah razı olsunŞimdi ılık suyla koydum ki çabuk açılsın isim ne(ben dedimkiNAVLEE elçisi kolay doğum yapsın)
Dimi ya o eskikomik kız.
kolay gelsin yapanlara.
ben sabah yaptım.günlük limitim doldu.:)
ev süprülüp silinecek,banyo yıkanacak ama ne evdeyim,ne akşam yapasım var.
bak ben de acaip itici bulmuştum.
katı vs.,vs....
bu arada o kız nerede ya uzun zaman oldu uğramıyor buralara.
katıydı ya.Dimi ya o eskichentiq uğramaz oldu meğer ikon kullanmadığı için öyle geliyormuş bize. İkon kullandıkça anladım bende şakalarını :)
güzel geçmiş maratonun.Ay sabah maratona da kimse katılmamış pes. Yazıcam işte patron kızma çünkü benden başka maraton iş yapan yok
Efenim nevresim değiştirdim
Odada uyumamızdan mütevellit ortada duran yorganların nevresimlerini çıkarıp, yorganları kaldırdım
Yatakları düzelttim
Çamaşır topladım
Çocuk odasını topladım
Mutfağı topladım
Makinaya çamaşır attım
Boya malzemelerimi çıkardım, teçhizatı kurdum
Keçe siparişimle uğraştım
Azcık boya yaptım
Balkona çamaşır astım
Sonra çocuklar evi geri dağıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?